8-as szint alatt más játékstílust igényel a kettő nemzet. Általánosságban elmondható, hogy a Japán hajókkal többet lehet sebezni (Myogi, Izumo kivétel),de szerintem úgy válassz, hogy melyik stílusa jön be. Közelharcban jobbak szoktak lenni az amcsik. A 9-es amerikai az Iowa áltlában mindenkinek bejön. Yamato pedig a játék legkeményebb nehézfiúja.Mcarthur73 írta: Hali!
Nem tudom jó helyre írom-e?Most először bizonytalanodtam el,a hajókat illetően..Az Omaha-ból és a New Yorkból kifejlődött a következő hajó..viszont jelentős fejlődést alig látok a nagyobb testvéreknél..a cirkálónak mostantól nincs torpedója és a csatahajó gyakorlatilag alig növekszik a lőtáv.
A japánok lőtávja jelentősen nagyobb,és a többi cirkáló is messzebbre lő mint a new mexikó..és még fejlebb sem az az erősségük, ahogy nézem!Kellenek ezek nekem,jók lesznek azért?illetve tanács is jól jönne,hogy hogyan kell velük máshogy játszani mint az előző amerikai hajókkal V.tierig .
Na ez nem egy gyors kérdés volt...bocsi
köszönöm!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.