Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Steel Ocean

Több
8 éve 11 hónapja #9597 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Steel Ocean
Megy ez kérem, csak marha nehéz a rombolókon meg a cirkálókon át jutni. Viszont utána kezdődik a jutalom játék.

Még ennyi bepánikolt, összevissza szétszaladó, egymásnak rohanó csatahajót...
Pedig semmi nem történt, csak csendesen felszínre bukkantam a közelükben egy pillanatra. Csak hogy érezzék a rettegés ízét. :evil:

A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 11 hónapja #9607 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Steel Ocean
Érdemes megpróbálni használni a parancs készletet is, hátha valamelyik csapattárs érti és reagálni is hajlandó rá.

Kinézetre ez is ismerős valahonnan.

Több
8 éve 11 hónapja #9616 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Steel Ocean

Trucker39 írta: Érdemes megpróbálni használni a parancs készletet is...

Ez a layout is olyan, hogy többet érne, ha num-bill sorrendben, és kiosztásban lenne.

Fleetbe csatlakoznék én is!

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #9617 Írta: difectly
difectly válaszolt a következő témában: Steel Ocean
Üdv létrehoztam egy fleet-et a neve: Left BeHind fontos hogy pontosan így keressetek rá ahogy leirtam mert csak igy dobja ki!!
játékban megtaláltok Braindeadly néven
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja difectly által.

• cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 11 hónapja #9621 Írta: cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13
cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13 válaszolt a következő témában: Steel Ocean

Trucker39 írta: Szerk. Ha már lövöldézésről esett szó. Salvo, vagy nem Salvo?

Ebben a játékban szerintem a Salvo a nyerő. Csatahajó esetében biztosan. A Hawk Eye miatt a szórásképet ki kell tölteni lövedékekkel.
A másodlagos fegyvereknél, meg ki hogyan érzi a dolgot. Én ott is a Salvo pártján vagyok. Egyrészt nem kell váltogatni, másrészt úgyis meg kell tanulni a helyes előretartás számolását.
A torpedóknál meg ugye egyes lövések vannak. Látszik, hogy a WoWs nagyon elkényeztetett, mert baromira nem tudok torpedóval előre tartást számolni.

Egyelőre csak amerikai oldalon a kezdő majd a második rombolóval mentem, de számomra is a salvo a nyerő. Ugye a WoWs-al szemben ott lehet fixen állítani hogy salvot lőjön vagy egyesével, de mivel a hajók úgy gyorsulnak-lassulnak-kanyarodnak mintha keményítővel telenyomott csirizben hajókáznának, értsd: azonnal lassul és 20 méteren belül megáll 20 csomós sebességről egy romboló, nem csúszik nincs tehetetlenség a játékban, minden sebességváltásra azonnal reagál, a távolság belövésének nincs értelme, mert elő lövés után satuféket és hátramenetet nyomnak a kapitányok. Salvoval meg ha távolság belövésére is használod, talán még el is találod rutinból legalább 1-2 lövedékkel, és utána satuzhat. Később vagy nagyobb hajóknál lehet másképp lesz, de egyelőre nekem ez jött le.

Viszont így a tegnapi pár meccseim utáni tapasztalatok (kb-5-8 meccs és a t2-es rombolón is túl tudtam lépni):
- a hajók viselkedéséről fentebb írtam, és szomorúan tapasztaltam is hogy egy Kongo álló helyzetben csak előre-hátra hintázással is ki tudja "kerülni" a rálőtt torpedók nagy részét. Oldalába telibe lőttem 6 torpedót 2,5km-ről és simán megúszta, csak azzal hogy nyomott egy kövér gázt előre. Majd másik romboló oda lőtt neki, akkor meg tolatott egy hajóhossznyit. Majd mindketten 3 hajónyi hosszt beterítettünk torpedókkal, na azt nem tudta már így kikerülni.
- rng azért ahogy nézem itt is játszik. 2,6km-ről 3-as salvoból 2 lövés 5-6ot sebzett a 3. meg 57-et, egy Kawachi oldalába.
- zavaró tényező még a legénység kommentárja is. elkezd sipákolni hogy: TORPEDÓ BALRÓL ÉLES SZÖGBEN GYORSAN KÖZELEDIK!!! - elkezdem kapkodva keresni az érkező torpedót. végül megtaláltam és nem az oldalamban hanem a hajó mögött kb 15m-rel szépen komótosan elúszott. nem változtattam sem sebességet sem irányt.
Másik beszólásuk:
A FENE PEDIG MAJDNEM MEGVOLT AZ A CIRKÁLÓ! - 3as salvom összesen sebzett a full hp-s cirkálóba 20-at...de majdnem megvolt, hja végül is, csak még kellett volna bele 800 sebzés kb :D

Majd meglátjuk ma a WoWs mennyire húz fel, ha semennyire akkor WoWs lesz délután, ha nagyon akkor SO.

Több
8 éve 11 hónapja #9622 Írta: Dagoneck
Dagoneck válaszolt a következő témában: Steel Ocean
Üdv!

Délután jelentkeznék. Dagohun néven.

Tegnap meglett a königsberg 1927 csak pénzem nem lesz rá egy darabig. Ez a bayern német csatahajó igen durva, lassú mint a tetű de durván nagyot üt és gyorsan tölt.

Oldalmegjelenítési idő: 0.228 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.