Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 3 hónapja #34161 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Kérdés

kg1003 írta: Szerintetek az "Adrenalin roham" skill mérlegre téve az "Alapvető túlélőképesség" skillel, melyik lehet jobb? Előbbi 2 pont, utóbbi 3.
Hajó függő?

mindenképp hajófüggő h mire érdemes feltenni, hajónként kell mérlegelni. De sztem az Adrenalint max cirkálóra érdemes feltenni, amikor MÁR SEMMI EGYÉB nem kell nekik.
Ugyanigy a Túlélők., az csatahajókra érdemes, h a hpjét védje minél tovább, de csak akkor, ha az egyéb fontosabb skillek a helyükön vannak, a másodlagosok erősitése, a Superintendent stb...
Ergo, nem túl lényeges skillek...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: kg1003

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 3 hónapja #34173 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdés

gépészpocok írta: Képernyő beállítás problémám lenne.Asztali gépen játszok 101 cm-es samsung tv-re van kötve.A számitogép megjelenitése 1920x1080 as.A játékban ha ezt állítom be akkor minden szöveg kicsi alig olvasható.Eddig 1024x760as felbontással játszottam ahol minden nagy és olvasható volt.Most is erre állítottam be de a kép széle 1-2 centire kitolódott ugy hogy az nem látszik.Probáltam a felbontást állítani meg a képarányt is de semmi eredmény.Vagy homályosabb lesz a képi megjelenés vagy szép a kép de kicsi minden szöveg.Ha valaki tud segiteni vagy hasonloan nagy kijelzőn ,tv-n játszik az légyszi segítsan ebben.
Elöre is köszönöm.

Ott kezdődik a baj, hogy ez a két felbontás nem nem egy arányú így a lelógások jelentkeznek, vagy a kör nem kör lesz, másik, hogy ami nem natív felbontású, és nem egésszeres (pl UHD vs FHD) akkor ott a pixel nem egész pixelt fed miatt lesz homályos a kép, nincs mit tenni.

Ha kicsik a betűk, akkor is próbáld 16:9-es képarányon játszani a játékot, mert a tv is nagy eséllyel az.

Több
8 éve 3 hónapja #34180 Írta: Flaged
Flaged válaszolt a következő témában: Kérdés
Valahogyan ki lehet kapcsolni ezt a replays-t?Én nem kapcsoltam be.Vagy hogyan működik ez?Automatice rögzíti a csatákat?Belenéztem a replays mappába és 1.6 giga cucc van benne.
Ha csak simán kitörlöm a mappát az nem fog bezavarni a játékba?

Egyébként hogyan lehet visszanézni a csatákat?

Több
8 éve 3 hónapja #34182 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Kérdés
Nyugodtan töröld. Amúgy is csak a legutolsó verzióban felvett meccsedet tudod visszanézni, ha nem a játékot, hanem magát a visszajátszást indítod el.

Több
8 éve 3 hónapja #34184 Írta: Flaged
Flaged válaszolt a következő témában: Kérdés
Köszi! :) Már törlöm is!

Több
8 éve 3 hónapja #34212 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdés
Ha a mappát törlöd, őjra létrejön... Ahogy bekapcsoltad a replayt úgy szedd ki.. az oldja meg..
(ha minden szakad akkor a preferences fájlt töröld, de ezzel minden beállítás vész.)

Oldalmegjelenítési idő: 0.341 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.