Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 10 hónapja #10929 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Dühöngő
Izyaslav T4 ororsz rombi félderíthetősége 6,5km, festéssel 6,3km. Nicholas T5 amcsi rombi félderíthetősége 6,7km, festéssel 6,5km.
Az illető Nicholason nem volt festés, rajtam igen, mégis előbb meglátott. és egyszer csak miután már látott, felvillant 6km távolságban de csak azért mert lőtt.

Még mindig határozottan úgy működik a felderítési rendszer mint kellene.
Vagy, ugyebár, itt látni lehetett az elején a csata végkimenetelét.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 10 hónapja #10930 Írta: AtuqShaman
Bent állok a füst közepén lövök, de ugyebár a füst takar ezért nem látnak, egyszer csak miután mar nem lövök, fel vagyok derítve, mert az ellen romboló 6km távolságból meglátott a füstfelhő közepén csücsülve. Nagyon jó komolyan mondom.

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #10933 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Drága jó MM lemehetsz oda.....

Isokaze ellen alap hajótesttel, esélytelen kikerülni a torpedókat hiába észlelem elég korán... :woohoo:
A csapat meg válogatott sz*r a Königsbergünk a sziget mellet ácsorgott egész csata alatt a végén kidugta az oldalát és vége is lett neki.....

Feljött egyik régi ismerősöm menyünk pár kört, most kezdi a játékot ...
OK. leszorzom a kis prém. hajókat erre folyamat válogatott retardáltak itt is, természetesen összes csatában 3. tier volt a topp (3/3) esélytelen ellenük ezekkel a hajókkal..

Egyiket nyertük volna, de a értelmi fogyatékos Kolberg nem rezetelte a két foglaló hajót csak sz egyiket lőtte folyamatosan .. (hogy ki lővi és milyen jó lesz, természetesen nem lőtte ki) hiába írtam neki lőd a másikat is mert elveszítjük, ha csak 1* is meglőtte volna a másik foglaló hajót megnyertük volna... :pinch:
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja geotigris9 által.

Több
8 éve 10 hónapja #10935 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Füsttel csak óvatosan, én lövés utn füst mögött is fel szoktam spotolodva lenni (füst köztem és az enemy közt van, sőt, képzem is mellé, de látnak a lövés miatt)
De ha nem vagy felspotolva, akkor még a füstképzés miatt még simán el tudnak találni. Tegnap így löttem k iegy dd-t :silly:

Skillt beleszámítottad a spottávolság számításába? (5. sor, asszem 10% csökkentés a hatása dd-n)

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #10936 Írta: AtuqShaman

Grievous írta: Füsttel csak óvatosan, én lövés utn füst mögött is fel szoktam spotolodva lenni (füst köztem és az enemy közt van, sőt, képzem is mellé, de látnak a lövés miatt)
De ha nem vagy felspotolva, akkor még a füstképzés miatt még simán el tudnak találni. Tegnap így löttem k iegy dd-t :silly:

Skillt beleszámítottad a spottávolság számításába? (5. sor, asszem 10% csökkentés a hatása dd-n)

Mindegy milyen tierben vagyok mindig előbb spotolnak, bele sem számítom, minek. A WG dönti el úgyis meg a csata kezdete előtt, hogy mi lesz. Már nem azt mondom, hogy sok a buta játékos, szerintem simán botokkal feltölti a vesztes csapatot.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja AtuqShaman által.

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #10939 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Dühöngő
www.wows.hu/index.php/forum/off-topik/22-duhongo#10933
És a vég eredmény a König első lett nálunk ...

... a hegybújó meg hátulról.
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja geotigris9 által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.464 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.