Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 2 hónapja #13019 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
tapasztalatom szerint az elején egy rövid "plan?" kérdés sokat segíthet :)
ha összevesznek rajta, akkor úgyis tudod, hogy bukó lesz, ha viszont legalább pl. egy B+C megegyezés születik, az is jobb, mint a magányos hősök vagy lemmingek verzió.
bázis védés azért nehéz, mert a játék nem eléggé díjazza és hát mindenki eredményre/zsetonra gyúr.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gizmo

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hónapja #13020 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Dühöngő

BigaC írta: bázis védés azért nehéz, mert a játék nem eléggé díjazza és hát mindenki eredményre/zsetonra gyúr.

Van azért kivétel ;) én szeretek bázist védeni. :P
4-en jöttek be foglalni de egy sem tudott befoglalni, mind kikaptam.(cv-nk meg magával volt elfoglalva de megoldottam)

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zstorok75, Gizmo

Több
9 éve 2 hónapja #13049 Írta: Dr.OGA
Dr.OGA válaszolt a következő témában: Dühöngő

BigaC írta: ...bázis védés azért nehéz, mert a játék nem eléggé díjazza és hát mindenki eredményre/zsetonra gyúr.

Itt PzPumával értek egyet.
Nemrég jöttem rá, hogy a bázis védés és foglalás is baromi sokat jelenthet.
Egy csata amiben 110.000 körülit sebeztem és hozott volna maximum olyan kétezer párszáz XP-t, (tisztán szorzók nélkül) de mivel volt 2 bázisfoglalás meg 4 bázisvédés máris 4230 XP lett (tisztán szorzók nélkül). Tehát véleményem szerint a bázisvédés is termelékeny lehet...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gizmo

Több
9 éve 2 hónapja #13078 Írta: DragonZ
DragonZ válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ha van bázis védés találatom egész szépen hoz a konyhára . Mikor meg cv-vel vagyok és látom, hogy közelít a cap-hez egy dd ,akkor egy egység vadászt fölé küldök, és nyomok egy erősítést kérek gombot , általában 5 meccsből 4 szer , jön egy cirkáló és kiszedi a dd-t, mivel füst ide vagy oda szépen spotolom :P

A következő felhasználók mondtak köszönetet: zstorok75

Több
9 éve 2 hónapja #13080 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Most komolyan, napi első meccs: Nagato, t8 2 t9-essel meg pár t7-es. A legvégére csak 44k sebzésem van, mert vagy kifordulnak a lövéseim elől, vagy ne msebzek (Tirpitz), de így is 3. vagyok. Aztá nemg top tier, de olyan közel spotolodott fel egy hatsuharu torpedó sorozata, hogy full hp-ról kiszedett. Hogyhogy az én lövéseim elől simán kitér mindenki?! 50k sebzéssel, nagy eséllyel buktával remek lesz -.-

Több
9 éve 2 hónapja #13081 Írta: KimiFan
KimiFan válaszolt a következő témában: Dühöngő
Napi első csata, 4 kill, több mint 100k sebzés, de bukó, mert a csapat többi tagja retardált idióta volt, mint el is hullottak.

Eddig utolsó csata, New Mexico elbújik, amíg én lövöm az ellent, volt egy Omaha is nálunk, na ő szó szerint csak campelt, meg a fragot lopta.

Eredmény 2 kill több mint 110k kill, az ellenfélnél maradtak hárman, de a retardált semmirekellők hagyták, hogy elfoglalják a bázisunkat, szóval megint bukó.

Pedig olyan jól indult a barátság a Fuso-val, de ez a sok bukó bár tudom, hogy nem a hajó hibája, de kicsit kezd rossz ómen lenni.

Persze kiakadtam, meg is kértem a chat ablakban az ellent, hogy nyírják ki az Omahankat, szerencsére a hordozó megtette, amit meg is érdemelt az Omaha, mert a faszkalap nem ám 4 km-ről kinyírta volna a hordozót, hanem elfordult tőle és rá sem lőtt a BAROM.

Oldalmegjelenítési idő: 0.497 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.