- Köszönetek: 415
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
vcsaba1968 írta: Ha a füstben állsz ha más nem spotolja akor bizony nem látod.
Tisztelt Martaloc501124Martaloc801124 írta: 0 órája 13 perce #13850
Szete58 Szete58 profilkép JELEN Zászlós Hozzászólások: 244Köszönetek száma: 184
Martaloc801124 beküldte:
Csatahajók azért tudnak eltalálni mert megint van fenn müködőképes aimbot.Tegnap teszteltem az Amagimmal, 3 csata egymás után, minden csatában minimum 2-3 devastating shoot akár 18 km-ről is. Semilyen hajó nem ellenfél, rombolók sem,minimum 150 k sebzés de általában afölött.Holnap írok is a WG hivatalos oldalaira megint egy trollpostot Best of Aimbots 2016. Januar, hátha történik valami, de ez persze nem biztos, hiszen már a német ág kihozatala után azt mondták , hogy megoldották a problámát.Kapja be a Wg is hogy engedi a modolást, vissza is mentem a tankba ott aztán jót csapatcsatáztam és osztagoztam a haverokkal, mert a hajós játék igy nem sokat ér.
"Tegnap teszteltem az Amagimmal..."
Más szemében a szálkát...
Úgy érzem erre mégis muszáj reagálnom. Nem tudsz olvasni vagy mi ? Azt irtam ,hogy letesztelem ,hogy müködik ,mert irok a WG oldalára és anélkül nem állhatok oda melldöngetve, ha nem tudom mennyire hatékony és kártékony.
Az elhatározást tett követte , meg is irtam szöszenetemet az agressziv: WG lied us aimbot is live and still out .
Sajnos azt elfelejtettem ,hogy a WG nem nagyon szereti a kritikát igy az oldal fögonosza Mr BigBadWuk ( Ő a WG egyik főmoderátora,annak aki nem ismeri) törölte szöszenetemet ,pedig pár nap alatt toplistás lett és vagy 20 oldalra hízott a buzgó játékosok kommentjeinek hála.
De azért minden hozzászólásomat nem törölte, maradt még:
forum.worldofwarships.eu/index.php?/topi...__637251#entry637251
Látod? A saját acc nevem és profilom, beismertem hogy kiprobáltam tesztelési célzattal és felszólitottam a WG-ét ( ja tudom én kis naiv), hogy tiltsák le a modot és azokat az oldalakat zárassák be ahonnan letölthető.
Szóval ez nagy nagy mellé volt akkora , hogy földkörüli pályára állt Szete.
VCsaba ne add a mártirt, nem vagy az. Ez egy nyilvános fórum, tűrni kell a kritikát ha csalással játszol és beposztolod a fórumra.
Amúgy én nem is akartalak kizáratni sehonnan, nem az én jogköröm és annyira nem is érdekelsz , meg nem is alacsonyodom le odáig hogy feljelentselek bármilyen adminnál.
Na srácok ezt most már fejezük be , nics értelme ezen többet vitázni, ez már nagyon off és teljessen elkanyarodott a Csak egy gyors kérdés topiktól. Majd a WG eldönti , hogy mi legyen és mi csak bizhatunk benne ,hogy valahogy végleg megszüntetik az aimbotot.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.