Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 9 hónapja #14439 Írta: Nasgotrah
Nasgotrah válaszolt a következő témában: Kérdés
Sziasztok

Olyan kérdésem lenne hogy az elmúlt két hétben iszonyatosan lagol a játék, másodpercek esnek ki és így szinte játszhatatlan az egész.

Ötlet hogy mitől lehet?

A gépem jól bírja a gyűrődést. 4gb ram, 1gb-os videókártya van benne és a felbontás sem teljesre van véve.

A net sebessége befolyásolhatja ?

Vagy nem is nálam van a gond?

Köszi előre is a javaslatokat.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 9 hónapja #14441 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdés
Ha UPC-s vagy akkor az (szakaszban voltunk Wolfival, és geotigrissel, Wolfi és én kiszakadtunk, geo maradt, mi UPC-sek, ő nem)
Vagy
Utcsó Pach...

nekem ez a kettő a top indok...

Több
8 éve 9 hónapja #14452 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés
ha nem csak te használod a netet, akkor érdemes körülnézi, néz-e valaki HD videót a netről, vagy nem-e épp 3 okosteló kezdett egyszerre frissíteni a wifin.
ha egyedül használod, lehetnek különböző programok, amik frissítenek/töltenek, erre van pár net monitor, pl. NetBalancer, ami kiírja a top letöltő programokat.
ha végképp semmi és senki nem fogja a sávszélességet, akkor marad, hogy szar a net/szolgáltató hibája. főleg mobilnetek hajlamosak rá, hogy ugrásszerűen romlik/javul a teljesítményük, átlagban jól teljesítenek, de a pingjük gyalázatos lehet időközönként.
pl. itt meg lehet nézni, hogy a net ping stabil-e:
ping-test.net/
ha minden frankó, akkor a WG szerverein van gond :)
(de meg szoktam ereszteni egy lag? kérdést a chaten, ha síri csend a válasz, akkor általában nálam van a gond)

Több
8 éve 9 hónapja #14461 Írta: Nasgotrah
Nasgotrah válaszolt a következő témában: Kérdés
Jelen pillanatban csak az én gépemre van rá kötve kábelesen a Digi net. Én is megszoktam kérdezni hogy csak én vagyok ilyen szerencsés e a laggal kapcsolatban.

Általában igen :/

100mbs -es netem van. Érdemes e cserélni nagyobbra?

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #14469 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés
Nekem 20-as digim van kábelesen, és nem volt gondom, emlékeim szerint (másik megyében vagyok :silly: )
De wotban szokott gondom lenni, mert általában napi 1x előtte, hogy "kapcsolat szaladás" indokkal újra kellett tölteni, ami időkiesést jelent, wotban meg átlagosan kb 5 perc vagy mennyi egy meccs, ott számít, főleg heavyvel :side:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja Grievous által.

Több
8 éve 9 hónapja #14496 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Kérdés

Nasgotrah írta: Jelen pillanatban csak az én gépemre van rá kötve kábelesen a Digi net. Én is megszoktam kérdezni hogy csak én vagyok ilyen szerencsés e a laggal kapcsolatban.

Általában igen :/

100mbs -es netem van. Érdemes e cserélni nagyobbra?

Nem, mert ezek szerint nem a szolgáltató által megadott értékkel van baj.
Nem lassú a neted egyáltalán - számokban legalábbis. Ott valami más lehet a lag oka.

Oldalmegjelenítési idő: 0.415 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.