Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 2 hónapja #12615 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Dühöngő

Gneisenau67 írta: Egyik óceáni csatában jártam úgy, hogy két ellenséges romboló beterítette a felszínt alattomosan kieresztett torpedókkal (10 + 10 lehetett, idő sem volt számolgatni) , az első sorokban előrenyomuló hozzám hasonló hőscincéreket aztán le is borotválta az a sterimo :)

valahol írtad, hogy a Khabarov a legjobb tizes rombi, láttad a youtubon.
meg biztosan olvastad is máshol, nem kívánom kétségbe vonni, de rendszeresen dobáll mostanában 2-3 tizes rombit nyolcas meccsekbe, oszt mikor 2 Shimikaze aszondja hogy most 30 torpedo néhány km szélességben elindul 15-20km hosszan a pályán... bakker a hátso vonalnál szoktam CV-vel rettegni elérnek-e idáig...
Fubukival mentem egyszer olyant, hogy nyilt vizen talalkozott egymassal nalunk 1 Shima volt, egy Gearing, csak 10 torpit tud, de 16km-re, meg 2 Fubuki, szemkozt 3 tizes rombi...
ködöt képzeljél el, egybefuggo 10km ködfelhőt olyan torpedó spammel amilyet még nem láttam :D
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Lajler

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hónapja #12618 Írta: Gizmo
Gizmo válaszolt a következő témában: Dühöngő
Az milyen fasza már, hogy Myogi-val beír 6 találatot a szerver egy Isokazen, oszt mellé rajzol egy 1000-as sebzést....mind ezt 6km-ről!:( Szóval lehet menni a mamára a fejlesztőknek....

Másik...geci repülő 0,6km-ről dobja a torpedót....azt maximum átugrani lehet de kikerülni nem. Na újabb menet a mamára a fejlesztőknek....:(
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sandorati, zstorok75

Több
9 éve 2 hónapja #12655 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Dühöngő

Gizmo írta:
Másik...geci repülő 0,6km-ről dobja a torpedót....azt maximum átugrani lehet de kikerülni nem. Na újabb menet a mamára a fejlesztőknek....:(

azért az nem triviális ám hogy odaig eljut :)

mindegy, más...
kihuztam a Mogamit, ki van fullozva, megvan ra a nagyobb test, vegul a Baltimore, a Kagero, meg egy Ranger kozos erovel elkapott, nem egyszeruen, de elkapott...

ilyenkor kellene megkerdezni gondolom hol van a csapat, de hol lenne, viz alatt ahol szokott...
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
9 éve 2 hónapja #12712 Írta: zstorok75
zstorok75 válaszolt a következő témában: Dühöngő

Gizmo írta: ....

Azt nem tudom megfigyelte e már valaki, hogy a rombolók torpedóinak, 0 az élesedési távolsága. Gyakorlatilag, amint a vízbe ér, már éles is...

Nem egyszer láttam, hogy a romboló pár méterről engedte el egy csatahajó mellett, és mind robbant! Miért!?

Ha a repülőknél van, akkor a rombolóknál miért nincs?
Ha jól tudom, a gyakorlatban ott is volt, bár más volt a szerepe...

Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #12713 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Az esélytelenek biztos tudatával indulhattam rankedbe ma ,csak vissza zuhanás kezdés 3 totális esélytelen csata vereség... nem baj kis pihenő eztán nagy nehezen a kezdés eredményét meg tudtam tolni egy csillaggal, de hiába a végén megint egy kivételével(a kivétel is vereség volt) 4 totál vereség a végére zsinórban
hiába próbálkoztam............. sikerült elérnem, hogy toltam egész este és a végén visszaestem egy egész szintet... Az utolsó képen pl. a téli pályán 10 másodpercen múlt a győzelem, ha a CV elbujt volna a jéghegy mögé rendesen megnyerjük(vagy eleve teljesen hát-túl lett volna..) így is írogatni kellet neki, hogy bújón el, mozduljon már meg, de ép hogy csak arrébb ment, sajnos én is hibáztam egy(a CV életét védtem egy CA-tól) szituációban ellőttem az összes torpedómat, pedig csak egy adagot kellet volna, akkor talán túléltem volna. Meg sajnos kockáztatnom kellet nagyon különben vége a CV-k nek és akkor biztos vereség :S ....

Az utolsó csatákból néhány végeredmény a teljesség igénye nélkül:
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja geotigris9 által.

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 2 hónapja #12720 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő

zstorok75 írta:

Gizmo írta: ....

Azt nem tudom megfigyelte e már valaki, hogy a rombolók torpedóinak, 0 az élesedési távolsága. Gyakorlatilag, amint a vízbe ér, már éles is...

Nem egyszer láttam, hogy a romboló pár méterről engedte el egy csatahajó mellett, és mind robbant! Miért!?

Ha a repülőknél van, akkor a rombolóknál miért nincs?
Ha jól tudom, a gyakorlatban ott is volt, bár más volt a szerepe...

Van élesedési táv.Kezdöként simán elöttem a csatahajo allat.

Oldalmegjelenítési idő: 0.432 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.