Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 3 hónapja - 8 éve 3 hónapja #34241 Írta: Flaged
Flaged válaszolt a következő témában: Kérdés

ledgeri írta:

Flaged írta: Én ugyan be nem kapcsoltam.Hogyan lehet kikapcsolni?Nem a mappát töröltem csak a tartalmát.Igen,észre vettem,hogy megint pakolgat bele.

Alapból nem elérhető, szóval vagy letöltöttél egy a beállításokat tartalmazó fájlt, vagy te módosítottad a sajátod, vagy egyszer egy Aslian telepítésnél átállítattad vele.

Az Aslainban soha nem kapcsolom be.Ezért sem értettem,hogy miért van tele a mappa.A héten úgy is vinyó csere lesz(ssd) és akkor újra kell telepítenem a játékot.

Szerk. Most jutott eszembe,hogy legelőször mikor feltettem az Aslaint fullosan telepítettem.Valszeg akkor kapcsolta be.Úgy,hogy igazad lehet. :cheer:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 3 hónapja Flaged által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 3 hónapja - 8 éve 3 hónapja #34246 Írta: Flaged

reveszlaci írta: A traning room -ot hol találom letöltéshez,és kell elötte még valamit letölteni,mert nekem alapban van a játék még egy mód sincs letöltve,segítene valaki,köszi a választ elöre is ;)

erre lennék kiváncsi gondolom ez kell,,de hogy tudom ezt elérni hogy benne legyen játékban

Laci,ha csak a training rum kell,akkor megkeresed a res mappát a játék könyvtárában.Persze előtte lépj ki teljesen a játékból.Mikor megnyitod a mappát keress egy olyan fájlt,hogy scripts_config
Ezt nyisd meg! Ezt fogod látni:

-<scripts_config.xml debugInfo="true" checkPing="true">

<space>spaces/ocean</space>

<offlineModel>PASD010_Fletcher_1942</offlineModel>

<player startPosition="0.0 0.0 -313.0" startDirection="1.0 0.0 0.0" entityType="Avatar"/>

<cursorScaleSpeed y="40" x="40"/>

-<server online="true">

-<host csis=" csis.worldoftanks.eu/csis/wowseu " alias="WOWS EU">

<master addr="login2.worldofwarships.eu:20020"/>

<master addr="login1.worldofwarships.eu:20020"/>

</host>

</server>

<chat visibleLines="6"/>

<writeCombatLog>true</writeCombatLog>

<Dock3D>true</Dock3D>

<CurseVoice>true</CurseVoice>

<scriptProfiler port="6666" netSend="false" enabled="true" address="0.0.0.0"/>

<GameParams packed="true"/>

<disableTrainingRoom>true</disableTrainingRoom>

</scripts_config.xml>

Ebben a sorban: <disableTrainingRoom>true</disableTrainingRoom> a true-t töröld ki(DE CSAK AZT!SEMMI MÁST) és írd be helyette azt,hogy false
Miután beírtad mented és kész is.Ezután már a játékban is be tudsz lépni oda.
A másik lehetőség,hogy letöltöd az Aslain modot(Itt is megtalálod a modoknál,de figyelj ,hogy a játék verzió számával megegyező modot töltsd le) Telepítésnél( a játék FŐ mappájába kell telepíteni) kiválasztod a training rumot(legalul van a Varius modnál)telepíted és kész.Egyébként az Aslainban sok hasznos dolog is van,amit érdemes felrakni.Gyenge gépen ajánlom a no fog és a clear vision-t bepipálni.Ha nem gyenge a géped akkor is érdemes legalább ezt a kettőt feltenni,mert akkor nem lesz köd a játékban.
Remélem tudtam segíteni! ;)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: leopardusz, reveszlaci, jkova62

Több
8 éve 3 hónapja #34248 Írta: jkova62
jkova62 válaszolt a következő témában: Kérdés

