Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Steel Ocean

Több
8 éve 11 hónapja #9550 Írta: Dagoneck
Dagoneck válaszolt a következő témában: Steel Ocean
Nos nekem már van benne 60 órám a játékba. Hidd el megéri az eleje tényleg gáz mert mindenki v próbálgatja mit tud a játék vagy csak szimplán hülye.Sajnos a chat-en is látszik sok a gyökér anyáznak és hasonlók. De később mikor átvergődtél rajta már sokkal jobbak a csapat társak. Tapasztalat. Sajna viszont kevés a játékos, bár este felé már jobb helyzet.

Hét végén meglett a 3. T5 hajóm is. Nehéz vele teljes csatát találni, ahol nem 3vs3, 5vs5 van.

A német bayern csatahajó stock-ént valami iszonyú lassú és lassan szűkül de ha valamit eltalál .....

A T5-ös japán hordózón nincs AA!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 11 hónapja #9551 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Steel Ocean
Akinek vannak még emlékei WoT Tier I-ben mi ment (megy) mikor iskola szünet van, annak ez ismerős dolog. De ugyan ez ment a WoWs-ban is alacsony szinten (régen jártam arra felé).

Ez alapján nem lehet véleményt alkotni egy játékról.

Tegnap este mentem pár csatát ilyen-olyan hajókkal (Level 3-4) Már alig találkozni saját csapattársak között kék csoda harcosokkal.

Sokkal többször látok olyat, hogy mindenki (nagyjából) azt teszi, amilyen hajón áll és annak a hajónak mi is lenne a feladata.

- Tengeralattjárók falkában megcélozzák az ellenség foglaló körét és ott szertelenkednek folyamatosan.
- Rombolók szintén elöl kavarognak, hol füstben, hol víz alatt (mikor hogy sikerül a kitérő manőver) és igyekeznek begyűjteni a spot damage-t.
- Cirkálók valahol mögöttük próbálják nyakon vágni a fronton át lopakodó tengeralattjárókat.
- Csatahajók messze hátul, vagy messze oldalt, lehetőleg jó messze minden szigettől - a lőtáv határán követik a spottereket és igyekeznek pontot szerezni. Közben az értelmesebbje folyamatosan figyeli a közvetlen környezetét, nehogy belefusson egy nagyobb halom szeretet csomagba.
- Hordozók meg felkenődnek valamelyik sziget ellenségtől mentesebb oldalára és hallgatnak, mint az a bizonyos dolog a fűcsomóban. Az értelmesebbje elmegy spotterkedni gépekkel, az ügyesebbje meg összeszervezi a támadó rajait és csatahajókat támad. Level 3-4 szinten még van is esélye, mert alig van légvédelem a csatahajókon.

"Az az érzés megfizethetetlen, mikor Deep charge-l begyűjtöd a Touch and Go érmet és utána a célpontod szentségel a chat-n." ;)

• cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 11 hónapja #9556 Írta: cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13
cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13 válaszolt a következő témában: Steel Ocean
Még nem adtam fel, így szépen lassan ha a wows-ból elég akkor ezt fogom elővenni és haladni benne, de egyelőre nagyon nagyok a fenntartásaim a játékos közösséggel kapcsolatban.

Több
8 éve 11 hónapja #9558 Írta: Dagoneck
Dagoneck válaszolt a következő témában: Steel Ocean
Jaja. De vigyázni kell a tengó hajkurászással mert te is megjárhatód ha nagyon belemerülsz. Nincs jobb érzés mikor egy csatahajó fő ágyúiból egy sorozat a tengóra és már süllyed is. Csatahajóval egyszer a tengó felett álltam és csak kisértem mikor elfogyott a levegője és muszály volt feljönnie na akkor szembe nézett a 356mm-kel egyből 6db-al.

Több
8 éve 11 hónapja #9559 Írta: Trucker39
Viszont azzal is vigyázni kell. A csatahajó fő lövegeinek nem elég az ágyú süllyedése közeli célokra. Nagy szerencséd volt, hogy valami beleakadt. Már jártam így és még volt olyan, hogy romboló felett is elment az összes lövedék. Másodlagos fegyverzet a jó neki. Meg lőttem már szegény tengeralattjárót légvédelmi fegyverrel is. Az sem tetszett neki. :P

Több
8 éve 11 hónapja #9560 Írta: Trucker39
Ajánlott felszerelések csatahajóra:

Csökkenti a tüzérség töltési idejét.

Csökkenti a tornyok forgásából következő szóráskép szétesését.

Csökkenti a hajó elfordulásából adódó szóráskép szétesését.

Még nem próbáltam ki őket, mert elég borsos az áruk, de szerintem, ha lessz rá pénzem, ezeket fogom felszerelni.

Oldalmegjelenítési idő: 0.249 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.