Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 3 hónapja - 8 éve 3 hónapja #34061 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés
Na, megnéztem azt, külön mappája van particles néven, azt hittem a contentbe fogja rakni, mindegy :blink:

DE JÉZUSOM?! XD

Hogy ez a másodlagosokra is kihat XD (piros: HE, kék: AP), de inkább leveszem, nem gondoltam bele, hogy ennyire zavaró lesz, inkább en lássam al övedékeimet pár meccsen, mintsem folyamat ez, de külön Arp hajókhoz nem lenne rossz ilyen, ha már torpedóra van külön effekt (amúgy nem ilyen volt a beta időszakos áprilisi "tréfa" az űrhajóknál a lövedékek effektje?)

Amúgy jól néz ki, de az 1366-os monitor és az alacsony fps mellett kicsit sok :D
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 3 hónapja Grievous által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 3 hónapja #34063 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdés
Úgy emlékszm, hogy külön volt a másodlagosokhoz egy mappa, vagy fájl...

Több
8 éve 3 hónapja #34064 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés
Mindegy, megnézésre jó volt, mert külön mappában volt :)

De gyári verziójú Arp hajókhoz nem lenne rossz azért, szerintem, habár biztos páran hülyét kapnának töle egy idő után.

Több
8 éve 3 hónapja #34097 Írta: kg1003
kg1003 válaszolt a következő témában: Kérdés
Szerintetek az "Adrenalin roham" skill mérlegre téve az "Alapvető túlélőképesség" skillel, melyik lehet jobb? Előbbi 2 pont, utóbbi 3.
Hajó függő?

Több
8 éve 3 hónapja #34156 Írta: gépészpocok
gépészpocok válaszolt a következő témában: Kérdés
Képernyő beállítás problémám lenne.Asztali gépen játszok 101 cm-es samsung tv-re van kötve.A számitogép megjelenitése 1920x1080 as.A játékban ha ezt állítom be akkor minden szöveg kicsi alig olvasható.Eddig 1024x760as felbontással játszottam ahol minden nagy és olvasható volt.Most is erre állítottam be de a kép széle 1-2 centire kitolódott ugy hogy az nem látszik.Probáltam a felbontást állítani meg a képarányt is de semmi eredmény.Vagy homályosabb lesz a képi megjelenés vagy szép a kép de kicsi minden szöveg.Ha valaki tud segiteni vagy hasonloan nagy kijelzőn ,tv-n játszik az légyszi segítsan ebben.
Elöre is köszönöm.

Több
8 éve 3 hónapja #34158 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Kérdés

kg1003 írta: Szerintetek az "Adrenalin roham" skill mérlegre téve az "Alapvető túlélőképesség" skillel, melyik lehet jobb? Előbbi 2 pont, utóbbi 3.
Hajó függő?

én inkább az AR prefelálom. Mindent felgyorsít és ha eléggé a halálodon vagy megadja azt is amit a BS adna.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: kg1003

Oldalmegjelenítési idő: 0.527 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.