Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 11 hónapja #20897 Írta: Imre777
Imre777 válaszolt a következő témában: Kérdés
Sziasztok.
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy a kapitány skillek közül az "ezermester" (fogyóeszköz újratöltés -15%) hatással van e a lőszer és a torpedó újratöltésre is ?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 11 hónapja #20900 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Kérdés

Imre777 írta: Sziasztok.
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy a kapitány skillek közül az "ezermester" (fogyóeszköz újratöltés -15%) hatással van e a lőszer és a torpedó újratöltésre is ?

Nincs. Csak a fogyóeszközöknél működik, pl javítás

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #20918 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Kérdés
Van valami rettenetesen dühitő a csatahajóknál. Hogy az I.be van az, h nem tölti fel normálisan a hpt amikor nyomom, hanem csak akkor ha ott van valami szürke rész is, ha nincs, csak a hp szint, akkor semmit nem tölt, esetleg elveszi a töltőt és ad párszáz hpt... Hogy van ez???????!! :evil: :evil:

s még egy. Arról volt szó h ha távol lelövik a repölőrajodat, akkor otthon máris kezdi számolni a köv raj felküldésének az idejét, de egy frászt.... Lelövik, a harmadikat, errefel otthon tényleg kezdi a számolást, de 1 perc s valamennyi secről. S ez hogy van akkor???? :woohoo: :lol:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja leopardusz által.

Több
8 éve 11 hónapja #20920 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Kérdés

leopardusz írta: Van valami rettenetesen dühitő a csatahajóknál. Hogy az I.be van az, h nem tölti fel normálisan a hpt amikor nyomom, hanem csak akkor ha ott van valami szürke rész is, ha nincs, csak a hp szint, akkor semmit nem tölt, esetleg elveszi a töltőt és ad párszáz hpt... Hogy van ez???????!! :evil: :evil:

Ezért kell csak olyankor hp-t visszatölteni mikor nagy a szürke rész ;)
Vészhelyzetben persze nyomni azonnal mert pár hp-n is múlhat a hajó v csata sorsa.
Van amikor észrevehetetlen a szürke rész és akkor elnyomva a töltőt sok hp-t nem nyer az ember.

Amúgy meg tessék vigyázni a hajódra, nem is értem a problémád. :lol: :evil:

Több
8 éve 11 hónapja #20922 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdés

leopardusz írta: Van valami rettenetesen dühitő a csatahajóknál. Hogy az I.be van az, h nem tölti fel normálisan a hpt amikor nyomom, hanem csak akkor ha ott van valami szürke rész is, ha nincs, csak a hp szint, akkor semmit nem tölt, esetleg elveszi a töltőt és ad párszáz hpt... Hogy van ez???????!! :evil: :evil:

s még egy. Arról volt szó h ha távol lelövik a repölőrajodat, akkor otthon máris kezdi számolni a köv raj felküldésének az idejét, de egy frászt.... Lelövik, a harmadikat, errefel otthon tényleg kezdi a számolást, de 1 perc s valamennyi secről. S ez hogy van akkor???? :woohoo: :lol:

Elsőre:

a hajór különböző szintű sérüléseket szerezhet, például ha ég akkor ez gyenge fokú sérülés, ami könnyen javítható, így szürke sávként megjelenik, amit vissza tudsz tölteni, de pl ha kapsz egy citadellát, ami hangban is durva + a lőszer-választó fölött is kiirja, hogy heavy damage, na azt a HP elvesztetted teljesen, és nem tudod megjavítani, így az nem jelenik meg szürkeként... (a közepes sérülésről most nem tudom, hogy megjelenik-e vagy sem...)

Másodikra:

Alapból tényleg úgy volt, hogy amint lelőtték a repülőrajod, a következő szakasz normális javítási idővel kezdet készülni a bevetésre, de egy pachban bevezették, hogy ha elvesztesz egy szakaszt akkor büntiidővel száll fel a következő (pl kettes vesztése esetén a következő kettes), viszont ezt kompenzálandó a hazatérni képes szakaszok gyorsabban repülnek hazafelé.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: leopardusz

Több
8 éve 11 hónapja #20925 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés

igen ahogy előttem is már írták, sajnos nem minden sérülés javítható..

engem inkább az idegesít a csatahajókban, hogy csak a citadellákban bízhat az ember, hogy abból sokat lő és így sokat sebez, mert a normál sérüléseket valahogy alacsonyra számolja. túl kicsinek találom itt a különbséget egy cirkáló 203mm-ese és a 380,405,410-esek okozta kár között. nekem úgy tűnik, a kövér 6-7K-s találat ritkább, mint a citadella. az olyanokat is furcsállom, hogy becsapódnak a lövedékek, de össz-vissz 1 citadella találat van. akkora szórás már csak nem lehet-vagy igen?, hogy 1 gránát telitalát, a szalvó többi gránátja csobban vagy pattan. jó persze láttam már itt az Örömködőben is egy szalvóban 2-3-as citadellát, bár nekem még soha nem sikerült olyat lőni :)

Mentem a Tirpitz-el, volt jópár citadella, szóval nem panaszkodom. De a többi lövés 1-4K körül volt, talán még 1-2 4-5K körüli. De efelett és az AP max 11K-ig/citadella sebzésig nem voltak találatok...

Oldalmegjelenítési idő: 0.444 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.