Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #12521 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Tipikus bukta: semmit se talál el az ember, közben ellenfél elveszít 3 hajót, míg mi hatot -.-
146 lövedékből 22 sebzett, 19 csak eltalálta a célpontot, 46k sebzés. nagatoval mentem, t9-es hajókból volt egypár.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja Grievous által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hónapja #12525 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nekem az első igazi nagyon égő bukta az első játékomban volt az ARP Kongóval. Nem voltak még japán hajóim, se ilyen 20km-es nagyhatótávolságú BB-jeim addig, ehhez képest nagy arccal mentem a csatába. Akkor még azt hittem, ad valami bónuszt is az ARP hajó. Mire rájöttem, hogy Coopban kellett volna párat tolnom, már ott voltam a csatában. Egyszer rám szóltak, hogy végig csónakázni szándékozom-e, másodszor pedig, hogy tudom-e, hogy a hajóm jó, csak én vagyok a béna. Kicsit mentegetőztem, aztán közelebb mentem és szépítettem 2 kill-el, de már rég égtem ekkorát. Elnézést kértem, úgyhogy szerencsére nem jelentettek noobként :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zstorok75

Több
9 éve 2 hónapja #12536 Írta: KimiFan
KimiFan válaszolt a következő témában: Dühöngő
Kezd nem kicsit elegem lenni.

Isokaze 4km-en belülről láthatlan füstgenerátor nélkül.
Amikor Mutsukival megyek 5km-en belülről kilőtt torpedókat cirkálókat megszégyenítő mozgékonysággal kerülik ki a csatahajók.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gizmo

Több
9 éve 2 hónapja #12539 Írta: Gizmo
Gizmo válaszolt a következő témában: Dühöngő

KimiFan írta: Kezd nem kicsit elegem lenni.

Amikor Mutsukival megyek 5km-en belülről kilőtt torpedókat cirkálókat megszégyenítő mozgékonysággal kerülik ki a csatahajók.

Isokaze....lehet az 5 szintű kapitányi skill az saját hajhód észlelését csökkentő skill is ki van húzva nála. Nemtom mennyit dob rajta, de a 8k credides camuflaggal meg azzal a skillel símán lehet annyi sztem! Alapból sem látszik ez a hajó amúgy... :S

Több
9 éve 2 hónapja #12540 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő

sajnos a tuti a 2-3km... 2km-t már a cirkáló se nagyon kerüli ki.
gondolom az ilyen 6-7km-ről lőtt japó torpedók találata inkább malacnak tekinthető..
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gizmo

Több
9 éve 2 hónapja #12546 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Dühöngő

sokallom a 4km-t, ott valami mas lesz mogotte, de 5km-rol ertelmetlen torpedot loni egyebkent, minden lassu csiga kikeruli, ha legalabb atlagos kepzettsegu a kapitany, kicsit olyan mint a romboloknal, hogy amint meglat, elkezd toled elfele tavolodni abban a pillanatban, ha olyankor torpedot losz annak van ertelme ha sokkal kozelebb lovod mint ahova mutatja...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gizmo, Gneisenau67

Oldalmegjelenítési idő: 0.397 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.