Csak egy gyors kérdés...

Több
9 éve 3 hónapja #3427 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Kérdés
Mióta lehet zászlót venni prémium shopban?(ma vettem észre :) )Valaki itt itt írta,hogy milyen jó,hogy azt díjazzák ha valaki teljesít...és tényleg jó..lett volna.Értem én ,hogy a pénz,de azért na..
Igaz az legalább jobb a wot-hez képest,hogy ez jól sikerült vesztes csata után több xp-t kapok,mint az ellentől az aki csak a szigeteket lőtte :).

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hónapja #3477 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Kérdés
Üdv Urak!Nálatok jó most a ping érték??Nálam 300-400.Lehet hogy az előbbi vihar miatt van valahol probléma??

Több
9 éve 3 hónapja #3486 Írta: SZDH59
SZDH59 válaszolt a következő témában: Kérdés
Sziasztok
Azt szeretném megkérdezni hogy a Beta végeztével a profilokat le fogják nullázni?
Köszi a választ
üdv

Több
9 éve 3 hónapja #3489 Írta: Sith7
Sith7 válaszolt a következő témában: Kérdés
nem, nem lesz több wipe

Több
9 éve 3 hónapja #3501 Írta: Patrik ex
Patrik ex válaszolt a következő témában: Kérdés
Sziasztok.

Olyan bánatom lenne hogy , nálam alacsonyra van állítva a grafika, emiatt pl mikor lő a légvédelem a hajómon, nem valami látványos, jó ha egy löveg lő, sőt mikor lezuhan az ellenséges gép akkor nem húz magam mögött füst csíkot. Ha hordozóval vagyok akkor meg csak 1 gép jelenik meg nekem a kötelékből. A kérdésem az lenne hogy melyik az a beállítás ami felelős ezért. Nagyon sok mindent lehet állítani, nekem nem nem olyan fejlett az angol tudásom, plusz nem szeretném végig próbálgatni, ha valaki tudná a választ azt nagyon megköszönném :)

Több
9 éve 3 hónapja #3516 Írta: Sveryxx
Sveryxx válaszolt a következő témában: Kérdés
Nekem olyan kérdésem lenne hogy hogy tudok kirakni magamnak olyan statisztikát mint Benign_Wolf33-nak van

Oldalmegjelenítési idő: 0.352 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.