Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Steel Ocean

Több
8 éve 11 hónapja #9587 Írta: Dagoneck
Dagoneck válaszolt a következő témában: Steel Ocean
De ezert kell a fleet mert csak ott lehet szerezni amivel erosebbe lehet tenni a legenyseget.
Eloleptetted es nonek a skillek ertekei.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 11 hónapja #9590 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Steel Ocean
Köszi srácok a sok infót! Kellettek. :) A német csatahajó tényleg jó ág (eddig). Ha többen is leszünk, én benne vagyok egy közös fleetbe, már ha van igény rám (egyenlőre szigorúan csak BB-vel játszom). :)

Más: van valami oldal, ahol összehasonlítja a hajókat? PL T5-ös BB-k és az összes nemzet. Egyszerűbb úgy, mint váltogatva.

Több
8 éve 11 hónapja #9591 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Steel Ocean
Nem hiszem, hogy nagyon lennének még ilyen oldalak. A Steam-n van jó pár fórum hozzászólás angolul, ott érdemes kicsit körülnézni.

• cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 11 hónapja #9593 Írta: cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13
cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13 válaszolt a következő témában: Steel Ocean

Dagoneck írta: En tudok csinalni egyet ha van ra igeny.
Ez a furutaka vagy mi eleg jo kis hajo.
Az osszes AP-t ellottem a meccs alatt.

Görcs állt a mutatóujjadba vagy annyi célpont úszkált körülötted? :D

Más:
Most lett meg az Omaha, de egyelőre nem törtem még be, majd holnap.

Több
8 éve 11 hónapja #9594 Írta: Dagoneck
Dagoneck válaszolt a következő témában: Steel Ocean
Tuzeltem mindenre ami el es mozog. :evil:

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #9595 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Steel Ocean
Csak óvatosan az Omaha-val. Ez az Omaha nem pont az az Omaha, mint ami a WoWs-ban van. Az SO-ban sokkal jobban vigyázni kell rá. Nem egy verseny csónak. Fordulékony, de annyira nem az, hogy egy figyelmes BB ne számolja ki, hogy merre fordulsz vele. Páncélja az nincs neki. Tűzereje az félelmetes egy rombolóhoz képest. Mikor először elnyomtam vele egy oldalsortüzet még magam is meglepődtem (hát még a romboló kapitánya, mert nem maradt neki hajója). Van felderítő gépe is neki, de nagyon lassan készítik elő a katapultot kilövésre. Persze a felderítő meg irányitható. Végjátéknál, mikor az ellenfél Draw-ra játszik, nagyon hasznos dolog vele gyorsan leszűkíteni a lehetséges helyeket, ahol lehet az ellen.
Vannak torpedói is. Ha a birka csatahajó közel engedi magához és még csak nem is manőverez, 2-3 találat velük nagyjából el is veszi a kedvét a csónakázástól.
Kicsit fura irányítani a baromi magas árbócok miatt, de jó hajónak tartom.
Természetesen van mélységi bombavetője is, bár a nehézkesebb fordulás miatt nehezebb vele hazaküldeni a tengeralattjárót.

Szerk. Ha már lövöldézésről esett szó. Salvo, vagy nem Salvo?

Ebben a játékban szerintem a Salvo a nyerő. Csatahajó esetében biztosan. A Hawk Eye miatt a szórásképet ki kell tölteni lövedékekkel.
A másodlagos fegyvereknél, meg ki hogyan érzi a dolgot. Én ott is a Salvo pártján vagyok. Egyrészt nem kell váltogatni, másrészt úgyis meg kell tanulni a helyes előretartás számolását.
A torpedóknál meg ugye egyes lövések vannak. Látszik, hogy a WoWs nagyon elkényeztetett, mert baromira nem tudok torpedóval előre tartást számolni.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja Trucker39 által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.250 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.