Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #14665 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Kérdés

hajzol írta: Szia Trucker!
Bocsánat az off-ért!
Nagyon érdekelne két dolog:
-hol lehet megtalálni azokat az adatokat, amely alapján látható, hogyan működik egy adott hajónál az, amikor valaki olyan távol van tőled, hogy lőhet rád, de te mégsem látod meg (egyébként ez nagyon idegesítő :lol: )Tehát mely hajók képesek erre, és milyen határok között? Rémlik, hogy olvastam már erről itt az oldalon, de nem tudom, hol...
- mi a titka annak, hogy egyes játékosok a füstből is látnak téged, és lőnek rád, te mégsem látod őket? én még sosem tapasztaltam, ha én állok a saját füstömben, hogy egyrészt látnék mást (még a csatahajókat sem!) másrészt azonnal jelzi hogy észrevettek, ha lövök? ez is valami csaló mod?

Röviden, itt:

A másik kérdésedre, meg szerintem itt találsz választ: Észlelési rendszer működése

Nem kell csalás ahoz, hogy a füstben is észrevegyenek. Illetve lehet füstből is lőni, ha más spottolja neked a hajót.
Nem kell rögtön csalásra gyanakodni, mindössze tisztában kell lenni az észlelési rendszer működésével.

BigaC: Igen tengteralattjáróra gondoltam. Semmit nem kellene vele kapcsolatosan kitalálni. Mindent leírtam a Steel ocean fórumban, még a tengeralattjárók működését is. teljes mértékben használhatóak a játékban.
Csak a WG-nél - szokás szerint- magasról tesznek a játékosok igényeire.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja Trucker39 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: hajzol

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 9 hónapja #14668 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Kérdés

hajzol írta: Szia Trucker!
Bocsánat az off-ért!
Nagyon érdekelne két dolog:
-hol lehet megtalálni azokat az adatokat, amely alapján látható, hogyan működik egy adott hajónál az, amikor valaki olyan távol van tőled, hogy lőhet rád, de te mégsem látod meg (egyébként ez nagyon idegesítő :lol: )Tehát mely hajók képesek erre, és milyen határok között? Rémlik, hogy olvastam már erről itt az oldalon, de nem tudom, hol...
- mi a titka annak, hogy egyes játékosok a füstből is látnak téged, és lőnek rád, te mégsem látod őket? én még sosem tapasztaltam, ha én állok a saját füstömben, hogy egyrészt látnék mást (még a csatahajókat sem!) másrészt azonnal jelzi hogy észrevettek, ha lövök? ez is valami csaló mod?

ITT sok mindenre választ találhatsz kérdéseid közül.

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #14671 Írta: hajzol
hajzol válaszolt a következő témában: Kérdés
Köszönöm!
A füstből lövést felspotolódás nélkül ez sem magyarázza. Van ötlet?
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja hajzol által.

Több
8 éve 9 hónapja #14672 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Kérdés

hajzol írta: Sziasztok!
Még egyszer: van valaki, aki tud válaszokat a láthatóság/ágyúzás/füst témakörben feltett két kérdésemre?

Olvasol is vagy csak írogatsz?

Ketten is válaszoltunk a feltett kérdéseidre.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sandorati

Több
8 éve 9 hónapja #14673 Írta: hajzol
hajzol válaszolt a következő témában: Kérdés
Igen olvasok is, csak nem frissítettem elégszer. Elnézést kérek, hogy hülye volt a dolog.
Egyébként arra amit mondok, csak az lehet a magyarázat - ha ez az - hogy egy olyan repülő spotol, amit én viszont nem látok a füst miatt - de ez dd-dd harcban nem igazán valószínű, óceán térképen...mert hogy ez volt a helyzet legutóbb, én Farraguttal voltam, az ellen Minekazéval. Tudom, hogy ő kevésbé látszódik, de füstből hogyan lő rám pontosan egy az egy ellen, repülő nélkül, és miért nem látom meg, ha lő? nem volt 5 km-nél messzebb...

Több
8 éve 9 hónapja #14674 Írta: sandorati
sandorati válaszolt a következő témában: Kérdés

Trucker39 írta:

hajzol írta: Sziasztok!
Még egyszer: van valaki, aki tud válaszokat a láthatóság/ágyúzás/füst témakörben feltett két kérdésemre?

Olvasol is vagy csak írogatsz?

Ketten is válaszoltunk a feltett kérdéseidre.

... há'olyan nagy a füst, nem látszódik a válasz... ;) :lol: :lol: :woohoo:

Oldalmegjelenítési idő: 0.475 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.