Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 8 hónapja #15875 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: célzás-lövés

reveszlaci írta: üdv,,,,azt szeretném kérdezni hogy több vídeón láttam célzás után visszahúzzák a kamerát és úgy lönek,,ennek van valami szerepe ill ráhatása a találat pontosságára? én mindíg rajta hagyom a közelítést tüzelésnél.

elöre is köszi és bocsi ha baromságot kérdeztem ;)

na erre én is kíváncsi vagyok, azt gondoltam egy darabig, hogy ez valami vagány dolog :) de lehet, hogy van valami értelme.
én is szeretem látni a találatot is közelről, meg azt is, hogy mennyivel lőttem mellé :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja #15877 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: célzás-lövés
Alex1966 - talán javítsd meg a hajódat az "R"-el :)

BigaC - szerintem nincs jelentősége. Kb a WoT-ból ragadt át, mivel állítólag pontosabban lehet lőni külső nézetből.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: BigaC

Több
8 éve 8 hónapja #15879 Írta: Alex1966
Alex1966 válaszolt a következő témában: célzás-lövés

Get200 írta: Alex1966 - talán javítsd meg a hajódat az "R"-el :)

BigaC - szerintem nincs jelentősége. Kb a WoT-ból ragadt át, mivel állítólag pontosabban lehet lőni külső nézetből.

Ugye nem gondolod komolyan amit írtál :D

Több
8 éve 8 hónapja #15880 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Kérdés

Alex1966 írta: Hello!

Fontos kérdés.....
Többször...fogalmazhatok úgy is...hogy sokszor előfordul...az én japán hordozómmal
5 torpedóm talál...az ellenséges hordozó átvészeli...(nem minden esetben)...de...
és itt a lényeg...kapok 2 torpedó találatot...egy amerikai hordozótól...és a vége az...hogy eláraszt a víz....ergo...elsüllyedek........ Nos...nem elég...hogy a 2
vadászrajjal alig tudok megbirkózni...folyamatosan a cirkálóink sugarában kell mozognom...még ez is...amolyan "romlott desszert"...a vacsora után.......
Mérhetetlenül ingerlő...amolyan hányinger kategória...élvezhetetlenné teszi az egész játékot...... Nem elég az...hogy a vadász setuppal...amihez nem kel más...
mint jobb click...bal click...és ezzel voltaképpen ennyi...a játéktudás......
A szubjektív véleményem nem írnám le...mert az önmagában is gyomorforgató
olvasmánnyá vált.......
Tehát...minek lett ez a következménye...és miként orvosolható...??????????
Köszönöm!

Alex!

szerintem ugy orvosolható, ha megtanulsz játszani.
akkor ugyanígy meg fognak ölni ugyan, csak kicsit ritkábban, viszont jó eséllyel kevesebbet irogattok majd ilyen hulyeseget, hogy a vadász setuppal nem kell tudni játszani, meg bombázó meg torpedo setuppal nem kell játéktudás, meg romboloval nem kell tudni jatszani, csak betolod a spamet oszt elmesz kávezni amig szegeny Yamato sullyed, franc az ilyenbe, tudomasul kell venni, mindenhez szukséges játéktudás, és nincs olyan kaszt, nincs olyan hajó, amivel kényelmesen lehozod.

a vadász setup arra jó, hogy védje a saját flottát, de nem jó rombolo ellen, ha ugyes az ellenfel, akkor meg a sajat magad vedelmere se feltetlenul eleg...
a japan sok torpedos setup arra jo, hogy kiusse a csatahajokat, de a cirkalokra nem valo. szepen mukodik a ko-papir-ollo, és ahogyan lehet játszani vadász setupos bogue ellen Zuihoval - csak nehezebb lesz,többet kell gondolkodni, előre kell gondolkodni, és más tipusu eredményt hoz,meg jo esellyel kevesebbet :) de ugyanugy mindennek megvan az erossége, és a gyengesége is, súlyosbítva természetesen az esetleges gyengébb/peches játékostársakkal...

multkor tizes CV-vel toltam egy 50 000 sebzeses meccset, es nagyon elveztem, meg nagyon kellettem a csapatba. lényegében én hoztam le,nem azert, mert a 50k az onmagában ne lenne gyalázatosan rossz, hanem mert ebbol 40k tizes rombolokba volt, a maradek idoben meg spotoltam oket, es konnyeden kivegeztek a cirkaloink szegényeket...

persze jobb lett volna, ha nyolcas csatahajokra vadaszom, mert akkor kevesebb izgalommal lett volna 200k sebzes, de ez van, ezt kell szeretni...
alkalmazkodni kell, mert nem tudsz mást...

a cirkálók légvédelmére késobb is rá leszel utalva, valojaban minel magasabb tier, annal jobban... meg mozogni kell, nem álhatsz meg egy pillanatra se, rá fogsz majd jönni hogy a situation awareness/hatodik erzek egy életbevágo fontosságu skill a CV parancsnoknak, a CV-nek nemcsak a térkép 1/3-val kell tisztában lenni, ahol történnek az események, hanem figyelni minden lyukat, hol johet át egy romboló, mert ha már átjött elkéstél...

azt, hogy képzettebb ellenfelekkel kerüljél össze, igazából egy módon kerulheted el, ha lent maradsz tier4-n, ott se eletbiztositas persze, de viszonylag ritkabb...

