Csak egy gyors kérdés...

Több
9 éve 4 hónapja #2013 Írta: hadtjuk
hadtjuk válaszolt a következő témában: Kérdés

vcsaba1968 írta: Ez már csak találgatás de esetleg egy másik ellenséges hajo látot.

Végül is ezt a verziót sem esélytelen. Mondjuk kicsi az esélye, mert rombolókkal rohantunk előre, és nehezen érhette volna el más is azt a pozíciót, hogy rám láthasson a sziget mögül, az ellenfelek közül. De teljesen nem tudom kizárni.
Igazából, ebben a kérdéskörben, ami legjobban izgat, az a láthatósági rendszere a WOWS-nak.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 4 hónapja - 9 éve 4 hónapja #2019 Írta: Jacktor
Jacktor válaszolt a következő témában: Kérdés
Érzésem szerint alapvetően ugyanaz a rendszer működik mint a wot-nál, kivéve a proxy-t.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 4 hónapja Jacktor által.

Több
9 éve 4 hónapja #2021 Írta: argaies
argaies válaszolt a következő témában: Kérdés

Jacktor írta: Itt nincs proxy-spot (wot-nál 50m), azaz ha van köztetek egy objektum, amitől fizikailag nem láttok egymásra, akkor nem is spotoljátok egymást, bármilyen közel is vagytok.

Biztos, hogy nincs proxy spot? Én azt tapasztalom, hogy van. Kb 2 km sugarú kör lehet.
Amerikai rombolóval, megálltam és vártam a sziget mögött kibukkanó csatahajót. Még nem láttam a hajó orrát de már felspotoltam és detect ikon is volt.
Persze az sem kizárt, hogy a hajónak valami "árboca" már kilátszott és azért volt a spot.

Több
9 éve 4 hónapja #2022 Írta: EddieCivic4g
EddieCivic4g válaszolt a következő témában: Kérdés
Nálam is rendszeresen előfordul, hogy szigetet kerülve én még senkit nem látok, de a beszarásjelző már világít.Még akkor is csinálja, amikor rombolóval kerülök, túloldalon meg csatahajó van. Megjelenítés nem lehet gond, 70 fps mellett. Még azt tudom elképzelni, hogy korábban jelez a lámpa, és valójában az enemy még nem lát.

Több
9 éve 4 hónapja #2023 Írta: HUN_Bear
HUN_Bear válaszolt a következő témában: Kérdés
Ha fent van a felderítő ugyan azzal a módszerrel célozz, én csak akkor szoktam felküldeni amikor még nagyon messze vannak a hajók és simán újratölt, ha felbukkanna valaki, hátha eltalálok valakit :) . Más a nézet, nagyobb a lőtáv, kiszaladhatsz egy gyors pisire mire eléri a hajót a lövedék :)

Pályák

Láthatósági rendszer pedig rendkívül egyszerű. A hajók látótávja gyakorlatilag végtelen. A saját hajódnak van felderítési távolsága amit a hajó adatai közt látsz az legalsó sorban a "Concealment" fülön. Más az észlelési távolság vízen vagy levegőben, de, ha ezen belül van hajó vagy repülő az látni fog, ha nincs köztetek semmi. Természetesen a szigetek takarnak, ezért bújnak be a hordozók egyből egy sziget mögé.

Több
9 éve 4 hónapja #2024 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdés
Én azt támadnám, hogy a hajók látótávolsága végtelen:

Ha végtelen lenne, akkor láthatnám, hogy a térkép túlfelén lévő CV-t hogyan támadja egy DD, vagy egy Torpedó raj, de nem tudom, mert akár Ocean-on is "keretesednek az ikonok" látótávon túl. Csak azt látod, ami a te spot-range-eden belül van (kúp a kistérképen)

Oldalmegjelenítési idő: 0.401 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.