Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Steel Ocean

Több
8 éve 10 hónapja #9561 Írta: Dagoneck
Dagoneck válaszolt a következő témában: Steel Ocean
Ki kell használni a torpedók "holt zónáját". Szerencsém volt mert elég messze volt hogy lőni tudjam és még benne voltam abba a távolságba amikor nem élesedik a torpedó.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 10 hónapja #9562 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Steel Ocean
Eventeket meg érdemes megcsinálni, mert lesz választék a parancsnokok között.

Merit-t csak óvatosan költsétek, mert nem gyűlik valami nagyon.

• cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 10 hónapja #9563 Írta: cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13
cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13 válaszolt a következő témában: Steel Ocean
Említetted hogy már van is terved egy 5 fős flottához. Milyen hajók kellenének bele?

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #9564 Írta: Trucker39
Az egyik verzióban:

- 2 csatahajó a tűzerő miatt
- 1 cirkáló olyan mindenesnek és tud repülővel felderíteni,mert itt irányithatóak
- 1 romboló a tengeralattjárók ellen
- 1 tengeralattjáró, mert foglalni is kell valakinek.

Így minden hajótípus képviselve van.

A CV-ket kihagytam, nem véletlenül. Egyenlőre nagyon nehéz velük hatékonyan harcolni. Küzdök vele rendesen, de még nincsenek eredmények.

A másik verzióban meg amolyan lerohanós flotillát érdemes szervezni. Gyors cirkálók és rombolókkal.

- 2 cirkáló
- 3 romboló kivitelben

Természetesen mindenkinél van javító és tüzoltó felszerelés, valamint füst bomba.

Ez utóbbi flotilla inkább gyors játékokat kedvelőknek lenne. Itt is van tűzerő, mégpedig a kb 5x40 torpedóban. A két cirkáló meg a maradékot ágyúval leszedi.

A Repair Kit felszerelésekor biztos feltűnt már, hogy nem egyetlen darabból áll, hanem - akár - 6 darabot is lehet vinni egy hajón. Csatahajóra érdemes is szerintem megvenni a 6 db-t, mert HP-val a hajó esetleg még bírná, de ha minden modul le van rohadva, akkor nem sok hasznát látja az egy helyben veszteglő csatahajónak a csapatod.

Például itt egy éjszakai csata. A felderítőink nem voltak a helyzet magaslatán és beszorultunk a saját bázisunkra. Nos, elég hamar volt mit javítani a csatahajón, miközben semmit nem láttam az ellenségből.

Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja Trucker39 által.

Több
8 éve 10 hónapja #9565 Írta: Trucker39
A napi Ranked listán is érdemes minél előbbre keveredni, mert egy hónapig ad érte a játék fogyóeszközt, meg free XP-t, ami itt is elég lassan gyűlik.

Nyilván csak beetetés, de azért jól jöhet még.

Több
8 éve 10 hónapja #9566 Írta: Dagoneck
Dagoneck válaszolt a következő témában: Steel Ocean
A javító készletet érdemes minden hajóra a max-ot vinni nem kerül sokba és kellhet.

A minden kilőtt modulnak negatív hatása van, így érdemes javítani azokat.
Pl.: motornál sebesség, ágyúknál pontosság, kormánylapát fordulékonyság. Ha lyukat lőnek az oldaladba akkor sebesség és a fordulékonyság is kárát látja. Szóval nem árthat a 6 db javító készlet.

Ranglistával nagyon nem foglalkozom vagyok ahol vagyok inkább a szintlépés érdekel már csak 1 szint és állítólag jutalom jár utána. Naponta. De nem biztos még nem vagyok ott.

Oldalmegjelenítési idő: 0.248 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.