Csak egy gyors kérdés...

Több
9 éve 4 hónapja #1933 Írta: HUN_Bear
HUN_Bear válaszolt a következő témában: Kérdés
Nem tudom feltűnt-e, hogy nem túl sok mód van, talán tényleg az a legfontosabb amit említesz a célzó mód. Vannak akik az összes célzóval sem fognak eltalálni senkit 5 km-ről. Aki még 15ről is az tud a másikkal is lőni. Ahogy elnézem sok módra nem lehet számítani ami előnyhöz juttatna, mintha levédenék ezt. Legalábbis szerintem. Wot is csak "illúzió", attól, hogy pl. a célzó módom teledobálja mindenféle adattal a képernyőmet és nem látok semmit még nem fogok pontosabban lőni. RNG. Használtam itt is, ott is célzó módokat, de ugyan olyan béna voltam :) . Mindkét játéknál a gyári van, attól nem leszek jobban, ha nem szürke, hanem színes :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 4 hónapja #1934 Írta: Patrik ex
Patrik ex válaszolt a következő témában: Kérdés
Egyenlőre még nincsen sok mód, ez remélem így is marad . ;) legyen úgy ahogy mondod, nagyon tetszik a játék idáig. Talán sem a WG sem a modderek nem változtatnak ezen :)

Több
9 éve 4 hónapja #1941 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés
Ami előnyt jelent és nem az a célzómód, ami miatt többször volt probléma: minimap: mert látod ki hol van a térképen, és nem kell körbenézni hajóval (igazából nem túl nagy előny, mert a játékosok nem lesznek ettől jobbak, csak pl nem mindegy, hogy cirkáló jelnél egy 3-as hajó van alatta, vagy 6-os)

Azért a célkereszt tud segíteni a pontosságban, így sok kezdönek (pl én) jól jönne, mert ok, már t5-ös hajóm van, de a +10-15-re levő hajót se tudom BB-vel eltalálni.

Én most skint használok csak, ami semmilyen előnnyel nem jár a többi játékossal szemben, csak jobban néznek ki a hajók a szememben :D

Több
9 éve 4 hónapja #1948 Írta: hadtjuk
hadtjuk válaszolt a következő témában: Kérdés

Sith7 írta: gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni B)

Grievous!
Nem vagy te cirkuszigazgató? ;-)

Több
9 éve 4 hónapja #1950 Írta: hadtjuk
hadtjuk válaszolt a következő témában: Kérdés
Mindenkinek köszönöm az információt, amit megosztott a célkeresztről. Én magam az alapot használom, így Magyar Medve leírásából tanultam a legtöbbet. A kérdésemre még mindig várom a választ: Van-e célzásidővel csökkenő szórás a WOWS-ban?
De hogy a célzásnál is van tudatlanságom: Tegnap olyan hajóval mentem, amin van felderítő repülő. Valamilyen beállításnál (mintha célra tartás közben lett volna) felengedtem a felderítőt és a nézetem mind ha „Battle Assistant Artillery Mod” (G mod a WOT-ban) váltott. Azaz mind ha a felderítő gép magasságából néztem volna az ellenfélre. Két sor tűzet lőttem ebből a nézetből, mielőtt vége lett volna a meccsnek. És egy lövésem, se talált, mert mind túlszaladt… A kérdéseim:
Ha felbocsájtottam a felderítő gépet milyen gombbal érhetem el a nézetet?
Illetve hogyan léphetek ki a felderítő nézetéből?
Ebben a módban hogyan kell céloznom, hogy ne lőjek a hajó mögé? (Ebben például Magyar Medve féle képes írás nagy segítségemre lenne.)

Több
9 éve 4 hónapja #1952 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés

hadtjuk írta:

Sith7 írta: gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni B)

Grievous!
Nem vagy te cirkuszigazgató? ;-)

Max bolhacirkuszé, amit most alapítók :D

Célzásos dolog: a repülő fellövésével a sima zoomoláskor vált át. Így kb úgy kell lőni, mint normál módban, csak így térben jobban látszik az ellenfél.

Oldalmegjelenítési idő: 0.368 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.