Csak egy gyors kérdés...

Több
9 éve 2 hónapja #4580 Írta: captroland
captroland válaszolt a következő témában: Kérdés
Sziasztok!
Valaki megmondana milyen programot tudok hasznalni jatek kozben hogy kepeket vagy felvegyem videoval a jatekot? En a Razer Cortexet hasznalom a WOT-hez, de WOW-nel a Razer Cortex nem mukszik....
Jo lenne valaki segitene, sok jo csatam volt es van, szeretnem felvenni, kicsit bosszanto amikor 6 killem van es top vagyok nem tudom megorokiteni...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hónapja #4589 Írta: Nasgotrah
Nasgotrah válaszolt a következő témában: Kérdés
Nekem olyan kérdésem lenne hogy mikortól válik egy sima hajó elit-té? Illetve ha az lesz pontosan mivel jár?

Több
9 éve 2 hónapja #4590 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Kérdés

Nasgotrah írta: Nekem olyan kérdésem lenne hogy mikortól válik egy sima hajó elit-té? Illetve ha az lesz pontosan mivel jár?

Elvileg akkor lesz elit,ha minden modulját és a következő hajót ki fejlesztetted.Gyűjtheted vele az arannyal átváltható xp-t.Nekem pl ilyen az Omaha,ha így marad soha nem adom el.

Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #4593 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Kérdés

captroland írta: Sziasztok!
Valaki megmondana milyen programot tudok hasznalni jatek kozben hogy kepeket vagy felvegyem videoval a jatekot? En a Razer Cortexet hasznalom a WOT-hez, de WOW-nel a Razer Cortex nem mukszik....
Jo lenne valaki segitene, sok jo csatam volt es van, szeretnem felvenni, kicsit bosszanto amikor 6 killem van es top vagyok nem tudom megorokiteni...

Már miért ne tudnád megörökíteni?

Egyenlőre még csak kísérleti fázisban működik a Replay funkció, de elébb-utóbb azt is rendbe rakják és működni fog rendesen.

WoT-ban sem kell semmi rögzítő funkció. felveszed Replay-be minden csatát és ami nagyon jól sikerült, feltöltöd a WoT replays oldalára, hogy más is tanuljon belőle.

Szerintem majd lesz ilyen a WoWs-ban is. Mármint Replay oldal.

Ha meg nagyon viszket, hogy valamiből videót kreálj, arra meg van jó néhány program már, akár ingyenes is. A kívánt csatát visszajátszod, kommentálod és felveszed, majd mehet a videomegosztóra.

Képeket meg nagyon egyszerű csinálni a játékban. Megnyomod a Printscrn gombot és az aktuális képet a játék elmenti a - minő meglepetés - hasonló nevű alkönyvtárba a játékon belül.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja Trucker39 által.

Több
9 éve 2 hónapja #4639 Írta: Patrik ex
Patrik ex válaszolt a következő témában: Kérdés
Sziasztok.

Tud valaki arról hogy milyen újdonságok jönnek a frissítéssel?

Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #4641 Írta: Bard9999
Bard9999 válaszolt a következő témában: Kérdés

Patrik ex írta: Sziasztok.

Tud valaki arról hogy milyen újdonságok jönnek a frissítéssel?

Itt már régen leírta Jacktor, csak el kell olvasni :)

0.4.1 verzió
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja Bard9999 által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.486 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.