Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 9 hónapja #14675 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Kérdés

hajzol írta: Igen olvasok is, csak nem frissítettem elégszer. Elnézést kérek, hogy hülye volt a dolog.
Egyébként arra amit mondok, csak az lehet a magyarázat - ha ez az - hogy egy olyan repülő spotol, amit én viszont nem látok a füst miatt - de ez dd-dd harcban nem igazán valószínű, óceán térképen...mert hogy ez volt a helyzet legutóbb, én Farraguttal voltam, az ellen Minekazéval. Tudom, hogy ő kevésbé látszódik, de füstből hogyan lő rám pontosan egy az egy ellen, repülő nélkül, és miért nem látom meg, ha lő? nem volt 5 km-nél messzebb...

Ilyenkor célszerű a konkrét esetről képet készíteni és feltölteni ide. Majd jól megszakérti néhány játékos, hogy abban az adott esetben ki és miért látszódott és miért lőtt. Csak elmondás alapján nagyon nehéz véleményezni egy esetet.

Kép készítése előtt minimap-t nagy méretre állítani és mehet is a feltöltés.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: hajzol

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 9 hónapja #14677 Írta: hajzol
hajzol válaszolt a következő témában: Kérdés
Köszönöm mindhármatoknak!
Az oldal eredetije, a felderítési rendszer működésének leírása a wg-nél megtalálható? (ha igen, hol?) és frissítik is folyamatosan az adatokat, ha változtatnak egy hajón?

Több
8 éve 9 hónapja #14683 Írta: DragonZ
DragonZ válaszolt a következő témában: Kérdés

hajzol írta: Igen olvasok is, csak nem frissítettem elégszer. Elnézést kérek, hogy hülye volt a dolog.
Egyébként arra amit mondok, csak az lehet a magyarázat - ha ez az - hogy egy olyan repülő spotol, amit én viszont nem látok a füst miatt - de ez dd-dd harcban nem igazán valószínű, óceán térképen...mert hogy ez volt a helyzet legutóbb, én Farraguttal voltam, az ellen Minekazéval. Tudom, hogy ő kevésbé látszódik, de füstből hogyan lő rám pontosan egy az egy ellen, repülő nélkül, és miért nem látom meg, ha lő? nem volt 5 km-nél messzebb...

Csak egy kérdés, mikor dd-vel mész kikapcsolod a légelhárítást? Ha nem akkor füst ide vagy oda, bizony spotolodsz .
A következő felhasználók mondtak köszönetet: hajzol

Több
8 éve 9 hónapja #14685 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés
Trucker:
Mit keres Ika musume Kamikaze képként a lenti sávban? :D

Több
8 éve 9 hónapja #14688 Írta: hajzol
hajzol válaszolt a következő témában: Kérdés
Köszönöm, igen. A légelhárítást csak akkor kapcsolom be, ha hajóval nem tudnak lőni rám, mert a lövöldözés értelemszerűen megmutatja, hol vagyok. (Még nem volt olyan rombolóm, ami megzavarta volna a repcsiket munka közben.... ;) )

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #14691 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Kérdés

Grievous írta: Trucker:
Mit keres Ika musume Kamikaze képként a lenti sávban? :D

Tőlem ilyeneket ne kérdezz légyszíves. Azt sem tudom, ki kicsoda. Egyenlőre működik a pack, így csak másolom tovább. Ha össze f***a magát, majd egyesével felteszem újra a MOD-okat, akkor már nem lesznek lánykák. Addig meg ne tessen csesztetni miattuk.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja Trucker39 által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.395 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.