Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 3 hete #8052 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ebben teljesen igazad van. A repülők lelövéséért járó xp-t is érdemes lenne átgondolniuk, mert jelenleg nem sok jár érte. Pedig ha mondjuk ledarálod az ellenfél cv-inek torpedó és bomba vetőit, azért az már nagy érvágás (igaz, nem sülyesztetted el a hajót, de gyakorlatilag feleslegessé tetted). De jelenleg csak a lőtt HP mennyiség számít...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Krisztian
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 3 hete #8053 Írta: Krisztian
Krisztian válaszolt a következő témában: Dühöngő
Sajna a wg képességeit meghaladja egy ilyen jutalmazó rendszer, biztosan bazi bonyolult lenne azt számolni, és plusz xp-vel jutalmazni, hogy dd-vel, vagy pl. vadásszal spottolod az ellen dd-t, cirkálóval lelövöd a nem téged támadó repülőket stb.
Magyarul normálisan játszol, nem pedig sunyítassz a sziget mögött, és lövöldözöd azokat, akik nem téged lőnek, mert te vagy leghátul. Szánalmas, hogy t10 fele egyre több ilyen van, alapvonalon glichelő Yamatok tömege.

• cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 3 hete #8054 Írta: cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13
cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13 válaszolt a következő témában: Dühöngő
A légvédelem, torpedóvédelem, spotolás, hajókísérés, csak ami így hirtelen eszembe jut, amire nincs igazán motiváció.
Tegnapi meccs: CA-val kísérek BB-t jobb oldalon, torpedó érkezik jobb oldalról a semmiből, feltehetően japán DD-től, kézifék behúz, torpedókból 2 betalál a BB oldalába maradék a BB előtt elmegy a vakvilágba. Ha lett volna torpedóvédelemre plusz XP, lehet beállok elé, és megvédem tőle, de így nem tettem. Így el kellett lőnie egy Damage Controll-t, meg egy Javítást.

A számítást lenne nehéz belőni, de hiszem hogy nem lehetetlen. Eléggé lehangoló hogy DD-vel spotolok meg próbálok sunnyogva foglalni (AA off), kilőnek, majd az eredménynél: Nem bizonyítottál a csatában.

Az alapvonalról lövöldözés meg a nagy lőtávnak és a kis pályáknak tudható be. Egy részről a kis pályák jók, mert a gyors csatákhoz az kell és nem kilencszer ekkora terület ahol az egy megmaradt DD-t kell hajkurászni, másfelől rossz, mert nem lehet annyit taktikázni, pedig szerintem lenne rá igény. Nem konkrétan a DD-vel való bujkálásra, de a helyzetfüggő taktikázásnak igenis lenne haszna.

Több
9 éve 3 hete #8058 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nem baj, majd lesznek újra meg újra szép hajók, amiket újra ki kell grindelni. Az után nerfet kapnak, majd megint jönnek be szép, új hajók és újra indul a grind. Közben mennek az akciók a premium hajókkal is. A játék lényegi része meg nem lesz egyengetve, javítgatva, mert abban nincs pénz.

Ismerős valahonnan a dolog? Talán csak nem a WoT-ból?

Jahh, hogy ez is WG játék.

Játszunk, amíg van ellenfél. Mostanában azért kicsit csappanni látszik a játékos állomány.

Több
9 éve 3 hete #8059 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Volt olyan csatám, hogy Ryujo-val (1 vadász, 2-2 torpedó és bombázó felállással) szembe kerültem egy amcsival, ahol 2 vadász volt. Egész meccs alatt kergetőztünk, majd megtalálta a hajóm és ott körözött ügyesen a környéken, én meg a támadó rajommal csak keresgettem a kiutat, próbáltam csőbe húzni, de ügyesen kitért, figyelt. Gyakorlatilag allig lőttük le egymás repülőit, de végig sakkban tudott tartani, jól játszott. A Wg xp rendszere szerint nem csinált semmit, gyakorlatilag meg "kiiktatott" engem....
Mivel nincs kellően jutalmazva az ilyen, így jóval kevesebb hasonló dolgot lát az ember. (mondjuk a csapatomból ilyenkor kellett volna egy CA-nak oda jönni hozzám, megtisztítani-elzavarni az ellent :D )

• cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 3 hete #8060 Írta: cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13
cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Pontosan, vagy mikor dominion módban 2 hajóval lefoglaljuk az ellen 4-5 hajóját, akik addig semmit nem csinálnak csak bőszen minket lövöldöznek, mi meg szlalomozunk meg durrogtatunk vissza amennyit lehet, persze ez nem megy az idők végtelenségéig, így kb 6-8 perc alatt elfogyunk, javítás hiányában. De nem csináltunk semmit...

Oldalmegjelenítési idő: 0.380 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.