Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #13920 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Kérdés

AtuqShaman írta: Szerintetek mi a különbség a kettő kép között? (értem ezalatt, hogy a hajót és kikötőt kell nézni, nem számít mi van a margóra írva, hány hajó van a listában, stb)
A választ természetesen majd el fogom árulni.

Esetleg valaki? Ha befejeztétek ugorhatnánk erre a témára. :D
képek feljebb...
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja AtuqShaman által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 9 hónapja #13921 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Kérdés
1 perc. Szabad a gazda

Több
8 éve 9 hónapja #13924 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Kérdés
1. kép: közepes felbontás
2. kép: magas felbontás FXAA-val(elsimitas)

csak tudnám miért tökéletesen ugyanolyan minőségű a kettő beállítás? játék közben ugyanígy néz ki...
a szerver beállítja aztán onnantól nekem nem lehet? gyíkság...

Több
8 éve 9 hónapja #13939 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdés
Hogy lehet tornyot kiütni? AP alá, AP rá, He rá? (ddknél elsősorban...)

Több
8 éve 9 hónapja #13950 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Kérdés

Acetil_coenzim_A írta:

vcsaba1968 írta: Ha a füstben állsz ha más nem spotolja akor bizony nem látod.

Köszönöm szépen a válaszod, így már értem, hogy én miért nem látom az ellenfelet!

alacsony tierben nem tudsz mást tenni a cirkálókra, mint hidrosonárt.
multkor ugy jartam, hogy tudtam, nem láthat senki, volt egy szikla, tuloldalt cirkalok 3-4km-re, en ultem a kodben, es lattak.
ott volt a detected, lattak, nem ertettem, aztán rájottem, hogy a mocskos Yorckon volt még sonar, azzal 5km-rol lát/ nem német sonar 3,5km-rol/, egyebkent ha odajon, akkor 1-2km-rol kiszur mindenhogyan, ami azzal is osszefuggesben lehet, hogy te magad nem latod magad korul a kodot. tehat siman lehet, hogy mar kijottel belole, csak eppen a jo oldalon vagy...

még egy aprosag, ha egy rombolo megall a viz kozepen, es a kodfelho kozepebol lo, akkor odazoomolva latom honnan jon a loves. odalosz sok agyuval soxor, és siman lehet vakon is csípni ilyeneket...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Acetil_coenzim_A

Több
8 éve 9 hónapja #13968 Írta: Bard9999
Bard9999 válaszolt a következő témában: Kérdés

Martaloc801124 írta: 0 órája 13 perce #13850
Szete58 Szete58 profilkép JELEN Zászlós Hozzászólások: 244Köszönetek száma: 184
Martaloc801124 beküldte:
Csatahajók azért tudnak eltalálni mert megint van fenn müködőképes aimbot.Tegnap teszteltem az Amagimmal, 3 csata egymás után, minden csatában minimum 2-3 devastating shoot akár 18 km-ről is. Semilyen hajó nem ellenfél, rombolók sem,minimum 150 k sebzés de általában afölött.Holnap írok is a WG hivatalos oldalaira megint egy trollpostot Best of Aimbots 2016. Januar, hátha történik valami, de ez persze nem biztos, hiszen már a német ág kihozatala után azt mondták , hogy megoldották a problámát.Kapja be a Wg is hogy engedi a modolást, vissza is mentem a tankba ott aztán jót csapatcsatáztam és osztagoztam a haverokkal, mert a hajós játék igy nem sokat ér.

"Tegnap teszteltem az Amagimmal..."

Más szemében a szálkát... :whistle:

Úgy érzem erre mégis muszáj reagálnom. Nem tudsz olvasni vagy mi ? Azt irtam ,hogy letesztelem ,hogy müködik ,mert irok a WG oldalára és anélkül nem állhatok oda melldöngetve, ha nem tudom mennyire hatékony és kártékony.

Az elhatározást tett követte , meg is irtam szöszenetemet az agressziv: WG lied us aimbot is live and still out .

Sajnos azt elfelejtettem ,hogy a WG nem nagyon szereti a kritikát igy az oldal fögonosza Mr BigBadWuk ( Ő a WG egyik főmoderátora,annak aki nem ismeri) törölte szöszenetemet ,pedig pár nap alatt toplistás lett és vagy 20 oldalra hízott a buzgó játékosok kommentjeinek hála.

De azért minden hozzászólásomat nem törölte, maradt még:

forum.worldofwarships.eu/index.php?/topi...__637251#entry637251

Látod? A saját acc nevem és profilom, beismertem hogy kiprobáltam tesztelési célzattal és felszólitottam a WG-ét ( ja tudom én kis naiv), hogy tiltsák le a modot és azokat az oldalakat zárassák be ahonnan letölthető.

Szóval ez nagy nagy mellé volt akkora , hogy földkörüli pályára állt Szete.

VCsaba ne add a mártirt, nem vagy az. Ez egy nyilvános fórum, tűrni kell a kritikát ha csalással játszol és beposztolod a fórumra.
Amúgy én nem is akartalak kizáratni sehonnan, nem az én jogköröm és annyira nem is érdekelsz , meg nem is alacsonyodom le odáig hogy feljelentselek bármilyen adminnál.

Na srácok ezt most már fejezük be , nics értelme ezen többet vitázni, ez már nagyon off és teljessen elkanyarodott a Csak egy gyors kérdés topiktól. Majd a WG eldönti , hogy mi legyen és mi csak bizhatunk benne ,hogy valahogy végleg megszüntetik az aimbotot.

Nem unod még?
1. Kipróbáltad az aim assistant, azaz csaltál. Más is kipróbálta ő is. Tehát semmi erkölcsi és egyéb alapod nincs bárkinek is ezt a szemére vetni.
2. Ha ennyire zavar jelentsd fel azt akiről tudod hogy használta, beleértve magadat is. Semmire nem mész vele, a WG ..... nagy ívben a fejedre, ugyan úgy ahogy a sok más csaló programra nem reagál se a WOWS-ban, se a WOT-ban. Nem érdekli őket, csak az idődet pazarlod.
3. Itt ha kérdeznek, válaszolunk. Még akkor is, ha látjuk hogy az illető segédeszközt használ. Éppen úgy nem esünk neki ezért, mint ahogy neked sem esett senki azért amilyen stílusban itt osztod az "észt".
4. Ha ez nem tetszik, keress más fórumot, nem fogunk hiányolni szerintem.

Szete irigylem a nyugalmad öreg. :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vcsaba1968, Szete58

Oldalmegjelenítési idő: 0.349 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.