- Köszönetek: 1
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
tmage írta:
BigaC írta:
ocsipapa írta: sziasztok...sok hülye kérdésem van. nagyon új vagyok.Ti mivel védekeztek az ellen hogy játék közben ne kapcsolódjon be más program mi a játék alatt van....
na ez engem is érdekelne.
nincs idegesítőbb, amikor egy lövés előtt szépen visszaszállok a desktop-ra, mire visszaváltok, a cél sehol/engem rohasztott le.
ráadásul a windows asztalon semmi nem utal rá, hogy mi okozta/mi futott...
A desktop-ra / kezdőlapra kihajítás legtöbbször a Windows gomb véletlen megnyomása miatt van. Elvileg azt le lehet tiltani. Itt egy leírás hozzá:
support.microsoft.com/en-us/kb/216893
Egyéb háttérben futó programok miatti kilépés: hááááááát igazából nem jut eszembe semmi ami megoldaná a problémát, inkább kilőném őket WOWS indítása előtt.
Tiltsd le a Windows gomb funkcióját ahogy írták.BigaC írta: nekem is csak a WoWS-nál fordul elő, semmilyen más játékkal.
elvileg kilövök mindent, de a bosszantó tényleg az, hogy a desktopon látszólag semmi sem fut/aktív, amiből tudnám, hogy na ezt kéne kilőni hozzá.
már arra is gondoltam, hogy valami skype aktivitás okozza, legközelebb kilépek abból is.
Alex1966 írta: Sziasztok!
Lenne egy kérdésem...aki tudna segíteni...megköszönném....
Nos...a kérdés más játékra vonatkoztatható....
Naval Action...esetleg valaki konkrét infóval tudna szolgálni?
Nagyon szépen köszönöm...és remélem nem korhol rám senki a kérdésért...
Köszönöm...
Alex!
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.