Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 3 hónapja #34266 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Kérdés

Grievous írta: CV-sekhez lenne kérdésem: Lehet több támadó repülővel egyszerre manuálisan célozni? Tegnap jutott eszembe ez, mikor cv-ztem 3 csatát. Vagy a t9-10-es cv-k azért dobják olyan közel a torpedókat, mert ott az az alap? :huh: (mikor rámegy az emberre 3 torpedós repcsi, az öröm...)

Pontosan, én például a Taiho 3 torpedóvető kötelékét egyszerre dobatom, csak arra figyelek, hogy nem egymásra feküdve repüljön a 3 kötelék, így mind 3 kötelékhez dob egy ledobási sávot, ha ügyes vagy, akár 3 irányból megy egyszerre a torpedó.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 3 hónapja #34273 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Kérdés
Mai 3 csatámból 2x kidobott a szerver,másokat is dobál,vagy az én készülékemben lehet a hiba?Hülye kérdés,ma bekapcsoltam a replay funkciót,és a gyakorló csatát,az(ok) okozhatnak ilyet esetleg?

Több
8 éve 3 hónapja - 8 éve 3 hónapja #34279 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés
Nálam csatából való kidobás csak csata elején szokott lenni, innen módokra gyanakodnak, de én inkább gépteljesítményben látom a gondot, az alapján, hogy egy ismerősöm módok nélkül ki szokta vágni, a másik gépén, tele módolva meg vígan megy (előbbi egy régi gép, utóbbi meg egy jóval erősebb)
Nekem 4 giga ramom van, ebből fél gigát kap a videokártya, mert integrált (laptop)
nekem se replay funkció, se training room nincs fent
Utolsó szerkesztés: 8 éve 3 hónapja Grievous által.

Több
8 éve 3 hónapja #34280 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Kérdés
Huha, hát, grafikát alapszintre, s a játék alatt minden memóriafogyasztót ki kell kapcsolni, sztem még a virusirtót is csendes módba kell tenni.
S azt a köd kivevő modot lehet érdemes feltenni, nem tudom erőlteti-e a rendszert...

Több
8 éve 3 hónapja #34285 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés
Nem tudom, hogy egy textúra tömörítő segítene-e még pluszba.
forum.worldofwarships.eu/index.php?/topi.../page__fromsearch__1

Több
8 éve 3 hónapja #34293 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdés

PzPuma írta: Ha jól tudom rankedben a T5 rank1-nél lesz, az eddigi T10 helyett.
Csapat csaták régóta nincs nem tudni mi lesz vele.

Ha nem PTS-ből veszed az infót, hogy t5-lesz az "elit rang-1" akkor csak megerősíteni tudom, mert a pts-ben is t5-ös hajót kért rank1 után.

Oldalmegjelenítési idő: 0.377 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.