Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 2 hónapja #12257 Írta: sandorati
sandorati válaszolt a következő témában: Dühöngő

Trucker39 írta:

sandorati írta: ... most délután 4 óra... kb. ebéd óta nem lehet egy qrva meccset se megnyerni, eszem megáll....
nem-nem, és nem akarja adni... azt hiszem mára feladom... :evil: :evil: :evil: :whistle:

Ezzel mi újság van? ;) Elfogyott a leves, vagy a lendület?

"Kapitányok!!! ;)

Szombat elindult, levest hajnalban felraktam főni, karácsonyfa leszed, lakás rendben, 2 konyak bever, és a napi első meccs éhgyomorra;"

... lendület lenne, meg leves is, nyerni nem lehet... :S :S :unsure: ;)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hónapja #12262 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Én most kezdtem, nagatoval megyek hotspoton fent jobb oldalt, mennék lefele, de csak 2 dd és 3 ca. Eltett a startól 6 perc és szitne nem volt hajónk! Addigra volt 20k sebzésem, mert ca-k hülyén álltak, vagy csak 1k sebzés (omaha, cleve), rombolókat meg nehéz eltalálni, habár később kilöttem egy farragutot. Meccs végére 1 vs 4 lett volna, egy nagatop full hp-val, egy colorado, cleve, meg omaha. Omahaba bele lövök egy citadellát, alig van hp-ja ,de csak 3k-t lövök az oldalába -.- Végül meghaltam, 66k sebzés, első csapaton belül. Szerencse, hogy nem győz x db-ot küldim van, hanem kill :S

Több
9 éve 2 hónapja #12271 Írta: Smithy87
Smithy87 válaszolt a következő témában: Dühöngő
"Örömmel" látom, hogy az elmúlt közel 2 hónap alatt lókakit sem fejlődött a játék. Az RNG még mindig az ellen félnek szór ha cirkálózok. Ha rombolóval megyek minden lát 39 km ről én meg csak ha nekimegyek valaminek. HA CV akkor egy kibaszott japán csatahajó leszedi a gépeimet 0 találattal. Ha nem ez akkor meg ABS-es padlófékkel áll meg a torpedók előtt...... Ugyan olyan szar mint a WOT....

Több
9 éve 2 hónapja #12272 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Dühöngő
12-böl 12x vereség. Jó arány. Sajnálom, hogy meg lett véve az Atago, mert így ablakon kidobott pénz.
Amikor a WG eldönti ki nyerjen, megszakadhatok sem sikerül. A mai legrosszabb teljesítményem, egy Isokaze egyet lőtt rám(Izyaslav), detonáció, süllyedtem. Utolsó előtti lettem 4 találattal.
A többi 11-ben mindig a top 3-ban voltam, mégis mindig bukta.

Sajnálom az Atago-t, ugyanis nem vagyok hajlandó ezzel a játékkal játszani többet. Engem elvesztett a WG, pedig még pénzt is vittem nekik. De mostantól nem érdekel.

Pá idegeskedés, isten hozott nyugodt élet.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zstorok75

Több
9 éve 2 hónapja #12285 Írta: sandorati
sandorati válaszolt a következő témában: Dühöngő
... én is elkezdtem a mai játékot, igyekszem magamból kihozni a maximumot, hogy élvezzem a játékot, de ekkora seggfej csapatokkal, amiket kifogok egyszerűen nem lehet... bármivel kijövök, a lista alján vagyok, +2 tier garantált, a lövedékek mint az aszteroida-mező össze-vissza csámborognak, semmit nem lehet eltalálni, de engem egy salvóból folyamatosan kiszednek, és még csak nem is az oldalamon... :evil:
idegesítő...dühítő, és elszomorító...
1-2 kill, és meghalok... nem tudom mi van, de ez így nem jó... és persze a legkisebb tudású, semmit nem csináló ovis ír a chat-be, hogy; fucking idiot noobs....

erre varrjak gombot... :dry: :angry: :P

Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #12286 Írta: Eper
Eper válaszolt a következő témában: Dühöngő
mai nap Nürnberg 6 csata 6 vereség:(
ha eltalál ma valami tutti 1/2, 2/3 hp le (még az elején) utána csak menekülés:(
ráadásul gyújtás küldi van .... (így nem nagyon van váltok he-ről, pedig lehet kellett volna..)
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja Eper által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sandorati, Gneisenau67

Oldalmegjelenítési idő: 0.386 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.