Flaged írta:

reveszlaci írta: A traning room -ot hol találom letöltéshez,és kell elötte még valamit letölteni,mert nekem alapban van a játék még egy mód sincs letöltve,segítene valaki,köszi a választ elöre is ;)

erre lennék kiváncsi gondolom ez kell,,de hogy tudom ezt elérni hogy benne legyen játékban

Laci,ha csak a training rum kell,akkor megkeresed a res mappát a játék könyvtárában.Persze előtte lépj ki teljesen a játékból.Mikor megnyitod a mappát keress egy olyan fájlt,hogy scripts_config
Ezt nyisd meg! Ezt fogod látni:

-<scripts_config.xml debugInfo="true" checkPing="true">

<space>spaces/ocean</space>

<offlineModel>PASD010_Fletcher_1942</offlineModel>

<player startPosition="0.0 0.0 -313.0" startDirection="1.0 0.0 0.0" entityType="Avatar"/>

<cursorScaleSpeed y="40" x="40"/>

-<server online="true">

-<host csis=" csis.worldoftanks.eu/csis/wowseu " alias="WOWS EU">

<master addr="login2.worldofwarships.eu:20020"/>

<master addr="login1.worldofwarships.eu:20020"/>

</host>

</server>

<chat visibleLines="6"/>

<writeCombatLog>true</writeCombatLog>

<Dock3D>true</Dock3D>

<CurseVoice>true</CurseVoice>

<scriptProfiler port="6666" netSend="false" enabled="true" address="0.0.0.0"/>

<GameParams packed="true"/>

<disableTrainingRoom>true</disableTrainingRoom>

</scripts_config.xml>

Ebben a sorban: <disableTrainingRoom>true</disableTrainingRoom> a true-t töröld ki(DE CSAK AZT!SEMMI MÁST) és írd be helyette azt,hogy false
Miután beírtad mented és kész is.Ezután már a játékban is be tudsz lépni oda.
A másik lehetőség,hogy letöltöd az Aslain modot(Itt is megtalálod a modoknál,de figyelj ,hogy a játék verzió számával megegyező modot töltsd le) Telepítésnél( a játék FŐ mappájába kell telepíteni) kiválasztod a training rumot(legalul van a Varius modnál)telepíted és kész.Egyébként az Aslainban sok hasznos dolog is van,amit érdemes felrakni.Gyenge gépen ajánlom a no fog és a clear vision-t bepipálni.Ha nem gyenge a géped akkor is érdemes legalább ezt a kettőt feltenni,mert akkor nem lesz köd a játékban.
Remélem tudtam segíteni! ;)

Köszi a segítséget!!!!

Több
8 éve 3 hónapja - 8 éve 3 hónapja #34249 Írta: reveszlaci
reveszlaci válaszolt a következő témában: Kérdés
hát nálam nincs benne ez a mappa,,egy scri config van ami sima res mappábol nyilik de az egy lap és ha rámegyek megnyítna egy internetes oldalt ott megvan ez a sor,,de nem a játékomban
Utolsó szerkesztés: 8 éve 3 hónapja reveszlaci által.

Több
8 éve 3 hónapja - 8 éve 3 hónapja #34250 Írta: Flaged

reveszlaci írta: hát nálam nincs benne ez a mappa,,egy scri config van ami sima res mappábol nyilik de az egy lap és ha rámegyek megnyítna egy internetes oldalt ott megvan ez a sor,,de nem a játékomban

Ott kell annak lennie Lacikám!A RES mappában van.Nem a RES_MODS-ban.
Megkeresed a JÁTÉK FŐ MAPPÁJÁT.Belemész és ott vannak további mappák.Ott találod meg a res mappát.Bocsi,de egyszerűbben nem tudom leírni.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: leopardusz, reveszlaci

Több
8 éve 3 hónapja #34251 Írta: reveszlaci
reveszlaci válaszolt a következő témában: Kérdés
ok így már megvan köszönöm :pinch: :pinch: :pinch: :pinch:
Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.418 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.