Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 10 hónapja #10897 Írta: Mcarthur73
Mcarthur73 válaszolt a következő témában: Kérdés
Kérés. segítsen valaki elmondani,hogy hogyan is lehet hatékonyan torpedózni,mert nekem az a bajom,ha belépek a torpedó módba akkor olyan kicsivel látom a hajókat,hogy nem is tudom eldönteni merre mennek,vagy jönnek...rosszul csinálok valamit?
Köszi

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 10 hónapja #10900 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Kérdés
Azért olyan nagyon nem lehetnek kicsik, mivel a torpedódnak van egy hatótávja, azon kívül kár elengedni őket, mert el sem jutnak a célig. Ha mondjuk 6 km a hatótáv, és azon belül engeded útjára őket, onnan már biztosan nem látszanak kicsiknek a hajók.

A másik fontos dolog, hogy torpedózás megkezdése előtt célozzuk be a torpedózni kívánt hajót. Vagyis a célzókör azon a hajón legyen, amit torpedózni szeretnénk. Ekkor torpedó vetés nézetben megjelenik a kidobási zónában egy másik (szürke?) sáv is, ami azt mutatja, milyen irányban kell a torpedókat kilőnünk, hogy azok találkozzanak a célponttal. Mind össze annyi a dolgunk, hogy a torpedó szórását jelző sávot fedésbe hozzuk ezzel a sávval és már mehetnek is a halak.

Ha nem látjuk ezt a sávot, az azért lehet, mert:

1. Nincs kiválasztva cél
2. A cél túl messze van.

Nagyjából ennyi a torpedózás alapja.

Lehetne még beszélni a saját felderítési távolságról és a torpedók hatótávolságának a viszonyáról is, de ezek már le vannak írva, meg elég sok videó is készült ebben a témában. Érdemes néhányat megnézni és tanulni belőle.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Mcarthur73

Több
8 éve 10 hónapja #10965 Írta: bacsagabi
bacsagabi válaszolt a következő témában: Kérdés
Van arról információtok hogy mikor bővítik a hajókínálatot? Gondolok arra pl. hogy mikor lesznek angol (csak a legnagyobb flottájuk volt...), francia, olasz stb. Valamint érkeznek-e az oroszokhoz és a németekhez is csatahajók?
Már hónapok óta csak prém hajókat tesznek be.
Köszi ha valaki tud válaszolni. :)

Több
8 éve 10 hónapja #10970 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Kérdés
Szerintem erre még a fejlesztők sem mind tudnának válaszolni. Szerintem árgus szemekkel figyelik a bevételek alakulását és amíg szépen fizetnek a játékosok ilyen-olyan premium hajókért, csomagokért, addig nem kapkodják el a dolgot. Majd ha már csökken a figyelem(bevétel) akkor gyorsan meglengetik a hírt, hogy elkészültek az újabb nemzetek hajói és hamarosan fejlesztheti mindenki. Persze rögtön lesz mellé pár premium hajó is, mert valamiből élni kell.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: bacsagabi, Lajler

Több
8 éve 10 hónapja #10991 Írta: Dr.OGA
Dr.OGA válaszolt a következő témában: Kérdés
Üdv mindenkinek
Egy kis kihagyás után újra kezdem játszani a WOWs-al ám egy pár dolgot időközben elfelejtettem, így most két gyors kérdésem volna.

1.
Hogyan lehet azt változtatni, hogy egyetlen gombnyomással az összes betöltött és célra tartott löveget elsüsse, illetve, hogy csak egyesével tegye ezt?

2.
Mi az a billentyű kombináció, amivel szabadon lehet a térképen mozogni, elhagyva a hajót, majd újra használva visszatér a hajóhoz?

Válaszokat előre is köszönöm.

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #10992 Írta: zstorok75
zstorok75 válaszolt a következő témában: Kérdés
Welcome on the board Dr.OGA!
Üdv neked is!

Dr.OGA írta: Üdv mindenkinek
Egy kis kihagyás után újra kezdem játszani a WOWs-al ám egy pár dolgot időközben elfelejtettem, így most két gyors kérdésem volna.

1.
Hogyan lehet azt változtatni, hogy egyetlen gombnyomással az összes betöltött és célra tartott löveget elsüsse, illetve, hogy csak egyesével tegye ezt?

Amennyiben csak egyszer kattintasz a bal egérgombbal, akkor csak egy torony lő.
Ha kétszer egymás után, gyorsan, akkor össztűz azokkal a tornyokkal amelyek éppen tűzvonalban vannak.
Ha lenyomod, és nyomva is tartod a bal egérgombot akkor pedig egymás után, egyesével lőnek a tornyok mindaddig amíg fel nem engeded.

Dr.OGA írta: 2.
Mi az a billentyű kombináció, amivel szabadon lehet a térképen mozogni, elhagyva a hajót, majd újra használva visszatér a hajóhoz?

Válaszokat előre is köszönöm.

Amennyiben arra gondolsz, hogy felső nézetben a térképen mászkálhatsz szabadon, pl. amikor a repülőket irányítod ha hordozóval játszol, akkor az az "M".
Más, meccs közbeni lehetőségről, nem tudok.

Remélem tudtam segíteni!
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja zstorok75 által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.353 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.