Csak egy gyors kérdés...

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #6448 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Kérdés

Szete58 írta: Az előbb vezetünk 776-582-re. Már a víz alatt vagyok, épp egy cirkálót nézek, h. milyen ügyesen szedeget két csatahajót, egyszer csak ugrik a kép, az ellenfélnél megjelenik +1000 (776-1582) egy tizedmásodpercig, oszt vége a csatának. Ez mi ez?

Programhiba sincs kizárva soha.

Ha kilőnek nálatok hajó(ka)t gyorsan megváltozhat a pontok aránya. Plusz szektor reset/foglalás is hozzá tud tenni szépen a pontokhoz.

Volt már rá példa, hogy 99%-s volt az esélyünk már a vereségre(idő kevés hajónk kevés) úgy nézett ki a dolog, de szépen fordítottunk és megnyertük a csatát. (órjási versenyfutás az idővel, de Pár anyahajó likvidálva + szektor visszafoglalás ...)
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja geotigris9 által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hónapja #6450 Írta: Nasgotrah
Nasgotrah válaszolt a következő témában: Kérdés
A Tirpitz-nél az új vadászgép az jelenti bármiféle változást az előzőhöz képest?

• Krisztian
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 1 hónapja #6451 Írta: Krisztian
Krisztian válaszolt a következő témában: Kérdés
Ha megnézed, az lenne a sima bázisos csata, csak gondolom sok volt a döntetlen. Azaz 1K pontig megy, de azt a bázist sokkal lassabban is foglalod be. Ha hamarabb befoglalod nyertél, mint régebben, ha nincs befoglalva, akkor pedig az nyer, aki több mindent csinált.

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #6459 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Kérdés

geotigris9 írta: Programhiba sincs kizárva soha.

Ha kilőnek nálatok hajó(ka)t gyorsan megváltozhat a pontok aránya. Plusz szektor reset/foglalás is hozzá tud tenni szépen a pontokhoz.

Krisztian írta: Ha megnézed, az lenne a sima bázisos csata, csak gondolom sok volt a döntetlen. Azaz 1K pontig megy, de azt a bázist sokkal lassabban is foglalod be. Ha hamarabb befoglalod nyertél, mint régebben, ha nincs befoglalva, akkor pedig az nyer, aki több mindent csinált.

Azzal nincs gondom, ha hullámzik a csata menete. De itt egy tizedmásodperc volt az egész, oszt vége. Olyat láttam már, h. +/-60 megjelent a számlálón, de hogy +1000? Olyat még sohasem.

Nem játszom olyan eszement régen, de azért több t6-os hajót és egy t7-est maxra már felhúztam, úgyhogy pár ütközeten túl vagyok, de még hasonlót sem tapasztaltam eddig. Egyszerűen csak nem értem.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja Szete58 által.

Több
9 éve 1 hónapja #6461 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés
Ez a +1k pont csak most jött be, korábban nem volt, ennyire sok volt a döntetlen? :huh:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #6463 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Kérdés

Nasgotrah írta: A Tirpitz-nél az új vadászgép az jelenti bármiféle változást az előzőhöz képest?

Elvileg jelent,mert ha jól tudom eddig csak felderítő gép volt rajta.Nekem is van Tirpitz,de nem mernék rá meg esküdni.A vadász gép jól zavarja a téged támadni akaró hordozó gépeit,a felderítő meg csak felderíteni tud.Viszont az meg jó rombolók helyzetének stb,jelentésére.Rajtad múlik hogy mit tartasz fontosabbnak,én ki cseréltem vadászgépre.Lehet hogy kicsit hülyén fogalmaztam,de remélem hogy érteni fogod. :)
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja James Onedin által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Jacktor

Oldalmegjelenítési idő: 0.367 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.