Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #13818 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Kérdés
Nem szeretném, és megköszönöm!

Ha nem csupán az foglalkoztat, hogy ma valaki(k)be belerúgj egy nagyot, akkor talán észrevetted volna azt, ami VCsaba kérdésében benne van. Az ui., h. nem érti - ergo nem ért hozzá. Vagyis őt lecsalózni a legkevesebb az, h. figyelmetlenség...

Az, h. a neki válaszolókat – köztük engem név szerint – lecsalózod, a te dolgod, azt írsz ide, amit akarsz. A te dolgod. Az, h. nekem hogyan esik, az meg az enyém.

Ha nem csak a cipőtalpad mási(o)kba való beletörlésének szándéka vezetne, s nemcsak írnál a fórumra, hanem olvasnád is, tudhatnád, h. volt már az aimról itt szó. Többen írtunk már róla, kb. az a vélemény kristályosodott ki, h. a legtöbb embert inkább zavarja, mint segíti.

Ha visszaolvasol - bár sejtem, nem teszed majd -, megtalálod azt, amit erről írtam, eddig, a main kívül két alkalommal. Egyszer akkor tettem fel, amikor nem értettem, a japán cirkálóknak és rombolóknak miért lövök akkora homályokat, most legutóbb pedig amikor az Iowával nem találtam el semmit.

Ha tényleg olvasnád a fórumot, tudhatnád, hogy anno még maga Trucker sem volt annyira rigorózusan és kategorikusan ellene, mint ma, az idők hajnalán még ezen magyarázta el a célzás alapjait... de hát a világ változik, s vele mi is változunk.

Egyszer talán a Te véleményed is változik!

Pacem!
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja Szete58 által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 9 hónapja #13823 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés

Dr.OGA írta:
Ez miez??? Ez volna az AIM-bigyó?
...
Amennyiben az, nem lehet, hogy azért mert az a pont már lőtávolon kívül van?
A minimap képe alapján legalábbis ez jutott eszembe...

az így megrajzolja az utat? :) frankó! :)
én se használok semmi ilyesmit, ami eddig eredményem, szemmel célzás...

szerintem egyébként ez az aim cucc úgy lenne jó, ha az is egy upgrade/kapitány skill lenne és meg lehetne szerezni, nem pedig mod lenne.

Több
8 éve 9 hónapja #13824 Írta: Acetil_coenzim_A
Acetil_coenzim_A válaszolt a következő témában: Kérdés
Üdv!
Elnézést kérek a zavarásért, de volna egy gyors, de számomra igen sok bosszúságot okozó kérdésem.
Gyors (csak kisregény :evil: ) bevezetésként: van egy orosz rombolóm Izyaslav osztályú, más náció ilyen kategóriájú hajóját még nem próbáltam. Körülbelül két hete jelentkezett nálam egy probléma és azóta rendszeresen fenn áll. Amikor rombolóval játszom, és a füstgenerátorokat kell használnom, én nem tűnök el (látom a helyzetfelismerés képesség aktivitása miatt), de az ellenfele(i)m igen. Például egy Myogi osztályú csatacirkáló 3 km-en belül, két New york osztályú dreadnought 4-5 km-es távolságban és még sorolhatnám a különböző hajókat.
A kérdésem (na végre, befejezte a regét): mi ennek az oka? Én úgy sejtem, hogy a programban van a hiba (itt megjegyezném, hogy nem használok modokat), de nem tartom kizártnak, hogy a játék ide vonatkozó mechanikája tisztázatlan a számomra. Ha ez a probléma már korábban megvitatásra került, akkor elnézést kérek.
Segítségeteket előre is köszönöm!

Több
8 éve 9 hónapja #13826 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Kérdés
Kedves Martaloc801124!

1; Szerintem csak a magad nevében beszélj. Úgy vélem sok értelmes ember van itt, akinek van SAJÁT véleménye. Senki nem szorul rá arra, hogy Te kigondold, hogy ki mit gondol. Pláne nem kell publikálni....

2; Sok ember nem szereti a csalásokat. Viszont ez létező dolog a játékban. És mivel a WG nem tesz ellene semmit, így két lehetőség van:

- nem játszol
- játszol

Amennyiben az utóbbit választod, javaslom ne rágódj sokat rajta. Egyrészt azért, mert nem tehetsz ellene semmit, másrészt aki kurvának szegődik, ne sírjon, ha ba..ák! Magyarán ne rinyálj, ha olyan játékkal játszol, ahol van ilyen. Ez van, ezt kell szeretni....

Üdv!

Doki

U.i..: Nem, köszi nem kell reagálnod rá. Főleg nem úgy, ahogy korábban tetted.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Bard9999, DragonZ

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 9 hónapja #13834 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Kérdés
Kedves Mindenki
Elöször is Köszönöm azoknak akik a védelmemben irtak.(bár nem szorulok rá)

Tisztelt Martalóc801124
Igen használtam a célzo modot,ebben igazad van.Csaltam nos igen.Nem kivánok neked magyarázkodni.
Ha attol nyugodtabb az álmod jelets fel a WG-nél.Ha ki akarsz záratni az oldalrol irj a Jacktor nevü uriembernek az adminok figyelmébe nevezetü blockba.

Több
8 éve 9 hónapja #13842 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Kérdés
Ez a zoom probléma elég idegesítő tud lenni.. Vagy nincs célpont vagy olyan pici lesz a hajó, hogy azért lövök mellé..

Oldalmegjelenítési idő: 0.338 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.