Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 9 hónapja #14592 Írta: sandorati
sandorati válaszolt a következő témában: Kérdés

Fujipapa írta:

ktomi írta: Bocsánat a tudatlanságomért, de mit takar az AFK kifejezés? :(

AFK: Away from keyboard Nem vagyok a billentyűzetnél.

igen, ez a "Nagykönyv" szerinti megfogalmazás... ;) :lol:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 9 hónapja #14653 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Kérdés
Ezek az ARP hajók mire jók? Minek ilyet kiadni ha nekem van igaz nem ilyen rózsaszín.

Több
8 éve 9 hónapja #14655 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Kérdés
Igazából semmire. Magát a koncepciót sem igazán értem. Tudok róla, hogy japánban van ilyen hajós, anime-s őrület, de egyrészt sem a WG, sem a piacának nagy része nem japán. Megérteném, ha ilyet az Ázsia szerveren prezentálnának, de máshol felesleges.
A hajók meg amúgy semmire nem jók. Még ha premium besorolást kaptak volna, lehetne velük legalább kreditet farmolni, de még arra sem jók sajnos. Persze eladni sem lehet őket, de szabad kikötőt meg persze igényeltek. Kapitányt sem lehet húzni velük, mert csak a saját jó hozzájuk.

Ennyit sikerült a WG-nek kieszelnie, hogy ne csökkenjen a játékosbázis.

Azt csak halkan jegyzem meg, hogy egy nagyon fontos hajóosztályról meg szó sincs. Biztos kitaláljátok, melyikre gondolok.

Több
8 éve 9 hónapja #14657 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Kérdés
Igen azt én is észrevettem hogy eladni sem lehet, nem ér ez semmit. Van belőle kettő de az egészben az a legjobb, hogy nekem alapban is van mindkettő.

Több
8 éve 9 hónapja #14658 Írta: hajzol
hajzol válaszolt a következő témában: Kérdés
Szia Trucker!
Bocsánat az off-ért!
Nagyon érdekelne két dolog:
-hol lehet megtalálni azokat az adatokat, amely alapján látható, hogyan működik egy adott hajónál az, amikor valaki olyan távol van tőled, hogy lőhet rád, de te mégsem látod meg (egyébként ez nagyon idegesítő :lol: )Tehát mely hajók képesek erre, és milyen határok között? Rémlik, hogy olvastam már erről itt az oldalon, de nem tudom, hol...
- mi a titka annak, hogy egyes játékosok a füstből is látnak téged, és lőnek rád, te mégsem látod őket? én még sosem tapasztaltam, ha én állok a saját füstömben, hogy egyrészt látnék mást (még a csatahajókat sem!) másrészt azonnal jelzi hogy észrevettek, ha lövök? ez is valami csaló mod?

Több
8 éve 9 hónapja #14659 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés
Illett volna legalább prémium hajóvá tenni őket, így tényleg nem nagy durranás.
Én csak azért csináltam meg, mert a japán vonalat egyáltalán nem vittem, így legalább alkalmam volt kipróbálni őket.
Az animében - pár részt kíváncsiságból megnéztem :) - ezek brutál futurisztikus hajók, VLS rakétaindítóval, pajzzsal és persze ezek a manga csajok igazából MI-k akik vezérlik a hajókat. Ebben úgy láttam volna fantáziát, ha külön játék készül hozzá. (Lehet, hogy fog is, és ez egyfajta rajongótábor bővítési kísérlet volt, de nyilván nem a 30-40 és fölötti korosztályra gondoltak :D )

Tengóra gondolsz? Mert az szóba került már többször is röviden, hogy nem lesz :)

Pedig marha jól meg lehetne csinálni, a merülés lehetne a tengónak fogyóeszköz. Így néha fel kéne jönniük, ez némi balansz lenne.
Egyébként én csak egy dolgot tudok a tengókkal kapcsolatos ellenállásukról elképzelni: terveznek egy World of Submarines-t, amiben csaj tengók és rombolók lesznek :)

De ha nem a tengóra gondoltál, akkor bocs :)
Egyébént régen felmerült, hogy különszedik a könnyű és nehézcirkálókat, de úgy tűnik, ez is elmarad.

Oldalmegjelenítési idő: 0.419 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.