Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 8 hónapja #15895 Írta: Alex1966
Alex1966 válaszolt a következő témában: Kérdés
Hello!

Nem feltételeztem...csupán érzékeltem...hogy unod már a sok negatív jelzést...
Az valóban igaz...és elhiheted...nem írnám...ha nem így lenne...1 bomba...
és 2 torpedó...hiába javítgattam...elsüllyedtem...és ez nem az első eset volt...... Ez csupán a hordozó... Mindegy hogy cirkálóval vagy csatahajóval vagyok...igyekszem a hordozó közelében maradni...segíteni... védelmezni...mert tudom...hogy ő a csapásmérő...:) Legyünk őszinték...vannak jó oldalai... és kissé kellemetlenek is....azzal én is tisztában vagyok...hogy elsősorban azon emberek igényeit elégítik ki...akik bele is fektetnek a játékba...és ez a mai világban így is működik......de...de...azért van a fórum...hogy az észrevételeinket jelezzük azt hiszem...:) Ami nekem nagyon fekszik...az a csatahajó...és a hordozó...utóbbi komplexebb...és még volt olyan irányú kérdésem is...fentebb...anno...hogy ha már a gép adhat 2 hordozót...miért ne választhatnánk meg magunk a társunk.......
A szakasz jó dolog...de ahol én élek...a kollégáimmal szoktunk játszogatni...és
sajnos ritkán tudunk egyeztetni...a jövőt én a csapatban látom...de az számomra
kevésbé értelmezhető...mert szinte semmit sem tudok róla......

Alex!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja #15896 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Kérdés
Nem piszkatúra, de minek ennyi pont? ;)

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #15897 Írta: Bard9999
Bard9999 válaszolt a következő témában: Kérdés

Alex1966 írta: Hello!

Nem feltételeztem...csupán érzékeltem...hogy unod már a sok negatív jelzést...
Az valóban igaz...és elhiheted...nem írnám...ha nem így lenne...1 bomba...
és 2 torpedó...hiába javítgattam...elsüllyedtem...és ez nem az első eset volt...... Ez csupán a hordozó... Mindegy hogy cirkálóval vagy csatahajóval vagyok...igyekszem a hordozó közelében maradni...segíteni... védelmezni...mert tudom...hogy ő a csapásmérő...:) Legyünk őszinték...vannak jó oldalai... és kissé kellemetlenek is....azzal én is tisztában vagyok...hogy elsősorban azon emberek igényeit elégítik ki...akik bele is fektetnek a játékba...és ez a mai világban így is működik......de...de...azért van a fórum...hogy az észrevételeinket jelezzük azt hiszem...:) Ami nekem nagyon fekszik...az a csatahajó...és a hordozó...utóbbi komplexebb...és még volt olyan irányú kérdésem is...fentebb...anno...hogy ha már a gép adhat 2 hordozót...miért ne választhatnánk meg magunk a társunk.......
A szakasz jó dolog...de ahol én élek...a kollégáimmal szoktunk játszogatni...és
sajnos ritkán tudunk egyeztetni...a jövőt én a csapatban látom...de az számomra
kevésbé értelmezhető...mert szinte semmit sem tudok róla......

Alex!

Egy dolgot árulj csak el. Mire jó ez a félmondatos írásmód, telenyomva pontokkal mintha az egér csinált volna oda minden félmondat végére? :)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja Bard9999 által.

Több
8 éve 8 hónapja #15900 Írta: Alex1966
A szokás...:)

Több
8 éve 8 hónapja #15903 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Kérdés
"mindenkit biztatok hogy jatsszon tier8-ban minimum"

Én most kezdtem a Coloradot, és elég jelentős ugrást érzékeltem T6 és T7 között minőségben, nehézségben. Szerintem ez is lehet az egyik oka, hogy sokan leszarozzák a Nagatot, meg a Coloradot, mert nehezebb a tier, és mindkettőnek kevesebb ágyúja van, mint a T6-os párjának, így jobban kell célozni nehezebb ellenfelek között.

Több
8 éve 8 hónapja #15908 Írta: Alex1966

Andrej72 írta: "mindenkit biztatok hogy jatsszon tier8-ban minimum"

Én most kezdtem a Coloradot, és elég jelentős ugrást érzékeltem T6 és T7 között minőségben, nehézségben. Szerintem ez is lehet az egyik oka, hogy sokan leszarozzák a Nagatot, meg a Coloradot, mert nehezebb a tier, és mindkettőnek kevesebb ágyúja van, mint a T6-os párjának, így jobban kell célozni nehezebb ellenfelek között.

Hello!

Na ezt most gyorsan...A Colorado nagyon jó hajó...nekem tökéletesen bejött...
Eggyel feljebb már vannak fenntartásaim...nehezebb a North Carolina...igaz
hogy a csapattársak is ügyesebbek...jobban odafigyelnek...nem beszélve az ellenről...

Alex!

Oldalmegjelenítési idő: 0.361 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.