- Köszönetek: 65
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Gondolom az angol tengeri mérföldet veszi alapul 1840m sac/has.A láthatoságrol miután nem irtál hajo tipus a saját 5-ös romboloimat vetem alapul ahol a japán láthatosága 5.9 az amerikai 6.7 tehát abböl is adodhat eltérés.hadtjuk írta: Harcostársak!
Az után érdeklődnék, hogy a térképen lévő négyzetrácsok milyen nagyságúak, mert, hogy nem 1 km * 1 km az biztos. Én valami mérföldre tippelnék, csak azt nem tudom melyikre…
A felderítésről van valakinek értesülése? Tegnap sziklát kerültem rombolóval, azt az ellenséges romboló 2-3 mp hamarabb vet észre. (Fosólámpa ennyivel előbb jelzet, mint hogy megláthattam volna a céleszközt. Se ködösítés, se más nem zavarta az észlelést, csak a sziklasziget. Mielőtt valaki a képbetöltésre gyanakodna az ellenfél rombolójával láttuk már egymást a sziget kerülése előtt. Mondjuk akkor még 2 km távolságból.) Kérdés: Miből ered, a két hajó észlelése közötti idő?
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.