Technikai problémák

Több
8 éve 8 hónapja #15715 Írta: Dreeler
Dreeler válaszolt a következő témában: Technikai problémák
Töröltem modot,de csatába még mindig nem rak be,viszont már mozognak a csapattársak a térképen.Csata zajlik én meg offon
Mellékletek:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja #15716 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Technikai problémák
Nem tudom hogy mire gondolsz.Mi marad meg?A hajóid,és az eredményeid persze hogy megmaradnak,ezek nem a te gépeden vannak tárolva.Újra telepíted,és be lépsz a felhasználó neveddel és a jelszavaddal,ennyi.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Dreeler

Több
8 éve 8 hónapja #15718 Írta: Dreeler
Rendben akkor csak törlöm és kész,majd ujra. Bocsi,de ez az első ilyen netes játékom. :silly: :blink:

Több
8 éve 8 hónapja #15721 Írta: James Onedin

Dreeler írta: Rendben akkor csak törlöm és kész,majd ujra. Bocsi,de ez az első ilyen netes játékom. :silly: :blink:

Semmi gond,ezért is van ez a fórum,hogy segítsünk egymásnak ha szükséges,én is szoktam másoktól kérdezni. :)

Több
8 éve 8 hónapja #15725 Írta: Dreeler
Tudom hülye kérdés,de hogy lenne jobb:full uninstall vagy csak delet a mappára? :side: Egyébként itt az oldalon lévő mod-ok lehetnek a baj oka? És mik azok a kéretlen,nem engedélyezett mod-ok amire utalt előző hozzászóló? Amiatt tilthat a játék?

Több
8 éve 8 hónapja #15726 Írta: James Onedin

Dreeler írta: Tudom hülye kérdés,de hogy lenne jobb:full uninstall vagy csak delet a mappára? :side: Egyébként itt az oldalon lévő mod-ok lehetnek a baj oka? És mik azok a kéretlen,nem engedélyezett mod-ok amire utalt előző hozzászóló? Amiatt tilthat a játék?

Full delete.Szerintem itt csak jó modot találsz.A nem engedélyezett modokról nem nyilatkozom. :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Dreeler

Oldalmegjelenítési idő: 0.253 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.