2 torpedótól meg nem sullyed el senki, meg kell javitani oszt kész.
persze kigyujtottak tudom, hat nem kell egybol elnyomni a javitast, hanem ha van ott meg torpedos is, akkor megvarni mig az is belednyom, vagy kerni cirkalotol segitseget, de 100%-s vedettseged nem lesz, mindig lesz akit elkapnak, mert nem figyel, vagy mert rosszul adja a kocka éppen...

a multkor jártam ugy CV-vel, hogy 56k körüli hp-bol maradt nekem 800, ezzel a 800 hp-val megöltem az ellenfelet, azért, mert pár másodperccel előbb inditotta el a bombázóit mint kellett volna. ha vár kicsit még hadd sullyedjek, akkor kivégez, és ők nyernek.

ez nagyobbrészt játéktudás, nyilván szerencse is kell hozzá, de el kell dontsed, hogy milyen messze vannak a cirkaloi, ha felreteszed a bombazokat, van-e esely kesobb hogy odaerjenek elve, maga a torpedovetesed hogy sikerul, nagyon sok tényezős a dolog, de nagyobbrészt rajtad múlik...
és minden olyan esetből amikor szivatnak a nálad jobbak tanulsz.
optimális esetben :)

ha meg nem, akkor legközelebb.
csak olyant ne írjatok legközelebb, hogy ennek vagy annak a hajónak gondolkodnia se kell, csak klikk ide oda és kész...
a top unicum játékosok tudnak hosszutavon 65-70%-t wotban, itt nemtom van-e mar olyan, de a 65% is nagyon durva, szakasz kell hozza meg ilyesmik...
ez ugye azt jelenti, hogy 3 meccsbol 1* ok is bebukjak...

reveszlaci írta: üdv,,,,azt szeretném kérdezni hogy több vídeón láttam célzás után visszahúzzák a kamerát és úgy lönek,,ennek van valami szerepe ill ráhatása a találat pontosságára? én mindíg rajta hagyom a közelítést tüzelésnél.

van természetesen, ha arra gondolsz, hogy lövés előtt visszazoomolnak, annak komoly hatása van, méghozzá negatív irányban :)
de miután eldurran a puska, a töltés idejére in is kizoomolok, hogy lássam éppen melyik szigetnek megyek neki/jön-e torpedó az oldalamba miujsag a minimapon stb...
nagyon néha ha közel vannak szoktam zoom nélkul is lőni közelre, de az tényleg rizikos én nem javitja a találati esélyeket :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
8 éve 8 hónapja #15883 Írta: Alex1966
Alex1966 válaszolt a következő témában: Kérdés
Hello!

Azon vagyok...hogy tanuljak... Sok csatát végignéztem..."videókat"...igyekeztem
kiszűrni a pozitívumokat... s annak megfelelően játszani......
Való igaz...nekem nincs annyi szabadidőm...kvázi keveset játszom...amit viszont
ide írtam...az tény...ha nem így lenne...fel sem vetném......
Az "R" betű kicsit mókás...ismerem az ABC-t...:D
Meglehet...ezek után talán kevésbé hihető...még is valós...a játékok...vagy
csaták többségében nem maradok alul....de ehhez csapat is szükséges!!! Kiveszem
a részem...mindegy hogy cirkálóval...csatahajóval...vagy hordozóval játszom...
Soha nem hátrálok meg...ha valaki segítséget kér...még akkor sem...ha eleve azt
látom...hogy én is elsüllyedhetek...mert a csapat érdeke ezt kívánhatja... mondván...ezzel lekötjük néhány hajó figyelmét...bla...bla...bla......
Amiről fentebb írtam...van amerikai hordozóm is...az is 6.os...ergo...mindkét
oldalt próbálgattam...mint ahogy a cirkálókat is...legyen az japán...amerikai...vagy német..... Kizárólag a csatahajóból van amerikai...
Ott is érzékelek problémákat...azokat is jeleztem már...és ha nem olvasnék
hasonló leveleket...azt mondanám...ez csupán egyedi.......Amikkel játszom...6.os...7.es...8.as osztály...feljebb még nem jutottam........

Alex!

Több
8 éve 8 hónapja #15887 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Kérdés

Alex1966 írta: Hello!

Azon vagyok...hogy tanuljak...

nem bántási szándékkal írtam, csak tényleg, minel feljebb mész, annál keményebb, és annál jobban rá lennél utalva a csapatra, sajnos nem segítenek, ezzel nem lehet mit kezdeni
pláne nem lehet azt a következtetést levonni belőle, hogy a hajot valtoztatni kene. a hajo olyan amilyen, neked kell alkalmazkodni hozza,
pontosabban a szakasz erre valo ugye :)

de az, hogy az elso kigyulladast megjavitod-e, ugyanolyan dontes szamodra, minthogy viszel-e magaddal gyorsabb javito csomagot,/ ami ugye creditbe kerul nem goldba/ es az is a te dontesed, hogy vadasz setuppal mesz-e, a vadaszaiddal a tobbieket proballod vedeni, vagy a sajat hajo korul keringeted, esetleg cirkaloval mennyire tartasz elore az agyuiddal, vagy milyen tipusu loszert valasztasz.

néha bejon, máskor nem, idovel azért jobb lesz, illetve mindenkit biztatok hogy jatsszon tier8-ban minimum, ott egyszeruen jobbak a hajok, pontosabb agyuk, gyorsabbak, tobb a lehetoseg...

Oldalmegjelenítési idő: 0.370 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.