Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 2 hónapja #12376 Írta: Gneisenau67
Gneisenau67 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Juhocska a farkasok közt, kb. ez a feeling volt, leadtam pár lövést és kiengedtem a hat torpedómból 3-at egyik oldalamon, több esélyem nem adódott.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #12383 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Dühöngő

Gneisenau67 írta: Igen, ez így volt, a co-opban megszokott Popov, Yumashev, Revell stb.-k éktelenkedtek a csapatban, érdekes volt látni, amint szenvtelenül húznak el melletted, miközben téged aprít az ellen.

Több mint egy éve tolom a játékot de randomban én még a zárt bétában sem tapasztaltam, pedig akkor tényleg nem voltunk sokan.
De minden lehetséges. :)
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja PzPuma által.

Több
9 éve 2 hónapja #12384 Írta: Zoltán
Zoltán válaszolt a következő témában: Dühöngő
Odáig már eljutottam, h WOWS Eu szerver van a letöltött járékhoz rendelve, én meg WOWS NA-n nyomtam...itt el is fogyott a tudomány...

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #12386 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő

Zoltán írta: Odáig már eljutottam, h WOWS Eu szerver van a letöltött járékhoz rendelve, én meg WOWS NA-n nyomtam...itt el is fogyott a tudomány...

Elvben lenyithato fül a szerver lista nézd meg benne van e az NA szerver .Nálam csak az eu van benne.Ha nincs bene akor rakd fel az Aslains mod packot abban van egy region changer neveztü dolog azt telepitve válthatsz a szerverek között.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja vcsaba1968 által.

Több
9 éve 2 hónapja #12387 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Dühöngő
+2 tier. Többet nem láttam még össze rakni egy csatában. Ezt viszont sajnos, nagyon sokat tapasztalom.

Van még rá mód, hogy valaki +2 tier-nél magasabbal is találkozzék, de ehhez viszont troll szakaszban kell lennie. Például tier 4 hajóval szakaszba áll egy tier 8 hajóval. A tier 8-t biztosan nem fogja tier 4 ellen betenni, viszont tier 8 már simán mehet tier 9 és tier 10 ellen is. A tier 4 meg néz nagy kerek szemekkel, hogy most mi van.

Hozzá tartozik a dologhoz, hogy sokáig nem fog játszani, mert az értelmes csapattársak sűrű anyázás közepette kifogják azonnal lőni.

Amúgy értem én az egyszerű ember logikáját. Vér Petike meg Vér Istvánka kitalálja a frankót. Anyutól lenyúljuk a bankártyát és egyikünk accjára veszünk Tirptzet, mer az jó'. Bemegyünk faszányosan szakaszban csatába, de hogy húzni lehessen a kicsi hajót, vegyes szakaszban, majd jól besorsolja a Tirpitzet a kicsik közé és majd lesz királyság.... Utána meg nézünk nagyokat, hogy a kicsi hajót ki****ák a csapattársak, a Tirpitzet meg hiába vettük meg, játszani nem tanultunk meg. Az a k***a hajó meg magától nem akar csinálni semmit.

Konklúzió: Szar ez a játék. K****k a játékosok. Inkább menjünk COD-zni vissza.

Nagyjából így zajlik az élet kérem szépen a tizenéves kapitány.... akarom mondani, kadét jelöltek között.

Mindezt honnan tudom? Volt "szerencsém" látni néhány videót még anno, igaz az WoT-ban volt. Beszélgetéssel együtt felvéve.

Nagyon nem szeretném, ha ilyen játékossal lennék egy csapatban. :evil:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zstorok75

Több
9 éve 2 hónapja #12389 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Dühöngő

Zoltán írta: Odáig már eljutottam, h WOWS Eu szerver van a letöltött járékhoz rendelve, én meg WOWS NA-n nyomtam...itt el is fogyott a tudomány...

Már meg is válaszoltad a problémádat.

Eddig az NA szerveren játszottál, törölted, most meg letöltötted az EU kliens-t.

Nincs más dolgod, mint törölni az EU klienssel telepített játékot, majd az NA weboldalrol letölteni a megfelelő klienst és telepíteni. Máris meglesznek a régi dolgaid.

Nem elfeledni! MInden szervernek (NA, EU, RU, ASIAN) saját weboldala van és természetesen saját kliense is, amit telepíteni kell. nagyon nem mindegy, melyik weboldalon regisztráltunk, mert utána csak ott tudunk játszani.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zstorok75

Oldalmegjelenítési idő: 0.492 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.