Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #14001 Írta: Dr.OGA
Dr.OGA válaszolt a következő témában: Kérdés

Martaloc801124 írta:
"Tegnap teszteltem az Amagimmal..."

Más szemében a szálkát... :whistle:

Úgy érzem erre mégis muszáj reagálnom. Nem tudsz olvasni vagy mi ? Azt irtam ,hogy letesztelem ,hogy müködik ,mert irok a WG oldalára és anélkül nem állhatok oda melldöngetve, ha nem tudom mennyire hatékony és kártékony.

Hát itt had kérdezzek vissza, méghozzá a Te stílusodban...
És Te vajon tudsz olvasni???

Vicces olyan valamit számonkérni valakin, (olvasni és értelmezni az olvasottakat) amit pont Te magad vagy, aki nem teszel meg...

Merthogy vcsaba1968 hozzászólásaiból is teljesen egyértelmű, hogy csupán kipróbálta ezt a mod-ot, majd később le is törölte.
Vagyis ugyanazt tette amit Te, ergo a "Más szemében a szálkát..." valóban az esetedre illő megjegyzés volt.

Szóval, hamár nem vetted a fáradságot, hogy magad értelmezd a történteket, akkor szépen szájbarágósan leírom:
Tehát, vcsaba1968 kipróbálta ezt a mod-ot, és észrevett egy furcsaságot, de nem a mod-dal kapcsolatban, (és ez kiderül a mondataiból, ha rendesen értelmezed) hanem, hogy enélkül korábban gyors hajókat miért nem talált el... mert annyival előrébb kell célozni, hogy már a target is leesik a kiszemelt hajóról, mert már nincs benne a látótérben (legalábbis a max nagyításnál a célzónézetben.)
Erről írt, ezen volt kiakadva...
(És szerintem ez volt amit igencsak félre értelmeztél.)

Te viszont amint meglátsz valakinek a kezében egy kést, egyből kiabálsz, hogy:
"GYILKOOOOS, AKASSZUK FEEEEL!!!"
Pedig csak a kenyerére akart egy kis vajat kenni... (miközben Te is épp a reggelidet fogyasztod, ahol épp az imént tetted ugyanazt...)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja Dr.OGA által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, SgtBala

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 9 hónapja #14084 Írta: pocak75
pocak75 válaszolt a következő témában: Kérdés
Üdv,ezt hogy kell megcsinálni,hogy legyen céljelölő kör és piros vonal ami mutatja hova kell célozni?
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
8 éve 9 hónapja #14086 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Kérdés

pocak75 írta: Üdv,ezt hogy kell megcsinálni,hogy legyen céljelölő kör és piros vonal ami mutatja hova kell célozni?

Úgy, hogy csalsz. Ebben szerintem senki nem fog segíteni, ha ezt akarsz, magadnak kell megtalálnod az útját.

Több
8 éve 9 hónapja #14108 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Kérdés

pocak75 írta: Üdv,ezt hogy kell megcsinálni,hogy legyen céljelölő kör és piros vonal ami mutatja hova kell célozni?

A kályha koordinátái, ahonnan elindulhatsz: Dühöngő, No1 hozzászólás... :whistle:

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #14112 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Kérdés
Hali!

Melyik moddal tudok dmg mérőt varázsolni a bal felső sarokba? Az aim modnál volt ilyem. Maga az aim mod nem érdekel, de a dmg mérő jól jönne. Állítolag az Aslain csomagban van, de nem tudom, hogy melyik lenne az.

Köszi
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja Andrej72 által.

Több
8 éve 9 hónapja #14118 Írta: DragonZ
DragonZ válaszolt a következő témában: Kérdés
Aslainban a minimap résznél keresd , ott lesz

Oldalmegjelenítési idő: 0.333 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.