Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #16481 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés

bela455 írta: meg sivatagi teve karavan... a BB-nek akkor befelegzett....... es urrombolok , miert ne?

akárhogy is vesszük, ebben a korszakban igenis fontos szereplő volt a tengó... az űrromboló meg nem :) meg lehetne ezt okosan csinálni, korlátozni a számukat, mint ahogy a rombolókét is kéne.
de azért jelentős változtatásokat igényelne a motoron, és mint játékfejlesztő, szerintem az általuk használt bigworld engine víz szimulációja lehetséges, hogy nem is jó ehhez (én UE4-ben olyat használok, amihez profi underwater szimuláció is van). meg kéne oldaniuk a víz alatti 3D navigációt, fenék, akadályok... nem olyan egyszerű.
inkább azt tudom elképzelni ezen felül, hogy WG-ék terveznek egy kifejezetten tengókra specializált World of Submarines rókabőrt ;)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja BigaC által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja #16482 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Kérdés

Szete58 írta: Nem értek egyet. Szerintem simán berakható lenne a mostani játékba is,

mond el nekem légyszíves, miben különbözne a japán rombolóktól ?

kapna mondjuk 18 csomós sebességet, víz alatt meg mondjuk 8-t, azaz ahova rakná a random, ott lenne...

kapna mondjuk 3km-ről való észlelési távolságot lemerult állapotban, hozzá egy 5km-s torpedót, és víz alatt torpedoval ot magat nem lehetne támadni, se repulovel, se ágyúval, de lenne egy harmadlagos fegyverzet, ami ha 1km-n bellül érek automatikusan szórná a vízibombát...
a bomba csökkentené a hp-t is, meg a lemerulés max időtartamát is... ami lehetne akár fogyoeszkoz is persze,

ja, és kapna mondjuk 1 db 88-s ágyút + lemerult állapotban nem tudna foglalni...

nem feltétlenul erdekelne engem egy ilyen hajo, érdekességnek talán, de alapvetően arról szólna, hogy vársz mint a befőtt, aztán ha jonnek feléd akkor jo, ha nem, akkor nem...

Több
8 éve 8 hónapja #16484 Írta: SirHiggins
SirHiggins válaszolt a következő témában: Kérdés
Szerintem meg ebben a formában teljesen arcade lenne -még jobban-, ha már beteszik, akkor tegyék be rendesen (SH széria).
Összehozhatna valaki egyszer egy normális haditengerészeti játékot...Dangerous Waters, Naval War arctic circle, Silent Hunter, Command:modern air naval operations, WOWS egyveleget B) Félmegoldásokkal csak rosszabb lenne mint ami most van..

Több
8 éve 8 hónapja #16485 Írta: SirHiggins
SirHiggins válaszolt a következő témában: Kérdés
Egyébként, hogy a francba lehet regisztrálni az amerikai fórumba?!

Több
8 éve 8 hónapja #16501 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Kérdés

vonKurz írta: mond el nekem légyszíves, miben különbözne a japán rombolóktól ?

Nemcsak lefele tudna merülni... :P

Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #16522 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Kérdés
Milyen vastag a Tirpitz páncélja?

Mert nem hiszem el, hogy 406mm-es agyúval nem lehet átütni mikor teljesen oldalazva megy. Persze neki simán megy a 343mm-es átütés mikor 30-45 fokos szögben állok.

Vagy jobban járok ha inkább HE-t lövök Coloradoval mindenre(?).
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja AtuqShaman által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.370 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.