Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 2 hónapja #12556 Írta: Gneisenau67
Gneisenau67 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Egyik óceáni csatában jártam úgy, hogy két ellenséges romboló beterítette a felszínt alattomosan kieresztett torpedókkal (10 + 10 lehetett, idő sem volt számolgatni) , az első sorokban előrenyomuló hozzám hasonló hőscincéreket aztán le is borotválta az a sterimo :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zstorok75, Gizmo

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hónapja #12561 Írta: Gizmo
Gizmo válaszolt a következő témában: Dühöngő

BigaC írta:

KimiFan írta: Kezd nem kicsit elegem lenni.

Isokaze 4km-en belülről láthatlan füstgenerátor nélkül.
Amikor Mutsukival megyek 5km-en belülről kilőtt torpedókat cirkálókat megszégyenítő mozgékonysággal kerülik ki a csatahajók.

sajnos a tuti a 2-3km... 2km-t már a cirkáló se nagyon kerüli ki.
gondolom az ilyen 6-7km-ről lőtt japó torpedók találata inkább malacnak tekinthető..

Hát nem tudom....azon, nem túl sok értékelhető csatámból az Isokaze-val (4) azt a következtetést vontam le, hogy 6,9-6,8km-ről, szűk szórásban indított torpedókat nem egy leány álom kikerülni a hajóknak. Ezeket vagy sikerül csokorban kikerülni, vagy durván ledarálják a célpontot. Mondom, 3-nál kevesebb süllyesztésem nem volt még a vesztes csatákban sem, és mindet szinte ebből a távolságból értem el.
Igaz az is, hogy tényszerűen nagyon gyorsak a japán torpedók (68 csomó), és azokat kerülgetni sem egyszerű, és még a sebzésük is brutális.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gneisenau67

Több
9 éve 2 hónapja #12563 Írta: Gneisenau67
Gneisenau67 válaszolt a következő témában: Dühöngő
A Minekaze-ról hallottam elég sok dícséretet, főleg youtube-videókon, bár ami egy játékosnak öröm, a másiknak épp lehet düh, stb. :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gizmo

Több
9 éve 2 hónapja #12574 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nekem biztosan nem kedvencem az a hajó. Azzal próbáltam a rombolós gyöngy szedést megcsinálni. Három nap alatt, nagyjából 18 csatából összesen 2, azaz KETTŐ csatát sikerült nyerni. A tíz csatát meg nagyjából egy hét alatt sikerült teljesíteni.

Lehet régebben jó volt, most szerintem nem az.

Több
9 éve 2 hónapja #12580 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő

Gizmo írta: Hát nem tudom....azon, nem túl sok értékelhető csatámból az Isokaze-val (4) azt a következtetést vontam le, hogy 6,9-6,8km-ről, szűk szórásban indított torpedókat nem egy leány álom kikerülni a hajóknak. Ezeket vagy sikerül csokorban kikerülni, vagy durván ledarálják a célpontot. Mondom, 3-nál kevesebb süllyesztésem nem volt még a vesztes csatákban sem, és mindet szinte ebből a távolságból értem el.
Igaz az is, hogy tényszerűen nagyon gyorsak a japán torpedók (68 csomó), és azokat kerülgetni sem egyszerű, és még a sebzésük is brutális.

Persze, nem akartam a tapasztalatodat lekicsinyelni. Ha esetleg meglesz a Kamikaze, akkor mindenképp kipróbálom, hogy így játszok. Gnevny-nél a max 4km, ott inkább lopakodom és meglepem a hajókat. Magányos BB-ket egyébként ha az ember figyel, meg lehet komolyabb sérülés nélkül közelíteni 2-2.5km-re, onnan meg bár biztos a Devastating Strike. Viszont ezzel a taktikával 2-3 killnél nem nagyon lehet többre jutni, azért elfogy a HP, az utolsó már tényleg a kamikaze kategória és már csak a mentőcsónakból nézem a hattyúdalt :)
(és nem is mindig működik, a magányosnak tűnő BB mögül előfordul, hogy felbukkan egy gyorstüzelő cirkáló és szevasz :D)
Ha jól emlékszem Gnevny-nek 65 csomós a torpedója, majd a köv. lesz itt 68.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zstorok75, Gizmo

Több
9 éve 2 hónapja #12591 Írta: Gizmo
Gizmo válaszolt a következő témában: Dühöngő

BigaC írta:

Gizmo írta: Hát nem tudom....azon, nem túl sok értékelhető csatámból az Isokaze-val (4) azt a következtetést vontam le, hogy 6,9-6,8km-ről, szűk szórásban indított torpedókat nem egy leány álom kikerülni a hajóknak. Ezeket vagy sikerül csokorban kikerülni, vagy durván ledarálják a célpontot. Mondom, 3-nál kevesebb süllyesztésem nem volt még a vesztes csatákban sem, és mindet szinte ebből a távolságból értem el.

Persze, nem akartam a tapasztalatodat lekicsinyelni. Ha esetleg meglesz a Kamikaze, akkor mindenképp kipróbálom, hogy így játszok. Gnevny-nél a max 4km, ott inkább lopakodom és meglepem a hajókat. Magányos BB-ket egyébként ha az ember figyel, meg lehet komolyabb sérülés nélkül közelíteni 2-2.5km-re, onnan meg bár biztos a Devastating Strike. Viszont ezzel a taktikával 2-3 killnél nem nagyon lehet többre jutni, azért elfogy a HP, az utolsó már tényleg a kamikaze kategória és már csak a mentőcsónakból nézem a hattyúdalt :)
(és nem is mindig működik, a magányosnak tűnő BB mögül előfordul, hogy felbukkan egy gyorstüzelő cirkáló és szevasz :D)
Ha jól emlékszem Gnevny-nek 65 csomós a torpedója, majd a köv. lesz itt 68.

Egyem meg a szíved, az Én Isokaze-s tapasztalatomat még ha akarja az ember akkor is nehéz komolyan venni.:) Talán 4 értékelhető csata nem véletlen, de hatalmas tapasztalatnak nevezni azért költői túlzás lenne!:D :whistle:
De azért az le jött, hogy kb 3, szűk szórású torpedó sortűzből egy tuti talál 6,8-6,9km-ről is az Isokaze-val....de lehet csak nekem ez a benyomásom.

Volt egy olyan Random csata, hogy 6-6 romboló volt mind két félen.... :blink: Nem szívesen lettem volna ott pl cirkáló vagy BB! :whistle:

Oldalmegjelenítési idő: 0.452 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.