Az egyik verzióban:
- 2 csatahajó a tűzerő miatt
- 1 cirkáló olyan mindenesnek és tud repülővel felderíteni,mert itt irányithatóak
- 1 romboló a tengeralattjárók ellen
- 1 tengeralattjáró, mert foglalni is kell valakinek.
Így minden hajótípus képviselve van.
A CV-ket kihagytam, nem véletlenül. Egyenlőre nagyon nehéz velük hatékonyan harcolni. Küzdök vele rendesen, de még nincsenek eredmények.
A másik verzióban meg amolyan lerohanós flotillát érdemes szervezni. Gyors cirkálók és rombolókkal.
- 2 cirkáló
- 3 romboló kivitelben
Természetesen mindenkinél van javító és tüzoltó felszerelés, valamint füst bomba.
Ez utóbbi flotilla inkább gyors játékokat kedvelőknek lenne. Itt is van tűzerő, mégpedig a kb 5x40 torpedóban. A két cirkáló meg a maradékot ágyúval leszedi.
A Repair Kit felszerelésekor biztos feltűnt már, hogy nem egyetlen darabból áll, hanem - akár - 6 darabot is lehet vinni egy hajón. Csatahajóra érdemes is szerintem megvenni a 6 db-t, mert HP-val a hajó esetleg még bírná, de ha minden modul le van rohadva, akkor nem sok hasznát látja az egy helyben veszteglő csatahajónak a csapatod.
Például itt egy éjszakai csata. A felderítőink nem voltak a helyzet magaslatán és beszorultunk a saját bázisunkra. Nos, elég hamar volt mit javítani a csatahajón, miközben semmit nem láttam az ellenségből.