Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 3 hónapja - 8 éve 3 hónapja #34014 Írta: kg1003
kg1003 válaszolt a következő témában: Kérdés

Akinek van gneisenau,attól kérdezném milyen?érveket és ellenérveket kérnék ,most német ágon az következne,,érdemes ráhajtanom?

Kereken 50 csatát mentem vele! Nyilván rettentően sokat tanulsz a véleményemből! ;)
Pro és kontra! Nincs olyan kemény, mint a Bayern! Kevesebb ágyú, de sérülékeny! (mármint a lövegek) Itt kaptam a tanácsot, hogy a kapitánynak adjam az első sorból a modul sebzés csökkentést. A moduloknál a sérülés csökkentő és a plusz javító van rajta. Így azóta csak a torpedóvetőmet lőtték el, egyszer végleg. Nagyon gyors, figyelj, mert hipp-hopp és átálltál az ellenfél oldalára. Néha jó köröket megyek vele, és most már kevesebb rosszat mint az elején. Tegnap született meg vele az egyéni sebzési rekordom. Légvédelem rendben, sok repülő nem megy vissza. A másodlagosok is szépen osztanak, én először azt a modult tettem rá. Több mint 7km volt a lőtáv. Ha még láttál menekülő rombolót!!! :lol:
Még annyit, hogy a torpedók sem rosszak, néha valamelyik balek benézi a szettet! :P
Momentán ennyi, majd kérdezel, hátha fogalmam sincs róla! ;)
Mai első menet! Igaz a tápláléklánc tetején voltam! :)
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 3 hónapja kg1003 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: llw99, reveszlaci

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 3 hónapja #34020 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdés

Grievous írta: Egy kérdés Aslain packhoz:

Valaki kipróbálta milyen a lövedék színét megváltoztató módokat? Arp-pal szemezgettem, mert néha napján olyanok a fényviszonyok csatán belül, hogy nem látom merre repülnek a lövedékeim, csak a becsapódás helyét látom ilyenkor :dry:

Én még korábban, amikor sárga, és sárga volt a HE, AP közti különbség...
Nem nagy kunszt, berakod, használod...
Akkor olyan pakkok voltak, amik külön külön jó szineket adtak egyikre, másikra... Én meg fogtam magyam letöltöttem egy szerkesztőprogit aztán összeválogattam olyan szineket, amik tetszenek ... Egyszerű volt.. most nem tudom mennyire menne, az még a 20000 fájlos verziók egyikében volt, ma mg minden be van csomagolva valami nagyobba...
Próbálkozz, max mappatörlés lesz belőle...

Szerk: el is felejtettem, hogy az még akkor volt, amikor a lövedékeknek nem volt 3d modelljük, de attól még most is csak egy textúracsere...

Több
8 éve 3 hónapja - 8 éve 3 hónapja #34022 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés
Annyi változott csak a tömörítős dolog óta ,hogy pár skinnek olyan csillogó effektje van, mint a sima, wg-s arp hajóknak, ezek "mentek tönkre", habár megoldották ezt a gondot azóta. (pl pravdateamnek van külön textúrája ehhez, azt használom, csak az álcafestést vágja haza, de azt meg lehet szokni, hogy nem látszik)

Majd holnap leszedem külön mappába, megnézem mely fájlokat szedi le, egyszerűbb lesez ezeket törölni, mint az egészet újra összeszedni.
De áh, zavaró, hogy ellövöm magam, aztán nem látom, hogy merre szállnak a lövedékek, most ez vagy a tömörített textúra okozza (kétlem), vagy csak a reális környezet alkotás (vízről a fényvisszaverődés), amit kihagynék ilyenkor :D (torpedók bezzeg jól látszódnak, csak az, hogy merre mennek, néha az nem megy Xd)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 3 hónapja Grievous által.

Több
8 éve 3 hónapja #34026 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdés
Csíkot rajzoltatsz-e A.K.A Contrail vagy mi? (ha már tömörített textúra van, húz-e csíkot a lövedék?)

Több
8 éve 3 hónapja #34049 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés
Mikor nézed a lövedékeket, akkor van, emlékeim szerint. Nem igen nézem olyan közelről a lövedékeket, elég néha a célzással és a fordulásokkal foglalkoznom :D (amúgy biztos hogy van, aslainban is volt egy kis csík a képeken, amit a módhoz raktak ki)

Több
8 éve 3 hónapja - 8 éve 3 hónapja #34054 Írta: reveszlaci
reveszlaci válaszolt a következő témában: Kérdés
Azt szeretném kérdezni tudja -e valaki mi alapján sorsolja össze a játék a 2x12 embert csatába?véletlen nem lehet,,,,, megfogadtam mostmár csak flotilla klántársakkal,,3 mecs 3an mentünk ,nem részletezném,csak anyit mind a hárman kikapcsoltuk játékot és ma már nem játszunk többet :pinch: :pinch: :pinch: :pinch: :pinch:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 3 hónapja reveszlaci által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.381 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.