Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 9 hónapja #13575 Írta: ocsipapa
ocsipapa válaszolt a következő témában: Kérdés
nálam nem fut semmi,csak a tálcán lévök nyilnak meg....

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #13576 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Kérdés

tmage írta:

BigaC írta:

ocsipapa írta: sziasztok...sok hülye kérdésem van. nagyon új vagyok.Ti mivel védekeztek az ellen hogy játék közben ne kapcsolódjon be más program mi a játék alatt van....

na ez engem is érdekelne.
nincs idegesítőbb, amikor egy lövés előtt szépen visszaszállok a desktop-ra, mire visszaváltok, a cél sehol/engem rohasztott le.
ráadásul a windows asztalon semmi nem utal rá, hogy mi okozta/mi futott...

A desktop-ra / kezdőlapra kihajítás legtöbbször a Windows gomb véletlen megnyomása miatt van. Elvileg azt le lehet tiltani. Itt egy leírás hozzá:

support.microsoft.com/en-us/kb/216893

Egyéb háttérben futó programok miatti kilépés: hááááááát igazából nem jut eszembe semmi ami megoldaná a problémát, inkább kilőném őket WOWS indítása előtt.

Plusz be kell állítani, hogy az antivirus "silence/gaming" üzemmódban legyen. Általában ez egy egyszerű művelet: jobb klikk egérrel az ikonján és ott lesz valahol a menüsorban.

A beragadó billentyű parancsot is ki lehet kapcsolni. 5x Shift billentyűt nyomsz aztán kikapcsolod.

Ha ezen kívül más is okozza amit tudod mi, azt ki kell kapcsolni. Csak úgy magától semmiért nem dobhat ki. Az valószínűleg a Windows gomb, Alt+Tab megnyomásával történt ahogy a kolléga említette.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja AtuqShaman által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: BigaC

Több
8 éve 9 hónapja #13577 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés
nekem is csak a WoWS-nál fordul elő, semmilyen más játékkal.
elvileg kilövök mindent, de a bosszantó tényleg az, hogy a desktopon látszólag semmi sem fut/aktív, amiből tudnám, hogy na ezt kéne kilőni hozzá.
már arra is gondoltam, hogy valami skype aktivitás okozza, legközelebb kilépek abból is.

Több
8 éve 9 hónapja #13579 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Kérdés

BigaC írta: nekem is csak a WoWS-nál fordul elő, semmilyen más játékkal.
elvileg kilövök mindent, de a bosszantó tényleg az, hogy a desktopon látszólag semmi sem fut/aktív, amiből tudnám, hogy na ezt kéne kilőni hozzá.
már arra is gondoltam, hogy valami skype aktivitás okozza, legközelebb kilépek abból is.

Tiltsd le a Windows gomb funkcióját ahogy írták.
Az esetek 99%-ában az emberi tényező okozza a hibát, tudtán kívül.

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #13592 Írta: Ghostsaker
Ghostsaker válaszolt a következő témában: Kérdés

Alex1966 írta: Sziasztok!

Lenne egy kérdésem...aki tudna segíteni...megköszönném....
Nos...a kérdés más játékra vonatkoztatható....
Naval Action...esetleg valaki konkrét infóval tudna szolgálni?
Nagyon szépen köszönöm...és remélem nem korhol rám senki a kérdésért...
Köszönöm...

Alex!

Ahogy már Trucker39 kollega is említette egyszerre csak egy vitorlás hajóval lehet menni(szkúner, brigg, korvett, fregatt, sorhajó). Ha jól emlékszem nem lett lekorlátozva az adott nemzet hajója, mert bárki megszerezheti bárkiét (pl.: angol építésű Surprise spanyol zászló alatt, francia Belle Poule angol zászló alatt, vagy Santissima Trinidad francia zászló alatt) mászkálsz, megtámadhatsz más játékost, NPC-t, fejlesztheted a hajót (jobb ágyúk, strapabíróbb kötélzet-vitorlázat) vannak semleges, ellenséges és hazai kikötők. Nem csak a Karib tengerre van korlátozva, hisz folyamatosan fejlesztik/részletezik az világot, egyre több hajó kerül be. Ajánlom a hivatalos fórumot, ahol körbetekinthetsz és jó tippek is vannak.

forum.game-labs.net

Én is várom egyébként, kíváncsi vagyok rá, mert a PotBS nagyon lehalt :( , és ez kiváltja majd :woohoo: :whistle: .
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja Ghostsaker által.

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #13599 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdés
(nem láttam, hogy van mégegy oldal ) :woohoo:

[Háát: ne fusson semmi ami felugorhat. Értem ezalatt, hogy ami a játék alatt nem kell, de alapból bármikor kellhet az legyen csak kiléptetve míg ami csak felkerült de azóta nem is igazán kell az kerüljön kis az Automatikusan induló programok közül...]

Megkérdezhetem, hogy mi, mik szoktak felugrani? (nekem pont tegnap volt a steam, hogy éppen frissült 2-hétben egyszer...)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja ledgeri által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.350 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.