Csak egy gyors kérdés...

Több
9 éve 4 hónapja #2044 Írta: Patrik ex
Patrik ex válaszolt a következő témában: Kérdés

ledgeri írta: Én azt támadnám, hogy a hajók látótávolsága végtelen:

Ha végtelen lenne, akkor láthatnám, hogy a térkép túlfelén lévő CV-t hogyan támadja egy DD, vagy egy Torpedó raj, de nem tudom, mert akár Ocean-on is "keretesednek az ikonok" látótávon túl. Csak azt látod, ami a te spot-range-eden belül van (kúp a kistérképen)

Előtted szóló is ezt írta csak más szavakkal. Végtelenségig persze hogy nem fogsz el látni. Ugyan úgy mint a való életben, mondanám itt példának a Yamatot aminek elviekben 40 km feletti volt a lőtávolsága, ezt úgy valosították volna meg hogy egy hidroplán adta volna meg a kordinátákat amit a hajóról indítanak. 40 km felelett már érvényesül a föld görbülete, ezáltal nem lehet olyan messzire ellátni. Ami a játékban van az picit csalóka mivel megesnek ilyen apróságok hogy hirtelen eltűnik a kis romboló előlem. Legnagyobb örömömre persze ;) ezt sajnos el kell fogadni, addig míg nem lehet olyan grafikai megoldást alkalmazni aminek a segítségével képes lenne fokozatosan eltűnni a ködben például. Ezt sajnos még nem tudják vagy nem akarják még megoldani. Addig sajnos marad a hőbörgés hogy egyszer még ott volt aztán már nem...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 4 hónapja #2058 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdés
Hogy lehet elérni az ilyen módot?

Elsőnek engem is ilyenbe dobott be, de míg a WOTban legördülő menü addig itt nem egyértelmű hol is van...

Több
9 éve 4 hónapja #2093 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés
Hogy kell célpontot választani rombolóként torpedózásnál? Mert elégé zavaró, ha a rendszer beválaszt magának egy távoli célpontot, mikor szinte mellettem van valaki, akit el kéne találnom (pl most kellett volna, 0 sebzéses csata Isokazeval :S )

Több
9 éve 4 hónapja #2095 Írta: Dzsinn
Dzsinn válaszolt a következő témában: Kérdés
Azt hiszem ugyanugy az x gombbal

Több
9 éve 4 hónapja - 9 éve 4 hónapja #2096 Írta: hadtjuk
hadtjuk válaszolt a következő témában: Kérdés

Grievous írta: Hogy kell célpontot választani rombolóként torpedózásnál? Mert elégé zavaró, ha a rendszer beválaszt magának egy távoli célpontot, mikor szinte mellettem van valaki, akit el kéne találnom (pl most kellett volna, 0 sebzéses csata Isokazeval :S )

Ha torpedó van kiválasztva (3 gomb), nem tudod módosítani a célkeresztet. Megoldás: fegyverzetváltás 1,2 gomb azt kiválasztani az ellenfelet, ha nem ugrik rá a célkereszt, akkor „X” megnyomása segíthet (ilyenkor újraválasztja a célhajót, de azért ilyenkor is tud rossz hajót választani). Majd mindezek után 3-sal kiválasztod torpedókat és már küldheted is a delfineket.
A Co csatában azért kell figyelni az automata torpedórombolókra, mert sziget utáni felbukkanásnál célválasztást és torpedóküldést megcsinálja 0,05 mp alatt, míg én 5 mp alatt. (Ha van annyi időm.)
Utolsó szerkesztés: 9 éve 4 hónapja hadtjuk által.

Több
9 éve 4 hónapja - 9 éve 4 hónapja #2097 Írta: Jacktor
Jacktor válaszolt a következő témában: Kérdés
Az X torpedónézetben is működik. Egyszerűen csak "rá kell nézni" a kiszemelt hajóra és megnyomni az X-et. Ezt mondjuk lehet megéri az RMB-re rakni, jóval kényelmesebb (már ha nem ütközik mással).
Utolsó szerkesztés: 9 éve 4 hónapja Jacktor által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: VIZIKANDÚR

Oldalmegjelenítési idő: 0.342 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.