Csak egy gyors kérdés...

Több
9 éve 4 hónapja #2376 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Kérdés
Ugyan ebben a cipőben járok én is,amiket javasoltál megcsináltam.(az örömködőben látszik a csodás kockafüst:) )modpackból csak a ködeltávolítót tettem fel,+ a 25százalékos tömörítőt.minimális a javulás,de legalább csatahajóval lehet játszani,úgy hogy igyekszem minél messzebb maradni a tömegtől,és onnan osztani az áldást.:)Cirkálóval,rombolóval igy is játszhatatlan.Esetleg St Louis csatahajómódban:)Nekem is volt 6-7 számjegyű pingem,meg párszor 20-50fps,30-50ms ping mellett totál kifagyott a játék....
sajnos elég öregecske a vas, radeon 4670 vga,4gb ram.Ha minden jól megy munkatársamtól tudok szerezni egy gt9600-at,majd leírom mi változik...
Vagy esetleg ha van valaki akinek hasonló nvidiás kártyája van leírhatná,neki hogy fut a játék,lehet nem is érdemes bajlódni a kártyacserével.Állítólag a 4670 közelíti tudásban a 9600-at,de a játék meg nvidiára van optimalizálva,ha jól tudom...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: nagyfater

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 4 hónapja #2377 Írta: Jacktor
Jacktor válaszolt a következő témában: Kérdés
Igazából a gép két komponense a fontos: VGA és CPU.
A 9600 GT elvileg 37%-kal gyorsabb mint a 4670, szóval mindenképp érdemes kipróbálni vele is (radeon drivert mindenképp töröld először teljes egészében).

Több
9 éve 4 hónapja #2378 Írta: RealiTTer
RealiTTer válaszolt a következő témában: Kérdés
Szerintem nem érdemes a játék jelenlegi állásában egy új hardverbe fektetni, sem cpu-ba sem vga-ba.
A játék még béta fázisban van, ennek valószínűleg ennek köszönhető a optimalizálatlansága, és ezért szaggat be nekem is.
A procim egy amd athlom x3 450-es.
És egy nvidia geforce gt620-as van mellette, ráadásul randomban így is sokszor játszhatatlan.
Jacktornak igazat tudok adni, ez a két komponens a meghatározó, a ramból meg alig eszik 2gb-nál többet.
Ha már optimalizálják a játékot biztosan sok embernek jobb lesz. ;)

Több
9 éve 4 hónapja #2380 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés
Aslain-ben van köd eltávolító? O.o Akkor már tényleg leszedem :D

Nekem Lenovo G505 laptopom van (4 giga ram, ebből 512 mega megy el a Radeon HD 8330 int kártyára, proci meg egy A4-5000 APU. Ez jött ki anyagilag, de még fényévekkel jobb, mint a korábbi laptopom (2004-es Fujistu-Siemens), vagy az asztalim, ami 1 éve nem működik.
textúra tömörítés fent van, 12.5-ös, csak pár hajónak maradt meg sima alacsony beállításon a kinézete (skinek miatt). Nekem eddig akkor volt elégé sok fps ugrás, mikor tier7be kerültem, de nem tudom miért, mert csaknem áll ki több pálcika a hajókból, mint tier2-ben :D

Amúgy a wot minimumon stabilan 20-30 között mozog, valamikor leesik 15-re, de ott már gondok vannak.

Több
9 éve 4 hónapja - 9 éve 4 hónapja #2395 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés
Felraktam, eredmányek:
mods mapát törölte, vagy nem tudom mit csinált, de nem voltak meg a skinjeim + a textúra tömörítés. VOlt mentésem, beraktam, semmi változás. Utána meccs: Kongoval +2-es bukta, pár sebzéssel... Minimap az 1376-os monitoromhoz túl kicsi, felnagyítva, meg eltakarja a képernyőt (ok, van 3 minimap, tudnék változtatni), fps drops még mindig volt, a ködöt levettem pedig. Training részt ad a játékhoz O.o

Szerk: megoldva, 0.4.0 mappát csinált a mod, az én skinjeim meg 0.4.0.3-ban voltam, így mükszik már. Hát, kíváncsi leszek, hogy mennyire lesz fps drops
Utolsó szerkesztés: 9 éve 4 hónapja Grievous által.

Több
9 éve 4 hónapja #2400 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Kérdés
Az Anime lánykák miatt van problémád a célzással. FPS drops érzékelése meg nem valós, mivel ebben az időben elkalandozik a figyelmed miattuk. :evil:

Oldalmegjelenítési idő: 0.372 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.