- Köszönetek: 81
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Hát nem tudom....azon, nem túl sok értékelhető csatámból az Isokaze-val (4) azt a következtetést vontam le, hogy 6,9-6,8km-ről, szűk szórásban indított torpedókat nem egy leány álom kikerülni a hajóknak. Ezeket vagy sikerül csokorban kikerülni, vagy durván ledarálják a célpontot. Mondom, 3-nál kevesebb süllyesztésem nem volt még a vesztes csatákban sem, és mindet szinte ebből a távolságból értem el.BigaC írta:
KimiFan írta: Kezd nem kicsit elegem lenni.
Isokaze 4km-en belülről láthatlan füstgenerátor nélkül.
Amikor Mutsukival megyek 5km-en belülről kilőtt torpedókat cirkálókat megszégyenítő mozgékonysággal kerülik ki a csatahajók.
sajnos a tuti a 2-3km... 2km-t már a cirkáló se nagyon kerüli ki.
gondolom az ilyen 6-7km-ről lőtt japó torpedók találata inkább malacnak tekinthető..
Gizmo írta: Hát nem tudom....azon, nem túl sok értékelhető csatámból az Isokaze-val (4) azt a következtetést vontam le, hogy 6,9-6,8km-ről, szűk szórásban indított torpedókat nem egy leány álom kikerülni a hajóknak. Ezeket vagy sikerül csokorban kikerülni, vagy durván ledarálják a célpontot. Mondom, 3-nál kevesebb süllyesztésem nem volt még a vesztes csatákban sem, és mindet szinte ebből a távolságból értem el.
Igaz az is, hogy tényszerűen nagyon gyorsak a japán torpedók (68 csomó), és azokat kerülgetni sem egyszerű, és még a sebzésük is brutális.
Egyem meg a szíved, az Én Isokaze-s tapasztalatomat még ha akarja az ember akkor is nehéz komolyan venni.BigaC írta:
Gizmo írta: Hát nem tudom....azon, nem túl sok értékelhető csatámból az Isokaze-val (4) azt a következtetést vontam le, hogy 6,9-6,8km-ről, szűk szórásban indított torpedókat nem egy leány álom kikerülni a hajóknak. Ezeket vagy sikerül csokorban kikerülni, vagy durván ledarálják a célpontot. Mondom, 3-nál kevesebb süllyesztésem nem volt még a vesztes csatákban sem, és mindet szinte ebből a távolságból értem el.
Igaz az is, hogy tényszerűen nagyon gyorsak a japán torpedók (68 csomó), és azokat kerülgetni sem egyszerű, és még a sebzésük is brutális.
Persze, nem akartam a tapasztalatodat lekicsinyelni. Ha esetleg meglesz a Kamikaze, akkor mindenképp kipróbálom, hogy így játszok. Gnevny-nél a max 4km, ott inkább lopakodom és meglepem a hajókat. Magányos BB-ket egyébként ha az ember figyel, meg lehet komolyabb sérülés nélkül közelíteni 2-2.5km-re, onnan meg bár biztos a Devastating Strike. Viszont ezzel a taktikával 2-3 killnél nem nagyon lehet többre jutni, azért elfogy a HP, az utolsó már tényleg a kamikaze kategória és már csak a mentőcsónakból nézem a hattyúdalt
(és nem is mindig működik, a magányosnak tűnő BB mögül előfordul, hogy felbukkan egy gyorstüzelő cirkáló és szevasz)
Ha jól emlékszem Gnevny-nek 65 csomós a torpedója, majd a köv. lesz itt 68.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.