Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 2 hónapja #12292 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő

Eper írta: mai nap Nürnberg 6 csata 6 vereség:(
ha eltalál ma valami tutti 1/2, 2/3 hp le (még az elején) utána csak menekülés:(
ráadásul gyújtás küldi van .... (így nem nagyon van váltok he-ről, pedig lehet kellett volna..)

Bocs, ha már ezeket ismered, csak Nürnberghez pár tanács:
- tudom, hogy gyújtó küldi van, de cirkáló ellen használj AP-t, szépen dolgozik a Nürnbergen is. esetleg ha már bevittél pár citadelt/kemény ütést, visszaválthatsz égetni. BB-ket úgyis csak égetni lehet Nürnbergel.
- én úgy szoktam vele harcolni, ha kevesen vannak, oldalazva előre megyek, ha sokan, akkor visszafordulás, és hátulról osztom őket a hátsó lövegek szép száma miatt :)
- bár nem fordul fürgén, folyamatosan kacskaringózok vele. én mindig megveszem a long range artillery warning-ot, és rögtön fordulok, ha megjelenik az üzenet
- mivel nagyon jő a lőtávolsága, érdemes messziről bevinni a találatokat. pl. Cleveland ellen ez a legjobb, mert ha közel mész, ritkán lehet nyerni a több löveg ellen, viszont 15-16km-ről már szépen lehet sebezni, és mire esetleg közelharc lesz, már le lesz némiképp gyengülve.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gneisenau67

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #12293 Írta: Lajler
Lajler válaszolt a következő témában: Dühöngő
Sziasztok

Én azt vettem észre, hogy itt is van, hogy bizonyos hajókat sz...at és nem tudsz vele győztes csatát játszani, még más hajóval szinte csak azt mész. Most pl nálam a Colorado nyerő ágon, mióta vele megyek, majd 3%-ot nőtt a winratyom.

A másik pedig, szoktam azt is csinálni, hogy ha az első csata bukta és kilépek, utána valószínű a győzelem :)

egy pár próbát ezért megér kísérletezgetni
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja Lajler által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gneisenau67

Több
9 éve 2 hónapja #12294 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Tegnap erőlködtem a rombolós küldetéssel, akkor tapasztaltam nagyon ezt a dolgot. Mármint szinte minden csatában - számszerűsítve, 23 csatából 18-ban - tier 6 hajóval folyamatosan Tier 8 között, az egyetlen Tier 7-s cirkálómmal meg Tier 9 ellen kellett volna küzdenem. A másik bosszantó dolog, amire felfigyeltem - ezt ugyan nem írtam fel - hogy a csaták közel felében az ellenfél oldalán eggyel kevesebb romboló volt, mint a mi oldalunkon.

Arról már nem is nagyon érdemes beszélni, hogy minden rombolót 2-3 cirkáló kísért. Ha észrevette, hogy őt támadom, azonnal bemenekült a boly közepébe.

Egy idő után meguntam a dolgot és hajótípust váltottam.

Innentől már az Örömködőbe tartozik a dolog. 18 db rombolót süllyesztettem el a tegnapi nap. Ennek jelentős részét a hajótípus váltást követően. Nagyjából 10 db-t.
Ami az egészben a legfontosabb, hogy közben nem idegeskedtem. Na jó, a vége már nem volt annyira kellemes, mikor az utolsó darabot kellett volna begyűjteni, az vagy négy csata alatt sikerült, mert vagy kilőtték az utolsó pillanatban, vagy már olyan kevés volt a HP-ja szegénynek, hogy a kivégzését várta. Erre mi történik? Befoglal a csapatom.

A lényeg, hogy az éjszaka meglett a 30 db romboló, így következő szintre léphetek, ahol kitalálhatom, hogyan is gyújtsak fel hatékonyan 300 hajót.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Lajler, Gneisenau67

Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #12300 Írta: sandorati
sandorati válaszolt a következő témában: Dühöngő
... úgy döntöttem nem idegelem magam a random szarszagú világával, nincs értelme... irány a co-op, max. húzom 1-2 hajó kapitányát... és jól döntöttem.... az első két csata;

s bár nincs küldi (amúgy nem is érdekel...), nincs ideg, nincs chat-anyázás, nyugi van... és még 1-2 konyak is várat magára...
Ui.: farmolni itt is lehet, bár lassabb, de ugyi vasárnap van.... :whistle:
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja sandorati által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zstorok75, Gneisenau67

Több
9 éve 2 hónapja #12306 Írta: Gneisenau67
Gneisenau67 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Üdv.
Magam is jobban szeretem a lassúbb, de biztosabb co-op-ot, a maga Umashevjeivel, Popovjaival, Revelljeivel, Jellicoe-ival :) : bevallom, a játék kezdetén, amikor még nem tudtam, hogy a co-op az a computer elleni játékot jelenti, csodálkoztam, hogy mindig ugyanazokat az ellenfeleket osztják rám, de később rájöttem a dolgok menetére. :)

Az Atagoval (japán tier VIII) jártam nagyon rosszul, miután kicsengettem a 11700 dubloon-nyi fájó összeget érte, egyre gyakrabban küldenek a tenger alá U-Bootnak és fizetem a csaták után a súlyos mínuszokat. És ebben még az sem vigasztal, hogy babérkoszorús, szép álcával festve kínált prémiumhajó - állítólag a legjobb japán cirkáló volt.
Biztosan az én készülékemben van a hiba, mert csatázni tudni kell.
Nyilvánvalóan a játékkészítőknek sem érdeke, hogy mindig nyerjünk, lehet, hogy unalmas is lenne, viszont néha olyan banális, tök egyszerű szituációkban vernek meg, hogy csak kapkodom a fejem, hogy ilyen is van.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sandorati

Több
9 éve 2 hónapja #12313 Írta: sandorati
sandorati válaszolt a következő témában: Dühöngő
no, ennyit a random-ról.... co-op békés varázsa...

azóta ez megy... már lassan ez uncsi...;

szóval nyugi van.... és eredmény... !!! :lol: :P ;)
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zstorok75, Gneisenau67

Oldalmegjelenítési idő: 0.413 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.