Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 8 hónapja #15998 Írta: Gneisenau67
Gneisenau67 válaszolt a következő témában: Kérdés
Amúgy az idő előtti kilépést úgy tudom, hogy teljes HP-levonással bünteti a játék.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja #16001 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés

Grievous írta: Én hagytam a francba, mert ha 4x nem enged be, akkor már ugrott a meccs, csak ha nyerünk akkor 0 xp, meg - credit....
Csak eddig pocsék a nap, Kongouval 18k sebzéssel szétszedtek, 0 fedezet, Amagi szintén 0 fedezet, t8-ban az 50k nem tudom mennyinek számít, mert a számláló csak sárga volt....

Neked is mondom, hogy délelőttönként - főleg hétköznap - kevesebb a játékos, és ezek többsége szerintem jó is. Legalábbis szerintem hétvégén/este könnyebb eseti, gyengébb játékosokat irtani :)

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #16002 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Kérdés
Tényleg jó a Colorado. Nekem jobban tetszik, mint a NM. A NM nekem uncsi volt, de megérte végig húzni.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja Andrej72 által.

Több
8 éve 8 hónapja #16005 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Kérdés
Ennek sajnos az oka az, hogy a szerver optimalizáció az katasztrofális. Ehhez ha még párosul egy kicsit gyengébb hardver a user oldalon akkor egyszerűen játszhatatlan, lesz.

• Mesi0
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 8 hónapja #16011 Írta: Mesi0
Mesi0 válaszolt a következő témában: Kérdés
Sziasztok!
Nagyon bejön újabban a szigetes pályákon a bújkálós torpedózós meglepetésszerűen teljes oldalsortűzzel oldalba lövős játék. Annyi lenne a kérdésem, hogy Nürnbergre füstöt tudok még rakni? Az már a királyság csúcsa lenne, ha még a füstben is tudnék bújkálni:)

Több
8 éve 8 hónapja #16015 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Kérdés
Persze, akkor rakjunk már a csatahajókra is meg az összes cirkálóra na meg a cv-re is, na ez lenne a királyság...
Nem elég a rombolókra ? :whistle:

Oldalmegjelenítési idő: 0.369 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.