Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 3 hete #7986 Írta: Fujipapa
Fujipapa válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nem hiszek az elméletekben, de már nekem ez nagyon gyanús volt, hogy szinte semmilyen se meccsek jönnek napok óta. Gondoltam egyet, nyomtam egy csatát és jól megnéztem mi is történik

1. Ennyire hülyék az emberek nem lehetnek, mint amit ebben a meccsben produkáltak.
2. Iram a csetbe egy két kellemes üzit amire azért szoktak válaszolni. (Boldog és szép napot mindenkinek, Sziasztok, stb...) Érdekes módon két egyértelű emberen kívül senki se válaszolt. Az ellenség csapatából aztán meg végképp senki, pedig publikusak voltak az üzenetek és kellő angolsággal illetve németséggel majd magyarsággal hangzottak.
3. Rögtön az indulás során az Én csapatom tagjai megindultak olyan irányba, hol nem is volt szinte senki és onnan biztos, hogy nem jöhet ellenség illetve lövés. Majd következet egy két rész amit már archiváltam is. Ezt nézzétek! A rombolók egymástól 4,5Km-re és senki nem lő sehová!!! De hasonló a helyzet a többi hajóval is...
Mellékletek:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hete #7999 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Amióta WG bejelentett, hogy piszkálta az MM-et, azóta sokkal több ilyen kib....ott összeállítás van, köszönet érte. Már a csata elején elmegy a kedvem az egésztől, mikor tudom, hogy azon kívül, hogy halálba küldöm a rajaimat, semmi esélyem (az egyik cirkáló vadásza, az az 1 szem szét is szedte a vadászrajomat, ami teljesen életszerű egy dolog....).
Mellékletek:

Több
9 éve 3 hete #8000 Írta: zstorok75
zstorok75 válaszolt a következő témában: Dühöngő

vcsaba1968 írta: Ez a program szemérmetlenül és pofátlanul csal vagy megvakultam az egyik csatáról a másikra :sick: ...

Köszi az infót!
Most megnyugtattál.

Eddig azt hittem, hogy amikor ilyen történik velem, akkor az annak a jele, hogy már én is kezdek zombivá válni és azért sebzek csak 10k körül.
Ezek szerint vagyunk még páran... ;) (A WG-sekkel egyetemben... :blink: )

De a legszebb, és a leg lélek emelöbb, amikor a 4. salvoval sem sebzek 1000-nél többet az ellenbe úgy, hogy tökéletesen az oldalát mutatja! És ez igaz cirkálóra és csatahajóra egyaránt. (Legutóbb az egyik tegnapi meccsen történt, a végén már a szemem is rángatózott és hangos szavak hagyták el a számat...)

Több
9 éve 3 hete #8001 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Dühöngő

tyer82 írta: Amióta WG bejelentett, hogy piszkálta az MM-et, azóta sokkal több ilyen kib....ott összeállítás van, köszönet érte. Már a csata elején elmegy a kedvem az egésztől, mikor tudom, hogy azon kívül, hogy halálba küldöm a rajaimat, semmi esélyem (az egyik cirkáló vadásza, az az 1 szem szét is szedte a vadászrajomat, ami teljesen életszerű egy dolog....).

igen, sajnos teljesen életszerű, nem írtad, hogy magasabb szintű cirkáló volt-e, Atlanta/Pensacola, vagy cleveland, cirkáló vadászokon ugyanolyan cucc van jellemzően mint az adott tieres anyahajón, de neki nem kell sebeznie se, bőven elég, ha ott tartja a rajodat a cirkáló légvédelmi tüzében...

Több
9 éve 3 hete #8002 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Dühöngő

Fujipapa írta: Nem hiszek az elméletekben, de már nekem ez nagyon gyanús volt, hogy szinte semmilyen se meccsek jönnek napok óta. Gondoltam egyet, nyomtam egy csatát és jól megnéztem mi is történik

1. Ennyire hülyék az emberek nem lehetnek, mint amit ebben a meccsben produkáltak.
2. Iram a csetbe egy két kellemes üzit
3. Rögtön az indulás során az Én csapatom tagjai megindultak olyan irányba, hol nem is volt szinte senki és onnan biztos, hogy nem jöhet ellenség illetve lövés. Majd következet egy két rész amit már archiváltam is. Ezt nézzétek! A rombolók egymástól 4,5Km-re és senki nem lő sehová!!! De hasonló a helyzet a többi hajóval is...

el kell keserítselek, a WG tud botot csinálni, és a botok sokkal, de tényleg, nem vicc, sokkal értelmesebbek, mint a kedves játékostársaid többsége.
bot lőni fog ha tud, nem találl el rendben van, de lőni fog.
ha agyatlanul megy a birkacsorda valahova lövés nélkül, az tuti humán mind...

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 3 hete #8004 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Néha azért örülnék ha némelyik kolléga inkább AFK lenne. Legaláb nem cseszné el amit a másik csinál.

Oldalmegjelenítési idő: 0.403 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.