Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 5 hónapja #29308 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdés
jaja, moduláris a játék, olyan értelemben, hogy meghajtóról meghajtóra simán másolgatható, és megkockáztatom, az állomány még gépek között is vihető, az első start megolja ha kell neki valami.

Mindene egy mappában van, és mindene magába hivatkozik (bár így lenne mindegyik...)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 5 hónapja #29310 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Kérdés
registribe v a bánatba nem ir be, ami hibát kiált, ha más mappából inditod mind ahova telepitve volt?

Több
8 éve 5 hónapja #29314 Írta: ledgeri
Amivel én próbáltam:
X verzió volt gépemen, de jött az X.2. Két meghajtó van a gépemben, az egyikről átmásoltam a másikra a mappát, mert volt pár replayem amit vissza akartam nézni, de a játékkal játszottam volna, így frissítettem az alap klienst. Semmi hibát nem tapasztaltam ebben a működésben, sőt még a streamerek/YT-erek is így csinálják, hogy megőrizzék a beérkező replayekkel a kompatibilitást...

Az meg megint más téma, hogy egy friss OS-re rakva, amin még nem volt a játék, mi történne, de a feni alapján szerintem vagy alapból működne, vagy gurgulászna picit, és működne, vagy tényleg az installert rá kéne indítani a mappára, amiben van!
A következő felhasználók mondtak köszönetet: leopardusz

Több
8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #29315 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Kérdés
Elég fapados, de legalább megyen. Kb mint az orosz eszközök is általában :evil: :lol:

(Megyen... és még én vagyok a paraszt-mondja Toldi :silly: :lol: )
Utolsó szerkesztés: 8 éve 5 hónapja leopardusz által.

Több
8 éve 5 hónapja #29319 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés
hát, a mappából kivettem mindent, majd felraktam, leállítottam torrent letöltéskor, visszaraktam mindent és megnéztem h launcher mit szól. Még nem léptem fel XD (de kliens köszöni szépen, megy)

Több
8 éve 5 hónapja #29322 Írta: ledgeri
Amit ajánlok launcher indításakor: Jobb fent fogaskeré, katt, majd harmadik fülön check.

Mindezt azért, hogy a launcher biztosan tisztában legyen vele, hogy megvan minden, ami kell. Idő lesz, de így lesz biztonságosan teljes!
(ez minden fenti "esetlegesen működő"- féle megoldásomhoz hozzátartozik, csak elfelejtettem...)

Oldalmegjelenítési idő: 0.348 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.