- Köszönetek: 152
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
vcsaba1968 írta: Ez a program szemérmetlenül és pofátlanul csal vagy megvakultam az egyik csatáról a másikra ...
tyer82 írta: Amióta WG bejelentett, hogy piszkálta az MM-et, azóta sokkal több ilyen kib....ott összeállítás van, köszönet érte. Már a csata elején elmegy a kedvem az egésztől, mikor tudom, hogy azon kívül, hogy halálba küldöm a rajaimat, semmi esélyem (az egyik cirkáló vadásza, az az 1 szem szét is szedte a vadászrajomat, ami teljesen életszerű egy dolog....).
Fujipapa írta: Nem hiszek az elméletekben, de már nekem ez nagyon gyanús volt, hogy szinte semmilyen se meccsek jönnek napok óta. Gondoltam egyet, nyomtam egy csatát és jól megnéztem mi is történik
1. Ennyire hülyék az emberek nem lehetnek, mint amit ebben a meccsben produkáltak.
2. Iram a csetbe egy két kellemes üzit
3. Rögtön az indulás során az Én csapatom tagjai megindultak olyan irányba, hol nem is volt szinte senki és onnan biztos, hogy nem jöhet ellenség illetve lövés. Majd következet egy két rész amit már archiváltam is. Ezt nézzétek! A rombolók egymástól 4,5Km-re és senki nem lő sehová!!! De hasonló a helyzet a többi hajóval is...
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.