- Köszönetek: 291
Szete58 írta: Az előbb vezetünk 776-582-re. Már a víz alatt vagyok, épp egy cirkálót nézek, h. milyen ügyesen szedeget két csatahajót, egyszer csak ugrik a kép, az ellenfélnél megjelenik +1000 (776-1582) egy tizedmásodpercig, oszt vége a csatának. Ez mi ez?
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
geotigris9 írta: Programhiba sincs kizárva soha.
Ha kilőnek nálatok hajó(ka)t gyorsan megváltozhat a pontok aránya. Plusz szektor reset/foglalás is hozzá tud tenni szépen a pontokhoz.
Krisztian írta: Ha megnézed, az lenne a sima bázisos csata, csak gondolom sok volt a döntetlen. Azaz 1K pontig megy, de azt a bázist sokkal lassabban is foglalod be. Ha hamarabb befoglalod nyertél, mint régebben, ha nincs befoglalva, akkor pedig az nyer, aki több mindent csinált.
Elvileg jelent,mert ha jól tudom eddig csak felderítő gép volt rajta.Nekem is van Tirpitz,de nem mernék rá meg esküdni.A vadász gép jól zavarja a téged támadni akaró hordozó gépeit,a felderítő meg csak felderíteni tud.Viszont az meg jó rombolók helyzetének stb,jelentésére.Rajtad múlik hogy mit tartasz fontosabbnak,én ki cseréltem vadászgépre.Lehet hogy kicsit hülyén fogalmaztam,de remélem hogy érteni fogod.Nasgotrah írta: A Tirpitz-nél az új vadászgép az jelenti bármiféle változást az előzőhöz képest?
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.