- Köszönetek: 1105
Gneisenau67 írta: Egyik óceáni csatában jártam úgy, hogy két ellenséges romboló beterítette a felszínt alattomosan kieresztett torpedókkal (10 + 10 lehetett, idő sem volt számolgatni) , az első sorokban előrenyomuló hozzám hasonló hőscincéreket aztán le is borotválta az a sterimo
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Gizmo írta:
Másik...geci repülő 0,6km-ről dobja a torpedót....azt maximum átugrani lehet de kikerülni nem. Na újabb menet a mamára a fejlesztőknek....
Gizmo írta: ....
Másik...geci repülő 0,6km-ről dobja a torpedót....azt maximum átugrani lehet de kikerülni nem. Na újabb menet a mamára a fejlesztőknek....
Van élesedési táv.Kezdöként simán elöttem a csatahajo allat.zstorok75 írta:
Gizmo írta: ....
Azt nem tudom megfigyelte e már valaki, hogy a rombolók torpedóinak, 0 az élesedési távolsága. Gyakorlatilag, amint a vízbe ér, már éles is...
Nem egyszer láttam, hogy a romboló pár méterről engedte el egy csatahajó mellett, és mind robbant! Miért!?
Ha a repülőknél van, akkor a rombolóknál miért nincs?
Ha jól tudom, a gyakorlatban ott is volt, bár más volt a szerepe...
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.