Csak egy gyors kérdés...

Több
9 éve 4 hónapja #1888 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés
Mi az a halálfej? :D
(gondolom a biztos találat lehetősége)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 4 hónapja #1889 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Kérdés
Kinagyítod és máris olvasható (DETECTED) vagyis fel spottolódtál. Amikor meg át vált lila halálfejre, akkor valami ellenfél meg már lő is rád.

Több
9 éve 4 hónapja #1900 Írta: Grievous
Na, azt nem vettem észre, csak most :D

Lehet a célzókört le kéne szednem, habár ez furcsán néz ki (tudom, hogy van pár fajta a modpackban)

Több
9 éve 4 hónapja #1913 Írta: HUN_Bear
HUN_Bear válaszolt a következő témában: Kérdés
Célzás már megint... ez olyan, mintha mozgó tankra lőnétek a wotba, semmi ördöngösség nincs benne. Az, ha nem találod el és körülötte csapódik az nem hiba. Főleg japán ágon, mivel ballisztikus pályán haladnak a lövedékek és a becsapódási szöge közelebb van a függőlegeshez, mint amcsi társaiknál. Ez azt jelenti, hogy kisebb profil látszik ki a hajóból, így csökken a találat esélye.

A célzás mechanikája nagyon egyszerű:
(A két kép nem egy szituációban készült tudom, nem sikerült jó képeket készíteni, de ugyan azon az elven csináltam)
1. Bemérés:

2. Éles lövés:

Remélem érthető volt és tudtam segíteni.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: hadtjuk, RealiTTer

Több
9 éve 4 hónapja #1924 Írta: Grievous
Kb eddig is a számot figyeltem (repülési időhöz viszonyítottam a távolságot, lövés utáni tapasztallattal korrekciót végeztem.

Leszedtem tegnap egy textúra tömörítőt, belenézegettem a fájlokban, és elvileg a Bismarck már le van modellezve, legalábbis a fájljai megvannak :O

Több
9 éve 4 hónapja - 9 éve 4 hónapja #1930 Írta: Patrik ex
Patrik ex válaszolt a következő témában: Kérdés
Nem értem ezt a Modokhoz való ragaszkodását pár embernek. Lehet hogy csak kis mértékben, de akkor is valamiféle előnyhöz juttat. Ezt szerintem belátjátok. Kérdem én hol lesz ennek a vége? Félek ez a nagyszerű játék is úgy jár mint a wot, tele lesz modokkal, aztán csata elején már irogatni fogják hogy micsoda win8 ak vannak, mindenki azonnal lépjen ki a csatából mivel semmi esély a győzelemre. Aztán ugye kezdődik az ördögi kör. Ő használ ilyen modot, nekem is kell ugyan azt, mivel ki kell egyensúlyoznom az előnyét... Kiemelném itt a célzás "segítőt" amivel talán még egy vak is eltalálna bármit (wows) . Ami talán a leg undorítobb dolog, és remélem szigorúan lépnek fel ellene. Bár tudom ügyes hackerek mindig vannak.....
Utolsó szerkesztés: 9 éve 4 hónapja Patrik ex által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.354 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.