Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 10 hónapja #10578 Írta: sandorati
sandorati válaszolt a következő témában: Kérdés
Bocsáss meg Szete bátyó, de a Kutuzov-ot választottam.... amúgy egy állat !!! de kérlek gyere velem szakaszba a Tirpitz-el.... együtt nem lesz akadály.... !!!!

Ui.: köszönöm mindenkinek a "jótanácsokat"... hisz ez egy csak egy játék..... :)
;) ;) ;)
Ja, és azért, mert én inkább rohangálós, cirkálós típus vagyok.... azzal vagyok az, aki....

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 10 hónapja #10580 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Kérdés
Atis, a Te pénzed, a Te választásod... biztos remek hajó. Ha összefutunk, persze, h. együtt hajókázunk majd! :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sandorati

Több
8 éve 10 hónapja #10583 Írta: VASKOBOLD
VASKOBOLD válaszolt a következő témában: Kérdés
Szia. ;) Én is így jártam, írtam a support-nak és megoldották a problémát - nagyon hamar. :)

Több
8 éve 10 hónapja #10585 Írta: sandorati
sandorati válaszolt a következő témában: Kérdés
... Én tudod, cirkálós "fajta" vagyok.... és ez az !!!!!!

Ui.: ja, és kiszedi a Tirpitz-et, is, ha ügyes.... ;) :lol: :whistle:

Több
8 éve 10 hónapja #10600 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés
Elvileg kivettem a pipát ettől az automata fordulásból (cv-vel így szoktam fennakadni a legkisebb sarkon, ha útban van)

Legalább meglett a napi küldi, kancolle-ben meg megkaptam kirishimát, szóval az enyhítette az idegkárosodásomat :)

Több
8 éve 10 hónapja #10602 Írta: Gizmo
Gizmo válaszolt a következő témában: Kérdés
Ez a tetű orosz cég mikor fog valamit tenni a bot progit használók végleges kiszűrésére és bannolására? :unsure:
Amikor csata közben nyíltan bevallják a chaten, hogy segéd progival tolják a játékot, és nyerik szarrá magukat, akkor el kell gondolkodni, hogy nektek érdemes-e lapátolni befelé a lét a ruszkiknak, ha folyamat szarrá szopatnak a köcsög csaló állatok!
Régóta olvasom a fórumot. Írtam volna már hamarabb is csak valamiért nem engedett regelni...., de mindegy is tulajdonképpen.

A másik komoly kárt okozó beteg agyú csoport aki saját magán mászik előre. A múltkorában voltam egy csopiban 3 csókával. Mind a 3 tier 3-as amcsi csatahajóval állt a kiindulási pontnál és egyetlen lövést nem adott le. A chaten szidtam őket kurvaanyástól, erre írják, hogy fogjam be a pofámat ez ilyen játék, és a másik oldalon lévő karaktereket húzzák most! Pfff....tényleg érdemes ezzel a játékkal játszani? Tényleg érdemes talicskával tolni a pénzt bele a hozzátok hasonlóaknak? ;)

Oldalmegjelenítési idő: 0.381 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.