Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #13849 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Kérdés
Azt, hogy eltalálod-e... nem az Atgyaúristen, hanem a WG saját istene dönti el.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja Szete58 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: AtuqShaman

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 9 hónapja #13850 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Kérdés

Martaloc801124 írta: Csatahajók azért tudnak eltalálni mert megint van fenn müködőképes aimbot.Tegnap teszteltem az Amagimmal, 3 csata egymás után, minden csatában minimum 2-3 devastating shoot akár 18 km-ről is. Semilyen hajó nem ellenfél, rombolók sem,minimum 150 k sebzés de általában afölött.Holnap írok is a WG hivatalos oldalaira megint egy trollpostot Best of Aimbots 2016. Januar, hátha történik valami, de ez persze nem biztos, hiszen már a német ág kihozatala után azt mondták , hogy megoldották a problámát.Kapja be a Wg is hogy engedi a modolást, vissza is mentem a tankba ott aztán jót csapatcsatáztam és osztagoztam a haverokkal, mert a hajós játék igy nem sokat ér.

"Tegnap teszteltem az Amagimmal..."

Más szemében a szálkát... :whistle:

• tmage
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 9 hónapja #13853 Írta: tmage
tmage válaszolt a következő témában: Kérdés

Szete58 írta: Azt, hogy eltalálod-e... nem az Atgyaúristen, hanem a WG saját istene dönti el.

Hogy a gyakorlatban a WG hogy oldotta meg a játékban a dolgot, arról nagyon pontos infókat sosem fogunk megtudni, de mivel mindent a szerver számol, ezért valószínű, hogy a lövés pillanatában a WG szervere minden egyes lövedéknek számol a pályán egy becsapódási pontot és az időt, azaz hogy a lövedék mikor esik be egy adott pontra, majd figyeli, hogy van-e olyan hajó, aminek valamelyik része (pl. a citadellája) ott található-e abban az időben azon a helyen. Ha igen, akkor a találatot még befolyásolják a kül. százalékok (pl. a célzást rontó rejtőszín) illetve a célpont hajó állásszöge (éles állásszögnél ugye lepattanhatnak a lövedékek, vagy csak alacsonyabb sebzést okoznak)

Persze ez csak teória, de a megoldás valószínűleg hasonló elvek szerint működik. Na most ha ez így van, akkor el lehet képzelni, hogy milyen bonyolult leszámolni a játékosok különböző hálózati sebessége és minősége mellett, hogy éppen kinek milyen sebzést "adjon" a WG.

Én már régen aggódom túlságosan amiatt ha nem esik be a lövedék oda ahova szerettem volna. Simán elintézem egy B+gell aztán rálövök még egyszer :)

AimBot-ok: háááááááát, fogas kérdés. Abszolút unfair megoldások, ezért nem nagyon örülünk a létezésüknek. De ettől függetlenül mindig is voltak és lesznek ilyen cuccok (mint minden ilyen típusú játékban)

Azt viszont nem értem, hogy a WG miért nem lép fel ellenük.Mivel mindent a szerveren számolnak a játékban, a kliens oldali csalások lehetősége nagyon korlátozott (pl. valószínűleg nem lehet megoldani kliens oldalról, hogy ne sebezzen rajtad akkorát egy találat, vagy hogy a te lövésed nagyobbat sebezzen, de hogy ez valóban így van-e ahhoz jobban kéne ismerni az egész rendszer működési elvét)

Itt a fórumon felvetette már egy kolléga azt, hogy a célzást segítő megoldást (gyakorlatilag az AimBot-ot) simán bele lehetne építeni magába a játékba. Lehetne egy jó drága felszerelés (akár olyan, amit csak aranyért lehetne megvenni, úgyis mindenki bevásárolna) de akár ketté is választhatnák a dolgot, és az AimBot pontosságát befolyásolhatná egyrészt a megvásárolható felszerelés, másrészt mondjuk egy új kapitányi képesség. És akkor megszűnne a sírás az AimBot miatt, mivel az mindenkinek a rendelkezésére állna.

Viszont a WG - úgy tűnik - nem tesz ilyen lehetőséget a rendszerbe, és még csak tervek sincsenek sem erre, se arra hogy az ilyen "segédeszközöket" kiszűrjék.

És sokkal izgalmasabb kérdés az, hogy miért nem...

Több
8 éve 9 hónapja #13854 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Kérdés
Ezen én is gondolkodtam mert azt látom, hogy sokan használnak ilyet hiszen nem lehet ennyi találatot bevinni egy játékban ha nem használja. Elvileg ha jelented akkor szűrik is. De ez engem sem érdekel, kérdés csak az aki ilyet használ annak mi az öröm a játékban?
Persze sokszor bosszant engem is, és nem mondom el is gondolkodtam azon, hogy csinálok magamnak egyet mert ilyen idegen holmit csak úgy nem engednék gépre hiszen bármit belelehet írni egy ilyenbe pluszban ami aztán csak gondokat fog okozni.

De mindenki maga belátása szerint teszi ezt, ha neki csalás kell ahhoz hogy eltudjon találni egy hajót hát akkor tegye, bár azon jobb volna gondolkodnia van e értelme így a játéknak?

További jó szórakozást mindenkinek.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
8 éve 9 hónapja #13855 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Kérdés
Aimbot egy verziója fenn van a játékban, a torpedóknál (mondjuk az is érdekes lenne, ha kiszednék, milyen lenne a torpedó találatok száma, és a rombolók száma a csatákban). Azért az érdekes, hogy egy nagy sebzésű eszköznél van ilyen rásegítés, de egy kisebb sebbzésűnél (ágyúk) nincsen.

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 9 hónapja #13857 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Kérdés
A másodlagos ágyuk és a légvédelem is ez alapján tüzel.Az aimassist csak az elöretartást mutatja de nem garantálja a találatot sem a nagy sebzést.(ma mod nélkül több citadellát lötem mint tegnap moddal)

Oldalmegjelenítési idő: 0.359 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.