Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 3 hónapja #34295 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Kérdés

sgt_dog írta: Mai 3 csatámból 2x kidobott a szerver,másokat is dobál,vagy az én készülékemben lehet a hiba?Hülye kérdés,ma bekapcsoltam a replay funkciót,és a gyakorló csatát,az(ok) okozhatnak ilyet esetleg?

Engem is kivágott háromszor, pedig aztán nálam se mod se teljesítmény hiány nincsen.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 3 hónapja #34302 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés
Az ismerősöm az optimalizálást mondta, nemtom, nem értek ennyire a dologhoz, hogy mennyire van optimalizálva a wows :D Wotnál nekem nem volt gondom ezzel a géppel, igaz, 30 fps-em volt ott stabilan vagy mennyi, meg azért az kevesebbet eszik mit a wows, bárhogy is nézem. (külföldi fórumokon nincs kérdés ezzel a kivágás dologgal?)

Több
8 éve 3 hónapja #34321 Írta: reveszlaci
reveszlaci válaszolt a következő témában: Kérdés
hey??? a HNF hova lett a klán topik -bol,,titkosak letetek?? :pinch: :blink: :blink: :blink:

Több
8 éve 3 hónapja #34329 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Kérdés
Mentem most 5 kört ,nem volt probléma,lehet a szerver szarakodott.Ha több memóriám nem lenne gond,de nem megy több a gépbe(lassan a múzeumban se mutogatják :lol: )4-5 csatánként újraindítom a játékot,úgy kevesebb a dobálás:)megoldás? új gép :lol: majd eccer..:)A wot nálam is hasított magas beállításokkal is,de az már a levesben van:)

Több
8 éve 3 hónapja #34333 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdés

reveszlaci írta: hey??? a HNF hova lett a klán topik -bol,,titkosak letetek?? :pinch: :blink: :blink: :blink:

Nem tűnt el, "átneveződtek", amit nem értek.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: reveszlaci

Több
8 éve 3 hónapja #34342 Írta: Roland
Roland válaszolt a következő témában: Kérdés
ez a játék a procit eszi meg fullon a vga-d kb 40-60 százalékban van csak használva memóriából meg max 6 gigányit használ fel. nekem megy a monitoring igy látom hogy mit és mennyit használ. ezért bátran kijelentem a procid miatt van. ha kilépsz játékból nyomd meg kicsit az f5-öt frissités és magához tér a gép. nekem 6 mag van de azt is elfogyasztja.

Oldalmegjelenítési idő: 0.380 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.