Technikai problémák

Több
8 éve 8 hónapja #16221 Írta: Hdkill
Hdkill válaszolt a következő témában: Technikai problémák
Több proggi is van Én ezt használom
www.iobit.com/en/advancedsystemcarefree.php
a pro változat többet tud de azt crackelni vagy fizetni kell

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja #16261 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Technikai problémák
Bocsánat de nem írtam hülyeséget!
A memo címzés nem warming hibája! Arról van szó, hogy sem Microsoft win 7-től, az Apple pedig a Lion óta nem támogatja az SWF, ez azt eredményezi, hogy mindig hátrébb teszi mindenben! Többek közt nem add memóriát, és még tudnék mondani kb 100 dolgot amivel ezen kiterjesztés hátrányban van. A nem támogatásnak pedig súlyos oka van rengeteg biztonsági rés tátong benne.

Ezért 6GB memo SWF fájlok használatához épp hogy elég, kivéve ha brutális a WGA kártya.

Összegezve: Amikor indul az SWF és más alkalmazás, vagy alkalmazások is memo kérnek, és rendelkezésre álló hely kevés, abban a pillanatban az SWF-nek nem engedi meg a memo foglalást!Az eredmény pedig éppen ez a hibaüzenet.

Több
8 éve 8 hónapja #16281 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Technikai problémák

Kzoli írta: Hát kérlek itt kifújt a memória nem elég, de lehet ha újra próbálod indítani akkor elég lesz. Az a gond hogy ott menet közben még valami kért memo helyet ami meg már nem volt.

Akkor fogalmaztad volna máshogy, mert itt azt írtad, hogy nem elég neki egyáltalában 6GB memória. (mások vígan játszanak 4GB-tal)
Lehet mást akartál mondani vele, de így ebben a formában ennek az az értelme, ezért írtam amit.

De ne vesszünk össze rajta. A lényegen nem változtat, címzési hibáról van szó.

Több
8 éve 8 hónapja #16282 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Technikai problémák
Persze ne vesszünk össze rajta de azt azért megjegyzem, hogy nem írtam azt " egyáltalán nem elég" azt írtam kifújt a memória valami vagy valamik futnak még és úgy nem elég. :cheer: Valóban címzési hiba, de ne a warmingot kárhoztassuk érte. :)

Több
8 éve 8 hónapja #16294 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Technikai problémák

Kzoli írta: Persze ne vesszünk össze rajta de azt azért megjegyzem, hogy nem írtam azt " egyáltalán nem elég" azt írtam kifújt a memória valami vagy valamik futnak még és úgy nem elég. :cheer: Valóban címzési hiba, de ne a warmingot kárhoztassuk érte. :)

Ezt megbeszeltuk. :)

Mondjuk a WG is megoldhatta volna máshogy ha akarja, szerintem.

Több
8 éve 8 hónapja #16320 Írta: Hdkill
Hdkill válaszolt a következő témában: Technikai problémák
Én winfos 10 alól tolom nem volt ilyen problémám
I7 4 Gb ram navidia 450 gt ha ez segít vaéamit

Oldalmegjelenítési idő: 0.242 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.